Pfizer a permis cu bună știință componente periculoase în vaccinurile sale

Vaccinul împotriva covid-19 de la Pfizer conține fragmente de ARNm numite „ARNm trunchiat”. Aceasta este o problemă serioasă care se adaugă la evenimentele de siguranță ale vaccinului care pun viața în pericol. În mod uluitor, Pfizer a prezentat rapoarte analitice falsificate privind ARNm la mai multe autorități sanitare.

Problema ARNm trunchiat a determinat Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA) să ridice o „obiecție majoră” înainte de aprobarea condiționată a vaccinului în decembrie 2020. Ce s-a petrecut? Cum au fost considerate rezolvate aceste probleme?

Iată o sinteză a faptelor cheie pe care le vom dezvolta în acest articol.

  • Pfizer nu a investigat rezultatele dăunătoare ale ARNm trunchiat în vaccinurile sale.
  • Pfizer a prezentat la Administrația pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration, FDA) și la EMA cifre Western blot care au fost generate digital – nu din experimente reale.
  • A existat o lipsă alarmantă de acțiune din partea autorităților din domeniul sănătății în această problemă.
  • ARNm trunchiat contribuie potențial la multiple leziuni legate de vaccinuri, inclusiv la formarea de cheaguri de sânge fibroase induse de proteina spike prost pliată, tulburări autoimune și cancer.
  • Aceste probleme cu vaccinul Pfizer ar fi putut duce la variații drastice ale calității produsului de la un lot la altul. Acest aspect ar putea explica diferența dintre evenimentele adverse resimțite de beneficiarii de vaccin.
  • Cauza principală a unui astfel de comportament iresponsabil din partea autorităților farmaceutice și sanitare este lipsa de etică.

Vaccinul Pfizer împotriva covid-19 conține ARNm trunchiat

Într-un raport de evaluare EMA, agenția a solicitat ca Pfizer să analizeze impuritățile produsului său vaccinal, pe care raportul EMA le-a descris drept „ARNm trunchiat și modificat”.

Raportul Pfizer către EMA arată în mod clar că vaccinul Pfizer conține impurități, așa cum se indică prin „Vârful 1” în graficul de mai jos, pe baza unei capturi de ecran de la pagina 14 a raportului EMA din august 2021.

EMA a cerut ca Pfizer să furnizeze date lunare despre potențialul generării de proteine/peptide trunchiate sau alte proteine/peptide care cauzează afecțiuni autoimune din cauza mecanismelor de mimetizare moleculară. A fost stabilit un termen limită pentru iulie 2021, iar un raport intermediar ar fi fost necesar să fie prezentat până în martie 2021.

Aşa cum am spus mai sus, EMA a menționat ARNm trunchiat drept „obiecție majoră”. O „obiecție majoră” este un semnal roșu oficial legat de reglementare menționat de EMA. Dacă obiecțiile majore rămân nesoluționate, acestea împiedică acordarea autorizației de introducere pe piață.

Redăm un fragment din raportul EMA:

Fabricarea, controlul și caracterizarea procesului

Producători

Substanța activă este fabricată și controlată fie de Wyeth BioPharma Division, Andover, Statele Unite, fie de BioNTech Manufacturing GmbH, Mainz, Germania, și Rentschler Biopharma SE, Laupheim, Germania.

În timpul procedurii, au fost evidențiate o serie de probleme legate de statutul BPF al fabricării substanței active și al locurilor de testare a produsului finit în scopul eliberării loturilor. Aceste probleme au fost clasificate ca obiecții majore (MO). După ce s-au obținut informații suplimentare de la locații și inspectori, MO a fost considerată rezolvată.

În iunie 2022, Trial Site News a publicat un raport de investigație care dezvăluie o scurgere dintr-un diapozitiv prezentat la o întâlnire între Pfizer-BioNTech și EMA. Alexandra (Sasha) Latypova, fost director în industria farmaceutică, care a lucrat cu mai multe companii, inclusiv cu Pfizer, a distribuit același slide în postarea sa pe Substack pe 10 ianuarie 2023.

Graficul adnotat de mai sus se bazează pe o captură de ecran de la pagina 15 a raportului EMA din august 2021.

Pfizer a recunoscut existența ARNm trunchiat în vaccinurile sale. În mod surprinzător, proporția precisă a impurităților din vârful 1 a fost înnegrită în acest raport EMA descărcat.

Tabelul adnotat de mai jos se bazează pe o captură de ecran de la pagina 17 a aceluiași raport EMA.

