Pe mâinile unui patriot, ţara poate renaște din cenușa morbidă și înnecăcioasă sub care zace neputincioasă

 

Eu sunt plecat din ţară din iunie 1989, dar o parte din suflet mi-a rămas acolo. În toți acești 30 de ani de exil am analizat fiecare eveniment petrecut în ţară și, până în momentul de față, mi-am format o imagine clară despre ceea ce s-a petrecut, de ce s-a ajuns unde s-a ajuns…

Țara a fost transformată într-o colonie europeană și împărțită în comitate conduse de clanuri de trădători. Țara s-a vândut pe bucățele și s-a distrus conștient și organizat, în favoarea intereselor haitelor de șacali din exterior.

Cei aleși nu au fost aleșii poporului, ci aleșii acestor haite, care nu vorbesc și nu simt românește. Poporului i s-a oferit doar senzația halucinogenă că și-a ales conducătorii. Acești conducători au fost selecționați de către șacalii Ordinii Lumii Noi pe baza unor criterii care țin strict de caracterul mizer al fiecărui recrut:
– ușor de cumpărat cu bani,
– un moral decadent,
– ușor de manipulat,
– ușor de speriat,
– laș…

Aceștia au fost instalați în diverse partide prestabilite și crescuți în mocirla decadenței. Dacă pică unul, va fi ales altul, dacă un partid supără oamenii, va fi instalat/ales un altul, dar de fapt ei vor fi aceiași trădători și vânduți, care vor dispare ieșind pe o ușă și care reapar intrând pe o altă ușă.

Schimbările sunt cosmetice, mizeria se va ascunde în continuare sub fardul de poleială aurită a UE…

Conducătorii adevărați se nasc! Conducătorii nu se fac în școli… Nu înveți la școală să fii patriot, să-ți iubești Țara și Neamul.

Pe mâinile unui patriot, Țara poate renaște din cenușa morbidă și înnecăcioasă sub care zace neputincioasă. De la zero, de la capăt și cu literă mare!

Autor: George Mocanu


Citiţi şi:

Ce este România profundă?

Avocatul Marian Nazat: «România n-are curajul de a-și înfrunta stăpânii, după ce și-a distrus întreaga economie ca să intre în grații»

 

yogaesoteric
23 februarie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More