Persoane de rang înalt din Europa se distrează vânând – în mod sadic – şi omorând copii dezbrăcaţi???

 

Aceasta este unul dintr-o serie de articole preluate ca mărturie de la martori în fața Curții Internaţionale de Drept Comun de la Bruxelles. Cinci judecători internaționali examinează dovezi de violuri de copii, tortură, crimă și răpiri efectuate de către membri ai elitei mondiale aparţinând cultului satanic Ninth Circle (Al Nouălea Cerc Satanic). Sacrificiile de copii s-a declarat că au fost efectuate în catacombele din catedralele catolice ale Vaticanului, pe moșii și plantații private cât și în baze militare de stat din Belgia, Olanda, Spania, Australia, Irlanda, Franța, Anglia și Statele Unite. Cel puțin 34 de locuri unde au fost îngropaţi copii au fost identificate în Irlanda, Spania și Canada dezgroparea lor fiind refuzată de către guvernele statelor respective, la fel opunându-se şi Coroana Angliei și Biserica Catolică.

Conform declaraţiilor martorilor la întrunirile societăţii Ninth Circle au fost prezenţi papa Francisc, fostul papă Ratzinger, reprezentanţi ai Bisericii Anglicane, reprezentanţi din Biserica Unită a Canadei, oficiali ai Bisericii Catolice, inclusiv cardinali, membri ai familiilor regale europene, inclusiv Regina Elisabeta și prințul Phillip, oficiali ai statului canadian, australian, ai Marii Britanii cât şi reprezentanţi ai guvernelor din Statele Unite ale Americii, membrii CIA, judecători, politicieni și oameni de afaceri din SUA, Belgia, Olanda, Canada, Australia, Franța, Irlanda și Marea Britanie, plus reprezentanţi din armata SUA.

Adolescenţii erau drogaţi, dezbrăcaţi, violaţi, vânați în pădure și apoi ucişi de către un grup de persoane de rang înalt din Europa, conform ultimului martor ocular care a depus mărturie în fața Curții Internaţionale de Drept Comun de la Bruxelles. Femeia a fost al patrulea martor ocular care vorbit despre aceste partide de vânătoare umane efectuate de către elitele globale aparţinând cultului Al Nouălea Cerc Satanic. Un fost membru al unui grup de interese (sindicat) din Ţările de Jos cunoscut sub numele de Octopus a mărturisit că victimele pentru aceste partide de vânătoare umane au fost aduse din centrele de detenție pentru minori din Belgia și Olanda.

„În 2004 am participat fără să vreau la o acţiune de tortură, viol și omor de copii care au fost drogați, acţiune efectuată de către un grup de persoane de rang înalt din Țările de Jos”, a declarat o femeie. „Am fost dusă la o «petrecere» de vânătoare în Belgia, aproape de Bruxelles, unde am văzut doi băieţi şi o fată în vârstă de 14 – 16 ani care au fost vânaţi și apoi ucişi de către elitele globale. Partida de vânătoare umană a fost bine păzită de către Gărzile Regale. Mi s-a spus că şi Regele Albert al Belgiei a fost prezent.”

Alţi patru martori oculari au confirmat că în calitate de copii și tineri au fost forțați să participe la partide de vânătoare umane, unde ei şi alţii copii au fost violaţi, unii dintre ei ucişi, după care penisurile băieţilor decedaţi au fost tăiate. Se presupune că există un palat rural olandez unde penisuri de băieți sunt expuse ca trofee pe un perete. Unele partide de vânătoare au fost găzduite chiar pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieşte Regina Beatrix.

Regina Beatrix

Terapeuta olandeză Toos Nijenhuis a susținut că la vârsta de patru ani a fost forțată să asiste la crime de copii, în care a fost implicat fostul papă Ratzinger, un cardinal catolic olandez, plus tatăl Reginei Beatrix și fondatorul grupului Bilderberg, prinţul olandez Alfrink Bernhard. „Am văzut o crimă a fostului papă Joseph Ratzinger care a ucis o fetiță”, un alt martor a confirmat. „Acţiunea s-a petrecut la un castel francez în toamna anului 1987. Ce s-a petrecut acolo a fost urât, oribil și nu s-a întâmplat doar o dată. Ratzinger și Bernhard au fost unele dintre cele mai proeminente figuri care au luat parte.”

Papa Joseph Ratzinger

În Irlanda, Spania și Canada s-au descoperit 34 de locuri unde au fost îngropaţi copii și se pare că au legătură cu activitățile Ninth Circle. Cel mai mare loc dintre acestea a fost Mohawk, Școala Rezidenţială Indiană din Brantford Ontario, unde în 2008 au fost identificate mai multe resturi de copii, înainte ca Biserica Catolică, Guvernul Canadian și Coroana Engleză să oprească săpăturile. Curtea ICLCJ din 2013 a constatat că Regina Elisabeta și prințul Phillip sunt găsiţi vinovaţi pentru dispariția din 10 octombrie 1964 a zece copii nativi de la școala catolică rezidențială din Kamloops, British Columbia. În primele două săptămâni din 2014, martorii curţii au identificat ca participanți la acţiuni care includeau violarea și uciderea de copii Mohawk și nou-născuți, reprezentanţi ai caselor regale olandeze și belgiene. Persoanele identificate au fost Bernhard și Regele Hendrick, consoarta reginei Wilhelmina a Olandei.

