Planta care se spune că ar ucide 98% din celulele canceroase în 16 ore

 

Oamenii de știință se pare că au găsit un leac împotriva cancerului. Este vorba de o plantă care se găsește și în România și care, potrivit unui studiu publicat în Life Science, poate distruge până la 98% din celulele canceroase, în doar 16 de ore.

Planta se numește peliniţa (Artemisia annua) sau pelinul dulce și singură distruge până la 28% dintre celulele canceroase, dar, în combinație cu fierul, le distruge aproape în totalitate și asta fără să afecteze celulele sănătoase.

Artemisinina, substanța activă din această plantă, a fost folosită în trecut ca remediu împotriva malariei.

Fierul se acumulează în celulele canceroase, datorită receptorilor de transferină care le ajută în procesul de diviziune celulară. Și celulele normale au, de asemenea, acești receptori, dar celulele canceroase pot fi vizate de combinația de fier și artemisinină.

Există numeroase experimente realizate până în prezent, și toate dovedesc că, în combinație cu fierul, artemisinina poate distruge în mod eficient cancerul.

Testată pe 55 de tipuri de cancer

Artemisinina a fost izolată, pentru prima dată, în anul 1972, de către savanții chinezi Henry Lai și Narendra Singh de la Universitatea din Washington, care au utilizat-o pentru tratamentul malariei, în timpul Războiului din Vietnam. Artemisinina este un antimalaric recunoscut, fiind eficientă în lupta împotriva tulpinilor de Plasmodium cu rezistență medicamentoasă.

În ansamblu, peliniţa a fost testată pe 55 de tipuri de celule canceroase. După cele mai noi cercetări științifice, reiese că leucemia, cancerul de colon, melanomul (cancer de piele), cancerul la sân, cancerul la prostată, tumorile cerebrale și cancerul la rinichi răspund bine la tratament. Planta este eficientă și în tratarea cancerului la pancreas.

Metode de folosire a peliniţei

Sub formă de pulbere: Planta uscată se macină foarte fin și se iau câte 0,5 lingurițe de 5-6 ori pe zi înainte de mese, reducând treptat numărul de doze până la de trei ori pe zi, timp de o săptămână. Pulberea funcționează mai eficient decât ceaiul.

Sub formă de suc: Se stoarce înainte de înflorire din frunze și ramuri și se ia câte o lingură de suc cu miere, de 3 ori pe zi înainte de mese.


Citiţi şi:

Rețeta secretă a profesorului Mermerski – Distruge celulele canceroase şi vindecă apoi întregul organism! 
Uleiul natural de cocos ucide 93% dintre celulele cancerului de colon în 48 de ore 

 

yogaesoteric
17 octombrie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More