Peste 500 de medici germani acuză escrocii covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”

Peste 500 de medici și oameni de știință germani s-au înscris ca reprezentanți ai unei organizații numită „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona” pentru a investiga ceea ce se petrece pe planeta noastră cu privire la covid-19.

Este acest articol știre falsă? Nu, pentru că afirmația „avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume” aparţine unui reprezentant al grupului despre care se vorbește în articol. Dacă ceea ce spune citatul este adevărat sau nu, dvs. sunteți cei care decideți.

Este o afirmaţie înșelătoare sau inexactă? Nu, este un citat direct și reprezintă opinia mai multor profesioniști din domeniul sănătății. Acești profesioniști din domeniul sănătății insinuează că este vorba un virus fals? Nu, ei pur și simplu spun că virusul nu este atât de periculos cum se pretinde și prezintă informațiile care i-au determinat să ajungă la această concluzie.

Acești medici și oameni de știință sunt cenzurați puternic pe toate platformele de socializare, de YouTube etc, însă cei care scriu despre ei nu se confruntă cu aceeași cenzură. Multe dintre afirmațiile pe care le fac acești medici au fost „discreditate” de către principalele mijloace de comunicare, agențiile federale de reglementare a sănătății și „fact-checkers” – „verificatorii de fapte” care patrulează pe internet.

Orice informație care nu provine de la (OMS) nu este considerată fiabilă, veridică sau exactă. Oamenii sunt încurajați să viziteze site-ul web al OMS pentru informații reale și exacte despre covid-19 în loc să asculte medicii și oamenii de știință care se opun narațiunii acestor autorități sanitare.

Ce s-a petrecut în realitate: Peste 500 medici și oameni de știință germani au format organizația numită „Außerparlamentarischer Corona Untersuchungsausschuss” – „Comitetul de Investigație Extraparlamentară Corona”, cu scopul de a investiga tot ceea ce este legat de noul coronavirus, cum ar fi periculozitatea virusului și dacă acțiunile care au fost întreprinse de guvernele din întreaga lume și, în acest caz, guvernul german, sunt justificate sau dimpotrivă, cauzează mai mult rău decât bine.

În calitate de Comisie de Anchetă Extraparlamentară Corona, vom investiga de ce s-au impus aceste măsuri restrictive în țara noastră ca parte a crizei covid-19, de ce suferă oamenii acum și dacă există proporționalitate în ceea ce priveşte măsurile impuse pentru combaterea acestei boli cauzată de virusul SARS-CoV-2.

Avem îndoieli serioase că aceste măsuri sunt proporționale. Acest aspect necesită să fie examinat și, deoarece nici parlamentele, nici partidele de opoziție, nici partidele de guvernământ nu au convocat o comisie și nici măcar nu au în plan să o facă, este timpul să ca noi să ne ocupăm de aceasta.

Vom invita și vom asculta diferiţi experți aici, în grupul de vorbitori Corona. Este vorba de experți din toate domeniile vieții: medicină, afaceri, drept, economie și multe altele. Puteți accesa transcrierile complete în limba engleză pe website-ul organizației, dacă vă interesează.”

Grupul a ținut mai multe conferințe în Germania. Într-una dintre acestea, dr. Heiko Schöning, unul dintre liderii organizației, a declarat că „Avem o mulțime de dovezi că acesta (noul coronavirus) este o poveste falsă peste tot, în toată lumea.

Pentru a pune în context această afirmaţie, dr. Schöning nu se referea la faptul că virusul ar fi fals, ci doar că acesta nu este mai periculos decât gripa sezonieră (sau este la fel de periculos) și că nu sunt justificate măsurile care se iau pentru combaterea acestuia.

Reflectează asupra: De ce atât de mulți profesioniști și experți în domeniu sunt cenzurați, ridiculizați și opriți de organizații precum OMS? Nu ar fi cazul să avem dreptul să examinăm informațiile în mod deschis, liber și transparent?

 

Citiți și:
Germania redevine un stat totalitar!
Medicul Adina Alberts, critici aspre la adresa OMS: ‘Ţine în fruntea sa un personaj bizar, cu veleități de dictator’Sinistra Agendă din spatele panicii COVID-19 

 

 

yogaesoteric
30 martie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More