Alte persoane identificate ca fiind observate în timpul partidelor de vânătoare umane au fost prinţul Johan Friso și soția lui Mabel Wisse Smit, foști miniștri, generali ai armatei olandeze, secretarul de stat Raad van State din Olanda, Regina Beatrix și alți lideri politici, la nivel mondial, inclusiv din Statele Unite. „Bineînţeles că Willem Alexander și Regele Filip la fel ca şi soțiile lor ştiu despre aceste abuzuri şi crime săvârşite asupra copiilor”, a declarat un martor ocular. „Dar nu fac nimic în privinţa asta și probabil sunt cei care doresc oprirea investigațiilor și urmăririlor penale.”

Prinţul Johan Friso

În ianuarie 2014, fratele regelui Olandei, prinţul Johan Friso a intrat în comă după ce trei site-uri de limbă olandeză au pus întâmplările pe internet. Site-urile au arătat că Friso a fost la vânători umane. „Povestea a ajuns pe internet după ani de încercări în care s-a insistat ca sistemul politic şi departamentul de justiţie din Olanda să acționeze împotriva criminalilor”, a declarat un martor ocular. „Nimeni nu a făcut nimic pentru a-i opri pe aceşti criminali, probabil pentru că Regina Beatrix și Regele Albert au intervenit în investigații.”

Partidele de vânătoare umane au avut loc pe domeniul Palatului Belgiei unde locuieşte Regina Beatrix, conform altor doi martori care au confirmat că papa Joseph Ratzinger și tatăl Reginei Beatrix care a decedat între timp, Bernhard Alfrink, au fost prezenţi la sacrificiile de copii. Ambii s-au declarat a fi simpatizanți ai nazismului.

Curtea ICLCJ a primit o colecție de înregistrări din arhiva iezuită despre un alt cult cu sacrificii de copii, cunoscut sub numele de „Cavalerii Întunericului”. În 1933, cavalerii erau numiţi de către iezuiții catolici și divizia nazistă Waffen SS. Înregistrările au arătat că Ratzinger a fost identificat ca fiind un membru al Cavalerilor în timp ce era asistent capelan SS la lagărul de concentrare Ravensbruck în Germania. Înregistrările au arătat, de asemenea, că Ratzinger a participat la ritualuri de sacrificii de copii, utilizând copii răpiți din tabere sau prizonieri politici.

Un alt document prezentat instanței şi numit „Privilegiul Magistraţilor” a indicat că sacrificiile de copii au fost un eveniment regulat la Vatican. La frageda vârstă de 12 ani, „Svali” din San Diego County California a afirmat că a fost dusă în catacombele de sub Vatican pentru a asista la sacrificiul unui băieţel pe care îl drogaseră, în vârstă de numai trei anişori. În acest film intervievatorul ei a spus că în urmă cu 24 de ani o altă fată pe nume „Maria” i-a spus că şi ea a asistat la un alt ritual satanic în care a fost sacrificat un copil în aceleași catacombe din Vatican.

Un anchetator de poliție irlandez a raportat la Curtea ICLCJ că aproape 800 de copii au fost găsiţi îngropaţi într-un bazin de decantare a unei mânăstiri catolice de maici, trupurile copiilor au fost găsite dezmembrate şi decapitate – semne care arată că ar fi putut fi uciși în ritualuri satanice. Curtea ICLCJ a adunat o grămadă de mărturii cu privire la violuri, tortură și uciderea copiilor făcute până aproape de anul 2010 de lideri catolici, membri ai familiei regale europene și alte elite globale.

Curtea ICLCJ a adunat o grămadă de dovezi noi și o serie de noi martori vin înaintea curţii pentru a depune mărturie cu privire la Al Nouălea Cerc Satanic. Ei au descoperit că membri aparţinând cultului Al Nouălea Cerc Satanic sunt implicaţi la nivel internațional în sacrificarea, răpirea, uciderea şi exploatarea copiilor. Cei cinci judecători internaționali, precum și cei 27 de membri ai juriului sunt de aşteptat să rămână în sesiune pentru cel puțin încă un an, ca urmare a complexității cazurilor.

A fost oferită protecţie cetățenilor sau angajaților Vaticanului, Coroanei Angliei, bisericilor sau angajaţilor din diferite guverne care doresc să depună mărturie sub jurământ sau aduc dovezi care conduc la urmărirea penală a acestor elite globale suspectate de comiterea de sinistre infracțiuni. Recompense de până la 10.000 de euro (aproximativ 13660 de dolari) sunt disponibile prin intermediul instanței ICLCJ.

Curtea ICLCJ a lucrat cu peste 450 de ofiţeri de drept comun din 13 țări, care operează în 51 de grupuri ca experţi locali. Fondurile de organizare locale au fost disponibile pentru grupurile de drept comun prin intermediul Tribunalului Internațional împotriva Crimelor efectuate de Biserică și Stat. Pentru a contacta ofiţerii de la Curtea Internaţională de justiţie din Bruxelles sunaţi sau trimiteţi e-mail la: hiddenfromhistory1@gmail.com, info@iclcj.com, admin@iclcj.com, 250-591-4573, 386-323-5774


Acest articol poate sună a scenariu de film SF de groază sau a teoria conspiraţiei, dar să nu uităm că majoritatea aşa-ziselor teorii ale conspiraţiei s-au dovedit în timp a fi reale. Adevărul, în acest moment, numai Bunul Dumnezeu îl ştie.


Citiţi şi:

Un reprezentant al grupării oculte Bilderberg se află în spatele Barnevernet, instituția care răpește copiii în Norvegia

Cazul Bodnariu şi atacul asupra copiilor: de la răpiri şi torturi până la «sacrificii ritualice»

 

yogaesoteric
3 aprilie 2016

Also available in: English

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More