Planul globalist de a extermina omenirea începe acum: «Mâncătorii inutili» trebuie eliminați, spun globaliștii (II)

 

Dincolo de diversiunile politice și de tendințele culturale bizare cu care suntem zilnic intoxicați prin mass-media, imaginea reală de ansamblu a ceea ce are loc chiar acum în lume relevă existența unui plan de exterminare a 90% din populația planetei.


Citiți prima parte a articolului

Suprimarea globală a sistemului imunitar este în derulare în scopul de a pregăti omenirea pentru asaltul biologic

În concepția psihopată a criminalilor globaliști, pentru ca prin intermediul armelor biologice să se atingă obiectivul de a extermina 90% din rasa umană, oamenii trebuie să aibă sistemul imunitar depreciat. Adică blocat, inhibat din punct de vedere funcţional înainte de expunerea la bioarme. Inhibarea sistemului imunitar se realizează cu ușurință prin intermediul mai multor factori. Iată câteva dintre modalitățile prin care se face aceasta acum:

– Prin contaminarea biologică în masă a solurilor și a alimentelor. Nu veți găsi nimic despre acest subiect în media corporatistă. Ca să aflați despre ce este vorba merită să urmăriți filmul Biosludged, lansat pe 28 noiembrie 2017.

– Prin medicamente toxice și vaccinuri toxice. În prezent aproape toate medicamentele consumate de occidentali, eliberate pe bază de rețetă, sunt toxice din punct de vedere biologic. Majoritatea provoacă suprimarea imunității, într-un fel sau altul. Multe conduc și la deficiențe nutriționale, care slăbesc și mai tare sistemul imunitar. S-a arătat din punct de vedere științific că, de exemplu, vaccinurile antigripale slăbesc răspunsul imunitar ulterior, ceea ce înseamnă că oricine este vaccinat devine mai vulnerabil la bioarme.

Însă din punct de vedere spiritual toate acestea nu reprezintă o întâmplare. Este un test global de inteligență și maturitate ce are rolul de a departaja oamenii. Cei care sunt atât de proști încât să accepte o injecție pe care niște criminali o numesc „medicamentˮ, vor pica acest test.

– Prin distribuirea de alimente toxice care sunt pline de substanțe chimice neurodegenerative și imunosupresive. Se doreşte ca tot mai mulţi oameni de pe planetă să mănânce astfel de alimente, să înghită substanțe chimice toxice care împiedică funcționarea creierului, funcția imună și fertilitatea. Aceste substanțe chimice, cunoscute sub denumirea de pesticide și erbicide, sunt concepute în mod intenționat pentru a interfera cu funcțiile neurologice sau fiziologice cheie. Ele ucid toate organismele vii, inclusiv insectele. Majoritatea oamenilor nu-și dau seama de acest lucru, dar cele mai populare alimente, la care se face o constantă reclamă, sunt de fapt toxice. Până și cerealele pentru micul dejun, cum ar fi fulgii de porumb, sunt înregistrate de EPA (Agenţia de Protecţie a Mediului din SUA) ca „biopesticideˮ, adică sunt făcute aproape în întregime din ingrediente care sunt nocive. Faptul că sunt desemnate ca pesticide de către EPA este o dovadă a toxicității lor.

– Atacurile propagandistice asupra alimentelor sănătoase. Întregul complex de știri false cu care suntem îmbrobodiți continuă să eludeze importanța substanțelor nutritive și a vitaminelor naturale, cum ar fi vitamina D, zincul și seleniul. Chiar dacă acestea îmbunătățesc simțitor imunitatea, consumatorii sunt prostiți de Sistem și ajung să respingă tratarea naturistă a propriilor corpuri. Cartelurile de știri ale corporațiilor media conduc o acţiune de sinucidere nutritivă, transformându-se în agenții de reclamă pentru Big Pharma și îi fac pe oamenii creduli să devină slabi atât la corp cât și la minte. Acest lucru este realizat cu un scop precis: cei cu minți slabe sunt mai ușor de manipulat și de controlat de către propagandiști. Ultimul lucru pe care „Elita” globalistă și l-ar dori este ca oamenii să fie inteligenți și să aibă prezenţă de spirit.

– Chemtrails: împrăștierea masivă, sistematică și agresivă în atmosferă a unor substanțe chimice extrem de toxice. Globaliștii repetă de ani de zile minciuna gogonată despre aşa-zisa „încălzire globalăˮ și „schimbarea climatică”. Dar în spatele acestor clișee urmăresc de fapt un proces voluntar de schimbare a atmosferei. Ei denumesc acest proces ca fiind „inginerie climatică” (geoengineering). Pentru a decredibiliza informațiile avizate care au demascat în ultimii ani adevăratele lor planuri, globaliștii au ordonat companiilor mediatice să recite că toate aceste dezvăluiri nu sunt decât „teorii ale conspirației”. Puteți consulta reacțiile unor oameni de știință conștienți și alarmați de ceea ce se petrece pe site-ul GeoEngineering News. Pe acest site sunt postate numeroase articole ce descriu experimentele climaterice stranii efectuate în ultima perioadă de guvernul SUA. După cum explică mai mulți specialiști, împrăștierea în atmosferă a substanțelor „modificateˮ servește, într-o mare măsură, la suprimarea funcției imunitare umane.