De asemenea, Pfizer a trimis cifre Western blot digitizate către FDA și EMA. O metodă „Western blot” este utilizată pentru a identifica anumite proteine, permițând cercetătorilor să verifice dimensiunea și abundența unei proteine de interes.

Din cauza îngrijorărilor că proteina Spike defectuoasă poate provoca vătămări neașteptate, EMA a cerut Pfizer-BioNTech să prezinte rezultate experimentale pentru a demonstra că ARN-ul trunchiat din vaccinul anti-covid-19 nu ar produce fragmente de proteine.

Solicitarea EMA este o cerință de bază, minimă, care este necesar să fie impusă în cazul oricărui produs ARNm destinat uzului uman.

Totuși, întrucât acesta este primul exemplu de utilizare a ARNm ca vaccin preventiv pentru populația largă, aceasta este și prima dată când apare o astfel de problemă de calitate. Nu suntem siguri dacă a existat anterior vreun standard de calitate de reglementare pentru a gestiona riscul prezentat de ARNm trunchiat.

Singura modalitate de a caracteriza aceste fragmente de ARN este prin secvențiere. Pfizer nu a prezentat secvența detaliată a ARNm-urilor trunchiate în raportul său, ci doar numărul aproximativ de nucleotide.

În decembrie 2020, Pfizer a furnizat FDA imagini cu Western blot care exprimau nivelurile de proteine spike induse de vaccinul anti-covid-19 și a afirmat că vaccinul nu produce alte proteine.

Un exemplu de cifre generate de Pfizer este prezentat mai jos, pe baza unei capturi de ecran de la pagina 39 a unui Raport FDA din 2020, care a evaluat dimensiunea proteinei exprimată de vaccinul ARNm și a concluzionat: „Mărimea proteinei exprimată este în concordanță cu dimensiunea așteptată a substanței vaccinale ARNm tradusă și este similară în toate loturile testate”.

Cu toate acestea, graficul apare digital sau computerizat.

Alte exemple:

Figura adnotată de mai jos se bazează pe o captură de ecran de la pagina 19 a raportului EMA. Cu toate acestea, Western blot-urile sunt rezultate digitale sau computerizate similare cu cele prezentate în decembrie 2020.

Pfizer a folosit cele două grafice de mai jos pentru a explica că transcrierile de lungime completă necesită Poly(A) pentru exprimare; totuși, Western blot-urile sunt rezultate computerizate. Figura adnotată de mai jos se bazează pe capturi de ecran de la pagina 18 a raportului EMA din august 2021.

Falsele date Western blots de la Pfizer au fost transmise agențiilor de reglementare globale, inclusiv cel puțin FDA, EMA și Administrației pentru Produse Terapeutice (TGA) din Australia.

De unde știm că aceste date Western blots nu sunt reale?

În viața reală, Western blot-urile sunt rareori perfecte; întotdeauna există unele distorsiuni. (…) De exemplu, graficul Western blot de mai jos, din raportul EMA 2021, pare a fi dintr-un experiment real.

Acesta este singurul grafic Western blot din raportul EMA care pare a fi dintr-un experiment „adevărat”. Cu toate acestea, Pfizer nu explică de ce a trimis două seturi de grafice Western blot la EMA în același raport cu privire la aceeași problemă.

Multe dintre graficele Western blots furnizate de Pfizer-BioNTech pentru proteinele lor Spike induse de vaccinul anti-covid-19 par a fi impecabil de curate și perfect regulate; petele sunt complet „fără zgomot”.

În același raport, EMA a mai scris: „Lipsa datelor experimentale privind ARN-ul trunchiat și proteinele exprimate nu permite o concluzie definitivă și necesită o caracterizare suplimentară. Prin urmare, datele suplimentare de caracterizare este necesar să fie furnizate ca o obligație specifică (OS1).”

Ar considera [o agenție de reglementare] rapoartele false ca fiind date experimentale valide, astfel încât să justifice aprobarea?

Cu toate acestea, la paginile 22 și 23 din raportul EMA din august 2021, EMA a declarat că aceste probleme au fost considerate rezolvate.

Citiţi şi:
Dr. Damian Baciu la Conferința Medicilor Liberi: Dlor Coriu, Tătaru și Gheorghiță, dvs. v-ați „vaccinat” familia și în special copiii?
Dr. Damian Baciu spulberă în 18 puncte propaganda criminală a Ministerului Sănătății pentru vaccinarea copiilor de la 5 ani în sus

 

yogaesoteric
17 mai 2023

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More