Se pregăteşte mai pe ascuns, mai la vedere pulverizarea României

 

La ce ne folosește că suntem membri UE? La nimic. Noi, poporul, nu numai că nu avem nimic de câștigat, dar mai suntem și prostiți în față de toți cei care se fălesc că ei sunt democrați și trebuie să ne învețe și pe noi ce este democrația. Ne-am săturat de „democrația” lor! Nu avem nevoie de UE să ne spună cum să ne conducem țara.

Fie că este Băsescu, Ponta sau Iohannis e același lucru: toți stau cu capul plecat față de cei de afară. De ce nu au verticalitate? Păi ei, adică oamenii politici, sunt singurii care au de câștigat din UE. Poate a venit timpul să ne luăm soarta în mâinile noastre și să nu-i mai lăsăm pe alții să hotărască pentru noi. Cu cât suntem mai mulți, cu atât șansa să fim luați în seamă crește.

Regionalizarea României este sinonimă cu cedarea suveranității

Europa „salvatoare” nu ne-a salvat niciodată de la nimic ci, dimpotrivă, ne-a condiţionat (de exemplu, recunoaşterea Independenţei de la 1877, de încetăţenirea evreilor), ne-a vândut (la Ialta), ne impune norme (discriminarea pozitivă a minorităţilor – evrei, ţigani), penalităţi etc, deci nu ne va „salva” nici acum!

Comisia Europeană este o simplă unealtă a globaliștilor. Această comisie nu face altceva decât să pregătească terenul pentru Noua Ordine Mondială (NOM), guvernul mondial. În ecuația NOM, planeta va fi condusă prin intermediul ONU.

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU în 1992, la conferința „Earth Summit”, care a avut loc în Rio de Janeiro, Brazilia. Acestui act i-a urmat noua agendă universală, numită Agenda 2030, lansată de ONU la conferința ce a avut loc la New York, între 25 și 27 septembrie 2015. Mulți știu că ONU este o organizație care aparține globaliștilor. ONU este folosită de câțiva miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii. Tot sub influența globaliștilor miliardari se mai află și următoarele instituții: FMI, Banca Mondială, WTO (World Trade Organisation – Organizația Mondială a Comerțului).

Suntem captivi intereselor blocului euro-atlantic

Cu Iohannis în politichia externă unii și-au exprimat rezerve, referitor la problema finanțelor (amestecul SUA și UE în politica internă – UE e normal să se amestece, dar SUA?) și a poziției ultra pro-NATO în privința conflictului din Ucraina. Deocamdată problema de securitate a României nu este Rusia, ci frauda corporatistă (corporații americane, europene) care spoliază economia țării. În privința Ucrainei, era de așteptat ca Rusia să nu stea și să privească cum se apropie NATO de hotarele ei, când Crimeea (și Ucraina), din perspectiva Rusiei (o perspectivă istorică, de altfel), este un teritoriu rusesc.

SUA a dorit să „cumpere” cu ajutorul mafiei politice din Ucraina (familia vicepreședintelui SUA, Joe Bideu, fiind direct implicată în afacere) cum face și pe la noi, resursele Ucrainei. Dar Ucraina este un stat creat de URSS în 1919 și 1922 (puteau la fel de bine să nu facă acest stat). A primit Crimeea de la Rusia în 1954. Ucraina înseamnă „teritoriu de margine”, de margine al Rusiei. Astăzi, în Ucraina sunt teritorii istorice rusești.

Interesele euro-atlantice, reprezentate de SUA și imperiul european în formare

De fapt, instituțiile executive ale UE și proiectul SUE (Statele Unite ale Europei) par a fi, mai degrabă, proiecte americane prin care Washingtonul încearcă să își prelungească politica pe continentul european.

Apartenența la blocul euro-atlantic ne-a transformat într-o colonie second hand, exportator de forță de muncă ieftină pentru Vest, tarla de resurse minerale date pe degeaba „partenerilor”. Din punct de vedere cultural, blocul euro-atlantic este Sodoma și Gomora, ca ideologie, promovând agresiv drepturile homosexualilor, ideologia încălzirii globale, spectrul fals al suprapopulării planetei, teroarea terorismului, combinând „politicile fricii” cu cele ale utopiilor globaliste (guvernanță europeană, guvernanță globală etc.).

De cealaltă parte, se află Rusia, uneori în tandem cu China și cu alte țări în relativă ascensiune. Rusia are meritul de a fi singura putere de anvergură mondială care, la nivel ideologic, propune o alternativă Sodomei și Gomorei euro-atlantice: accentuând valorile tradiționale ale familiei, respingând propaganda homosexuală, contrazicând teza suprapopulării și a încălzirii globale.

