America satanizată: Carte de demonologie pentru copii, lansată în preajma Crăciunului!

 

Nu există îndoială că sub influențe malițioase, America se scufundă tot mai adânc în ghearele unui rău primordial. Forțele întunecate au inventat o nouă schemă și mai diavolească: o carte pentru copii în care îi învață să invoce demoni.

Site-ul Natural News a semnalat bizara apariţie editorială:
„Părinții de stânga care caută o idee «progresistă» de umplutură pentru darurile odraslelor în acest sezon de vacanță, ar putea fi interesați de o nouă carte ocultă pentru copii, intitulată Cartea Demonilor Pentru Copii, care este vândută la Walmart, Target și Amazon.

Denumită «parodie paranormală», Cartea Demonilor Pentru Copii își propune să învețe copiii mici cum să cheme demoni, spunându-le numele și desenând sigiliile entităților demonice – sigiliile fiind simbolurile folosite în magie, sau semnăturile pictoriale ale demonilor.

Publicată de Koyama Press, cu sediul în Canada, Cartea Demonilor Pentru Copii conține imagini alb-negru ale demonilor pe care copiii le pot colora, precum și imagini de desene animate și alte elemente atractive concepute pentru a atrage copiii nevinovați în lumea ocultului.”

Pare o glumă, dar nu este. Uitați-vă la aceste imagini:În carte se prezintă sigilii demonice.

Aceste sigilii sunt foarte asemănătoare cu acelea din Goetia, faimoasa carte de vrăjitorie.

Ars Goetica este o secțiune din Cheile lui Solomon, o carte de demonologie care conține rituri de invocare a 72 de demoni, originar slujitori ai regelui Solomon, despre care se spune că i-ar fi invocat și păstrat într-un recipient de bronz sigilat cu simboluri oculte, obligându-i să îl slujească.

Ars Goetica acordă un anumit rang și un titlu nobiliar fiecărui membru din ierarhia infernală și mai menționează semnele cărora demonilor le datorează loialitate, denumite sigilii. Ritualurile sunt complexe și necesită o listă lungă de ingrediente greu de găsit în vremurile noastre, precum piele de leu sau din miel născut mort.

(Ca o paranteză, nicăieri în viață un copil nu primește educație cu privire la războiul spiritual, la școală deloc, nici în familie, iar la biserică nu se intră în profunzime, nu se studiază texte și nu se învață semnificația simbolurilor. Acestea apar frecvent în filme, seriale, videoclipuri muzicale, iar dacă nu cunoști semnificația lor, simbolurile ocolesc conștientul și intră direct în subconștient, afectându-te în mod imprevizibil.)

Acești 72 de demoni sunt în mare parte zeități din Orientul Apropiat și Mijlociu, ale diverselor triburi din vechiul Israel.

Autorul cărții, ilustratorul și ocultistul canadian Aaron Leighton, se descrie „un fan al tuturor aspectelor oculte”. Locuitorul din Toronto a scris alte cărți oculte, inclusiv Spirit City Toronto și spune că îi place să-și petreacă timpul liber „luptându-se cu o pisică neagră”, care este ilustrată pe profilul său de Facebook purtând o pălărie neagră cu vârf.

Prezentarea la Cartea Demonilor Pentru Copii pe site-ul Amazon îi întreabă pe copii:
„Nu ai chef să duci gunoiul diseară? Poate înoți în prea multe teme? Poate că acel bătăuș de la școală e nesuferit? Ei bine, apucă-ți creioanele colorate și abilitățile de desen și cheamă câțiva demoni! Această parodie paranormală este plină de spirite amuzante, mai degrabă proaste decât înfricoșătoare!”

Intervalul de vârstă vizat pentru această carte demonică de 48 de pagini este de 5-10 ani, nivelurile de clasă variind de la grădiniță până în clasa a cincea.

Degeneratul care a creat această carte este un „ocultist”, deci se presupune că știe ce face și crede în existența demonilor, altfel nu și-ar irosi timpul și banii în ocultism.

Ocultismul este un hobby scump. Și pentru cele mai simple ritualuri este nevoie de o selecție de obiecte ceremoniale (pumnal, cupă, pentaclu etc.) și consumabile (lumânări, tămâie). Săvârșirea unei ceremonii din Ars Goetica ar costa materiale în valoare de cel puțin câteva mii de dolari.

Este limpede că individul ia aceste aspecte în serios. Acest fapt face cartea să fie și mai îngrijorătoare – dacă ar fi fost doar ceva „liberal” ce încearcă să pară interesant, atunci am putea considera că n-are idee ce fel de efect poate avea munca sa asupra copiilor. Dar un ocultist real cu siguranță înțelege că făcându-i pe copii să vadă relația cu demoni ca fiind una de „prietenie”, îi expune influențelor malițioase.

Recenziile pentru Cartea Demonilor Pentru Copii de pe Amazon sunt amestecate, unii cititori sunt încântați, iar alții o descriu drept „degenerare (în) forma sa cea mai completă”. Se pare că recenzorii „profesioniști” adoră cartea, în timp ce oamenii de zi cu zi o urăsc. Cu pasiune.

„Această carte este pur satanică”, a scris cineva care a oferit Cărții Demonilor Pentru Copii o stea din cinci. „Ce fel de carte pentru copii îi învață pe cei mici să cheme demoni și să deseneze sigilii? … Îmi face rău faptul că această carte este permisă chiar și pe rafturile ORICĂRUI magazin. ”

„Vrei să știi ce este şi mai rău? Îi învață pe copii numele originale grecești, ebraice și egiptene ale acestor demoni malițioși … Ţine-ți copiii departe de această carte și dacă pun mâna pe ea, cumva, ARDEȚI-O!!!!”

Deci aici am ajuns. Ilustratori ocultiști afișează în mod deschis materiale care facilitează vulnerabilizarea spirituală a copiilor, ba chiar le pun la vânzare în preajma Crăciunului.

Să invoci un demon care să te îmbolnăvească pentru a scăpa de testele de la şcoală este doar un exemplu de comportament auto-distructiv care-i corupe pe cei mici, încă fără discernământ. Intențiile sunt evidente.

Mai există vreo îndoială că această carte este malițioasă? Chiar dacă ești ignorant cu privire la realitatea spirituală a existenței, este un mod evident de a-i face pe copii să raționalizeze că a face târg cu entități demoniace este o scurtătură spre o viață mai bună. Ce fel de educație este asta? Acești oameni sunt răi până în măduva oaselor.


Citiţi şi:

Moș Crăciun homosexual negru într-o relație inter-rasială

Părinţi, salvaţi-vă copiii de Halloween!

 

yogaesoteric
23 februarie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More