Pe 22 decembrie sunteţi invitaţi să faceţi dragoste pentru pacea lumii!

Iniţiativa Globalorgasm revoluţionează campaniile pacifiste

 
de Cătălin Dobrescu
 

Un cuplu de americani, Donna Sheehan şi Paul Reffell, celebrii pentru protestele şi iniţiativele lor inedite împotriva războaielor, au propus acum lumii întregi să se unească într-o modalitate revoluţionară de a lupta împotriva războiului, prin dragoste. Astfel, pe 22 decembrie, cu ocazia solstiţiului de iarnă, toţi oamenii sunt invitaţi să facă dragoste pentru pacea lumii! Donna şi Paul au denumit acest eveniment „Orgasm global” sau „Global Oh!” şi sunt convinşi că va avea un impact pozitiv asupra aurei planetei, cu consecinţe imediate asupra desfăşurării evenimentelor planetare.
 
Evenimentul din 22 decembrie beneficiază de susţinerea coordonatorilor Proiectului Global Conciousness (Conştiinţa Globală) al Universităţii Princeton, un proiect ştiinţific de proporţii planetare care măsoară incidenţa anumitor evenimente asupra aurei energetice a Pământului. Este vorba de acelaşi proiect în cadrul căruia s-a confirmat ştiinţific impactul pozitiv la nivel planetar al spiralelor yang organizate în România de Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) cu ocazia Hiatusului anual din luna august.
 
Promovând ideea unui orgasm sincronizat, cei doi militanţi pentru pace se străduiesc să îi ajute pe oameni să îşi canalizeze energia sexuală în sens pozitiv, nu spre acţiuni distructive (violenţa luând naştere printre altele şi din frustrare, din orientarea greşită a energiei creatoare). Sexualitatea atrage cel mai bine atenţia bărbaţilor şi în plus este cea mai mare energie pe care o are la dispoziţie fiinţa umană.
 
Iată cum este descris evenimentul pe site-ul de prezentare www.globalorgasm.org: „Pentru a produce o transformare în câmpul energetic al Pământului prin intermediul celui mai mare val de energie umană posibil este necesar ca toţi participanţii să se concentreze înainte, în timpul sau după orgasm asupra Păcii. Combinaţia înaltei energii a orgasmului şi a intenţiei minţii concentrate va avea un efect mai puternic decât al oricărei meditaţii sau rugăciuni realizate în masă până acum. Scopul este de a aduce atât de multă energie înaltă pozitivă în câmpul Pământului încât să se reducă nivelele periculoase ale curenţilor de violenţă şi agresiune din lume. Efectele vor fi monitorizate prin intermediul programului Global Consciousness.”
 
Iniţiativa lui Paul şi Donna nu a rămas fără ecou şi a trezit mult interes, dar şi unele critici. Răspunzând celor care s-au exprimat negativ la adresa lor, Paul Reffell scrie: „Suntem doar nişte oameni cărora le pasă de lumea în care trăiesc. Vedem că oamenii au tot mai mult tendinţa de a ataca indiferent de context, fără a se gândi la consecinţe, în loc să îşi utilizeze spiritul şi inteligenţa pe care orice fiinţă umană le are. A venit momentul să facem tot ce putem pentru a stopa aceste impulsuri violente. Sperăm să participe toţi oamenii, chiar dacă aceasta va însemna pentru unii doar că vor lăsa arma jos pentru câteva minute.”
 
Din punct de vedere psihologic, ideea de a face amor pentru a contracara violenţa este perfect logică. Carol Queen, un sexolog bine cunoscut în America spune despre acest eveniment: „Este natural să faci o legătură între plăcere şi pace. Dacă experimentezi plăcerea nu mai ai comportamente distructive şi agresive.”
 
Prin urmare, cuplurile iubitoare au 24 de ore la dispoziţie, întreaga zi de 22 decembrie, pentru a participa la acest eveniment de amploare mondială. Vă sugerăm să aplicaţi cu această ocazie continenţa sexuală şi, desigur, transfigurarea fiinţei iubite. Cunoscând în plus anumite elemente ezoterice privind forţa angrenării sincronizate la unison, le propunem practicanţilor yoga să participe  începând cu ora 19.30, conform programului special pe care îl găsiţi pe site-ul nostru. Menţionăm încă o dată că fiecare cuplu se va angrena în mod individual, privat, acasă, şi acest eveniment nu presupune nicidecum existenţa unei orgii colective, cum deseori interpretează răuvoitorii…
 
Citiţi aici detalii despre Exemplificarea amoroasă specială de pe 22 decembrie…
Şi mai multe detalii despre organizatorii evenimentului Global Oh:

Luptă dezbrăcaţi împotriva războiului şi a violenţei. Cine sunt iniţiatorii evenimentului Globalorgasm din 22 decembrie 2006?

 

yogaesoteric
11 decembrie 2006

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More