Pe ce se duc banii contribuabililor! Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) își creează propriul serviciu de dezinformare care să-i apere interesele

Fără să dea mai multe informații despre intențiile sale, OMS a anunțat că va reuni oameni de ştiinţă şi experţi din diverse domenii care vor lucra împreună pentru o inițiativă care seamănă foarte mult cu un serviciu de dezinformare, transmite Romanian Global News.

Astfel, vor fi cooptați experți în matematică, IT, sociologie, psihologie, sănătate și comunicare. Colaborarea se va concentra pe un nou domeniu de cercetare, pe care OMS îl numeşte „infodemiologie”’.

Directorul OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a avertizat la declanşarea pandemiei de coronavirus asupra unei „infodemii” care ameninţă să copleşească opinia publică cu o abundenţă de informaţii false, cu dezinformări și teorii ale conspiraţiei, adică mai precis cu informații ale unor medici renumiți care contrazic teoriile și aberațiile impuse de OMS prin „cutiile de rezonanță” pe care le are în toate statele lumii.

În acest context, infodemiologia îşi propune să studieze cum să fie gestionate cel mai bine acest tip de „amenințări”, adică teorii care contrazic părerea oficială a OMS. Indiferent dacă sunt adevărate sau false, cantităţile excesive de informaţii pot influenţa nefast sănătatea oamenilor, potrivit OMS. Acestea cresc stresul şi îi poate influența pe oameni să accepte sfaturi care s-ar putea dovedi eronate și chiar periculoase.

„Nu a fost niciodată mai clar faptul că şi comunicarea este o intervenţie publică importantă în sănătate care contribuie la controlul pandemiilor alături de epidemiologie, virologie şi managementul clinic”, se arată într-un comunicat al OMS. Informaţiile neclare şi înşelătoare ar putea afecta încrederea populației în autorităţile din domeniul sănătăţii, a indicat OMS.

„Cel mai dăunător aspect al infodemiei au fost informaţiile false şi distorsionate din partea unor persoane neautorizate. Acest fapt a dus la împărtăşirea unor informaţii periculoase şi care nu pot fi verificate”, se mai arată în comunicatul transmis.

OMS nu precizează însă cine autorizează un medic să spună adevărul, iar dacă acest adevăr este împotriva teoriilor OMS, această persoană este, evident, o persoană „neautorizată”.

Pretențiile OMS și a cutiilor de rezonanță de tip Arafat, Rafila sau Străinu Cercel de a se constitui în instanțe supreme care să decidă ce este adevărat și ce nu, nu ascunde decât intenția dementă de a institui un control cvasitotal asupra popoarelor și de a limita drastic drepturile fundamentale. 

Cel mai bine informat stat al lumii în legătură cu ce este cu adevărat OMS, adică SUA, a părăsit organizația, aspect care certifică nocivitatea și răul pe care OMS îl poate provoca lumii libere.

Citiţi şi:

OMS și presa s-au schimbat în organizații teroriste pe timp de pandemie

Experţi împotriva isteriei COVID

yogaesoteric

23 octombrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More