– Promovarea comportamentelor sexuale degradante. Este vorba în special de cele care implică mai mulți parteneri și sex anal. Acest punct îi ofensează pe cei care susțin comunitatea LGBT, dar este un fapt demonstrat clinic că promovarea stilului de viață homosexual (care implică sex neprotejat, adesea cu mai mulți parteneri) favorizează transmiterea rapidă a bolilor prin sânge. De asemenea, comunitatea homosexuală se confruntă în prezent cu o explozie „epidemicăˮ de cancer anal, pe care media de stânga încearcă să o ascundă sub preș și să pretindă că nu există. Realitatea dură este prezentată, de exemplu, în acest articol în care veți găsi detalii șocante despre bolile cu transmitere sexuală la homosexuali (inclusiv despre cancerul anal) și despre încercările disperate ale propagandiștilor LGBT de a ascunde pericolele promiscuității sexuale.

– Colapsul planificat al economiei globale este pe punctul să fie declanșat de către elitele financiar-bancare ale lumii. Unul dintre rezultatele dorite ale acestui colaps este haosul care va favoriza răspândirea bolilor infecțioase și desființarea departamentelor care asigură îngrijiri medicale. Un exemplu elocvent poate fi constatat în prezent în San Francisco, unde unele străzi sunt pline de fecale umane și ace de droguri. Acestea sunt implicațiile medicale ale colapsului financiar al marilor orașe, care devin astfel uriașe focare de infecție. Bineînțeles, orașele și națiunile sărace vor fi punctul de pornire în răspândirea pandemiilor. Colapsul financiar este însă doar o mică parte a imaginii de ansamblu.

Concluzia este că planul Kabalei satanice globaliste de a slăbi sistemul imunitar al oamenilor este în plină desfășurare. Dacă nu credeți nimic din toate acestea, nu aveți decât să asistați pasivi la ceea ce se petrece și faceți exact ceea ce vă spun medicii corupți și posturile TV corporatiste. Luați apoi vaccinul „antigripalˮ și în scurt timp vă veți convinge. Obediența voastră va „serviˮ intereselor globaliste. Cu cât veți fi mai bolnavi, cu atât mai ușor veți putea fi uciși în interesul „salvării lumiiˮ.

Soluții: Cel mai mare act de rezistență împotriva eugeniei se găsește în plante, nutrienți și viața sănătoasă

Merită să repetăm observația că, într-un fel, globaliștii pun în practică un mare test IQ pentru omenire: oricine este destul de prost pentru a continua să-și facă vaccinuri, să ia medicamentele și să evite hrănirea sănătoasă nu este, probabil, calificat să treacă mai departe, în viitorul omenirii.

Cei care înțeleg însă ceea ce se petrece, trebuie să știe că apărarea împotriva pandemiei globale este destul de simplă și ușor disponibilă: întăriți-vă sănătatea cu plante medicinale și nutrienți naturali și aveți șansa să supraviețuiți extincției planetare a 90% din populația umană!

Pentru accesul oamenilor de pe tot cuprinsul lumii la tratamente naturiste eficiente a fost creat un site, încă puțin cunoscut, bazat pe cercetări științifice moderne și informații medicale valoroase. Se numește Natural Antibiotics News și prezintă atât antibiotice pe bază de plante, cât și fitonutrienți antivirali care vă pot ajuta să vă protejați de pandemiile virale. Rețineți că antibioticele nu anihilează tulpinile virale. Pentru aceasta sunt necesare substanțele antivirale! De asemenea există site-ul Herbs News, care prezintă dovezi științifice ale activității antivirale și antibacteriene a sute de plante medicinale. Multe dintre aceste plante pot fi cultivate în propria grădină, ceea ce înseamnă că puteți să vă dezvoltați literalmente propriul medicament anti-pandemic acasă, fără permisiunea vreunui medic, a unei companii de medicamente sau a vreunui guvern.

În ultimii ani, Mike Adams, fondatorul NaturalNews a construit un laborator de cercetare analitică. Laboratorul este acreditat ISO și este folosit pentru a produce o sursă curată de suplimente nutritive, super-alimente și produse verzi sănătoase. În laborator există un instrument QQQ (triplu spectrometru de masă) specializat, care este folosit pentru cuantificarea pesticidelor și a erbicidelor. Produsele verificate de laborator care sunt oferite publicului pot fi achiziționate de pe site-ul Health Ranger Store, care oferă produse riguros testate pentru fiecare materie primă și pentru fiecare lot de producție. Sunt, de exemplu, evidențiate limitele cele mai stricte ale toleranței metalelor grele în organism. Zeci de mii de clienți ai acestui magazin au supraviețuit cancerului, bolilor de inimă, diabetului sau altor boli întrucât au găsit aici alimente ultra-curate și remedii naturiste care susţin vindecarea.
 
Evitarea expunerii la substanţe chimice toxice și la intoxicarea cu metale grele (sau – dacă aceasta deja s-a produs – eliminarea lor prin detoxifiere) poate întări răspunsul imun la infecțiile virale. Alimentele sănătoase, apa curată și aerul curat reprezintă o parte esențială a soluției de a rezista la atacul global asupra umanității, care se află în plină desfășurare. (Citiți aici mai multe detalii despre alimentele curate).

Dacă nu beți încă apă curată, nu mâncați alimente curate și nu evitați substanțele chimice toxice în alimentația dvs., să ştiţi că jucaţi pe mâna globaliștilor, care abia așteaptă eliminarea dvs. de pe planetă.


Citiți și:

Etapele terifiante şi insidioase ale instaurării sinistrei Noi Ordini Mondiale

Doctorii încep să prescrie adeseori legume și fructe organice în locul medicamentelor obișnuite

Alimente care ajută la întărirea sistemului imunitar

yogaesoteric
1 aprilie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More