Poliţia indoneziană a arestat peste 140 de homosexuali. Alţi doi au fost biciuiți pentru sodomie

Poliţia din Indonezia a arestat peste 140 de bărbaţi în data de 21 mai, într-un raid care a vizat o saună pentru persoane gay din capitala Jakarta, cu două zile înainte ca doi bărbaţi să fie biciuiți în public pentru relaţii cu persoane de acelaşi sex, relatează The Guardian.

Autorităţile au făcut un raid la ceea ce ei au numit o petrecere cu sex, ţinută la o saună în nordul Jakartei duminică, 21 mai.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei Agus Yuwono a confirmat că 141 de bărbaţi, inclusiv patronul saunei, dar şi mai mulţi performeri, au fost reţinuţi pentru interogare şi pot fi puşi sub acuzare pentru pornografie.

În luna martie, doi bărbaţi au fost arestaţi în Banda Aceh. Aceştia au fost condamnaţi pentru sodomie la 85 de lovituri cu bastonul şi au fost biciuiţi public marţi, 23 mai, de 83 de ori, două lovituri fiind anulate datorită celor două luni petrecute în închisoare de bărbați.

Yulita Rustinawati, de la grupul activist Arus Pelangi, a spus că raidurile din weekend fac parte dintr-un trend de creştere a intoleranţei faţă de comunitatea LGBT.

„Este în creştere de doi ani de-acum”, a spus Rustinawati, care a continuat prin recitarea aceleiași „poezii” aberante pe care o tot auzim de la adepții LGBT din întreaga lume: „Nu este bine pentru democraţie, pentru libertatea de expresie şi pentru libertatea de asociere. Nu suntem siguri unde vrea să ajungă guvernul. Suntem queer şi nu vom dispărea.”

În luna aprilie, 14 homosexuali au fost arestaţi la hotelul Surabaya şi au fost forţaţi să îşi facă teste HIV.

Indonezia, a patra cea mai populată ţară a lumii unde peste 80% din populaţie este musulmană, condamnă homosexualitatea, cei care sunt prinși că întrețin astfel de relații sexuale nefirești fiind judecați în conformitate cu legea șaria.


Citiți și:

Malta, raiul pe pământ pentru homosexuali: este prima țară care interzice prin lege terapiile de modificare a orientării sexuale

Elita perversă, homosexuală care operează la Hollywood

Studiu despre homosexualizarea Americii

 

yogaesoteric
18 iunie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More