Ne ajută la ceva apartenența la complexul euro-atlantic? În afara statutului de colonie – teren („poligon”) de experimente sociale și de teritoriu util pentru câteva garnizoane militare, nu. Din punct de vedere al securității naționale, apartenența la NATO și UE ne oferă doar ILUZIA protecției, așa cum nota însuși editorul agenției mult-citate Stratfor într-un material dedicat chiar țării noastre.

Spuneți NU experimentelor cu plante modificate genetic

Români, spuneți NU experimentelor SUA și aprobate de UE cu plante modificate genetic pe teritoriul României! Împotriviți-vă acestor experimente cu plante modificate genetic, plante care au efecte dezastruoase asupra sănătății voastre și a copiilor voștri.

Aceste plante modificate genetic, fie că sunt consumate de om, fie de animale a căror carne intră în alimentația umană, pot genera o serie de boli, inclusiv cancer, slăbirea sistemului imunitar și chiar modificări ale ADN-ului uman.

Toate mamele din România care vor să-și vadă copiii crescând sănătoși ar trebui să ia atitudine împotriva acestor acțiuni care ne transformă în COBAII SUA și UE.

Citiți și despre Monsanto, Codex Alimentarius de altfel, căci ei sunt în spatele acestor prostii, scopul fiind reducerea populației la nivel global. Știrile TV sunt o spălare de creiere și manipulare în masă.

Politicienii români sunt doar niște marionete

Oricât de feciorelnic s-ar comporta birocrații de la Bruxelles, trebuie să înțelegem că atomizarea Europei se potrivește de minune scopului proiectului european. Cu națiuni mici, lipsite de putere și fundamente, te poți juca mult mai ușor, poți stabili reguli mult mai stricte și le poți coordona extrem de eficient.

Aceasta s-a dorit de la bun început, iar snoava conform căreia noile națiuni nu vor fi primite în UE este doar o zicere. Nu doar că vor fi primite, dar li se vor face concesii mai mari decât importanța lor.

Atomizarea a fost din start planul secret pentru „unificarea” Europei. De aceea doar Germania s-a unificat, în timp ce alte țări s-au divizat și continuă să fie dezmembrate pe criterii etnice!

Pentru noi lucrurile ar putea arăta foarte urât. Nu este exclus ca, în final, după episodul „Ținutul Secuiesc” să avem de-a face cu secesiunea Transilvaniei, care se pregătește încă din anul 1989. De o groază de timp se desfășoară o propagandă radicală (tot via UE-SUA), care sugerează o superioritate a ardelenilor față de ceilalți români. Mai mult, „superiorul ardelean” este – culmea! – cel asuprit de „nemernicii de sudiști” și „mitici”, obișnuiți să trăiască pe spatele său. O retorică falsă, care poate fi contrazisă cu ușurință de oricine ar vrea să studieze structura PIB-ului.

Dar, în fața propagandei nu poți lupta cu logica! Se vor găsi probabil numeroși isteți gata să demonstreze că este greșit și cum vor trăi ei mai bine dacă se vor despărți de „asupritori”. Este inutil să intri într-o asemenea confruntare. Pentru mulți viermele a fost inoculat și, din nefericire atât pentru ei, cât și pentru noi, „binefacerile” vor deveni vizibile abia după ruptură.

UE și SUA înseamnă distrugerea economiei locale, supraimpozitare, colonizarea României, șomaj și distrugerea clasei de mijloc

Constatăm că situația României se înrăutăţeşte, suntem folosiți doar ca piață de desfacere pentru Occident și forță de muncă ieftină. Se încearcă obstrucționarea agriculturii prin mijloace autohtone, se distrug practic posibilitățile micilor agricultori de a practica agricultura cu mijloace naturale. Un alt exemplu este acela cu rigorile aplicate recoltării laptelui și multe, multe altele.

Voinţa de a intra în UE şi NATO nu a fost a poporului român, ci a politicienilor cumpăraţi de cei din afara ţării. Poporul a fost convins prin acţiuni concertate de propagandă şi manipulare în masă. În primul rând, populaţia habar nu avea despre ce e vorba.

În România, în prezent, legile se fac conform dispoziţiilor de la UE, de la FMI, Banca Mondială şi alte asemenea instituţii mafiote. Un lucru mai puţin cunoscut de populaţie, dar foarte bine cunoscut de unii politicieni, este că, prin Tratatul de aderare la UE, României i se limitează dreptul de a face agricultură, pentru a nu face concurenţă celorlalte state. Pe urmă, legile din România sunt mai puţin importante în raport cu cele europene sau cu directivele europene. Citiţi articolul 148 din Constituţie!

Articolul 148
(1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor. (2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.
(3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.
(4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2) .
(5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

Totuşi, ca soluţie, noi am vedea mai multă solidaritate între români.

România, prin integrarea în structurile UE și NATO, a trebuit să respecte niște clauze care au distrus țara

1. Distrugerea armatei tradiționale românești.
2. Distrugerea industriei sau vinderea pe nimic pentru a nu concura produselor străine.
3. Vinderea marilor companii care administrau bogățiile naturale ale României (Petrom, Electrica, Distrigaz) către marile monopoluri străine, toate profiturile acestor companii plecând către țările de origine.
4. Vinderea pe nimic a bogățiilor solului și subsolului.
5. Închiderea minelor sub motivul fals al nerentabilității.
6. Slăbirea financiară a statului, intenționat, ca să nu poată ajuta economia în concurența cu marile monopoluri străine.
7. Importul corupției generalizate de la imperialiștii americani și vest-europeni (vezi cazurile Bechtel, Microsoft și EADS).
8. Impunerea spre vânzare a tuturor băncilor românești sau falimentarea acestora (cazul Bancorex etc.), astfel încât statul nu mai are nicio pârghie de control și de ajutor, fără a se împrumuta la băncile străine jefuitoare.
9. Creșterea alarmantă a șomajului, dispariția locurilor de muncă, plecarea forței de muncă, în special a celei (super)calificate, în țări bogate, care contribuie implicit la ridicarea bunăstării acelor țări în detrimentul României.
10. Destrămarea a sute de mii de familii românești, prin aceste plecări pe meleaguri străine și depopularea forțată a României pentru crearea unui spațiu vital pentru alte etnii.
11. Plata anuală la bugetul UE, FMI, BM, NATO etc. a miliarde de euro. Cheltuirea cu FMI, BM, UE, NATO și corporații occidentale a miliarde de euro anual pentru organismele create artificial, chipurile pentru gestionarea fondurilor europene, organisme de control etc.
12. Datoria actuală, de peste 150 de miliarde de euro, nu poate fi plătită nici în zece generații, deoarece suntem strangulați chiar de cei care ne-au îndatorat pentru interesul lor.

Corupția, importată și ea!

Se vorbeşte mereu despre corupţi, dar niciodată despre cine i-a corupt pe corupţi şi cine i-a urcat în funcţii. Nu e nimic în neregulă cu ADN-ul nostru moral, alte ţări sunt mult mai corupte decât noi. Soluţia ca să trăim mai bine este să ne câştigăm independenţa faţă de UE, SUA şi finanţele occidentale.

Imperialiștii Occidentului, nelegiuiți capitaliști: UE, SUA, NATO, FMI (oculta iudeo-masonică) vor cu orice preț îndobitocirea omului, controlul total și puterea globală pentru a submina și distruge națiunea, cultura, familia, religia, tradiția popoarelor și a forma o babilonie globală antihristică, antiumană: Noua Ordine Mondială.

Pentru asta au inventat două ideologii satanice: capitalismul și comunismul. Capitalismul, societatea de consum – pâine și circ (mai mult circ!) –, a avut succes mai mare decât comunismul pentru că a mizat pe slăbiciunile și viciile omului. Pentru îndobitocirea omului se folosesc mijloacele de control și manipulare a informației, mass-media, pe care au pus monopol (TV, radio, ziare, net) și mijloace financiare si economice (privatizări, liberalizări, investitori, bancheri, asigurări, pensii private), prin corporațiile lor, pentru coruperea guvernelor, pentru acapararea resurselor, și pentru a fi dependenți economic și financiar de politica lor antihristică, cu concursul trădătorilor de neam.

200 de corporații patronate de oculta iudeo-masonică dețin forța economică și politică a 140 de țări sau, altfel spus: 1 la sută dintre oameni dețin mai mult de jumătate din bogăția lumii. Acolo unde nu reușesc îndobitocirea, ocuparea și jefuirea popoarelor, iar acestea își apără prin naționalism și patriotism resursele, economia, cultura, tradiția, familia… nelegiuiții din Occident provoacă revolte, conflicte, războaie pentru a invada și jefui acele popoare – exemple: Ucraina, Serbia, Afganistan, Irak, Siria, Egipt, Libia, Liban etc.

Astfel, omul îndobitocit, bulversat prin „dezbină și stăpânește”, „crize”, „pâine și circ”, grija zilei de mâine, infracțiuni, va fi manipulat și controlat ca un animal, după care ei vor veni ca „salvatori”, dar în condițiile și cu mijloacele lor: „pâine și circ”, cip și card.

Să scăpăm de SUA, NATO, FMI şi UE

Atât timp cât suntem în UE şi NATO şi suntem controlaţi de americani şi FMI, întotdeauna vor fi corupţi. Corupţia este metoda prin care ocupanţii străini ne controlează şi ne jefuiesc ţara.


Citiți și:

Depopularea României de către oculta mondială!

Majoritatea statelor membre UE vor interzicerea neîntârziată a culturilor de organisme modificate genetic

UE ne impune cipurile RFID

 

yogaesoteric
3 aprilie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More