Polonia: ideologia LGBT este «o ameninţare la adresa naţiunii, identităţii şi existenţei noastre”

Pretenţiile activiştilor LGBT, cum ar fi „ideologia de gen” şi promovarea unui stil de viaţă sexual alternativ pentru copii în şcoală, reprezintă o ameninţare gravă pentru Polonia, a spus şeful partidului de guvernământ al naţiunii.

Vorbind la o conferinţă organizată de grupul Acţiunea Catolică, Jaroslaw Kaczynski a denunţat „un atac asupra familiei şi copiilor”, în urma semnării unei declaraţii a LGBT+ de 12 puncte, de către primarul liberal al Varşoviei.

„Avem de-a face cu un atac direct asupra familiei şi copiilor … sexualizarea copiilor, toată mişcarea LGBT, genul”, a spus el denunţând teoria genului care susţine că sexul este un construct social şi că oamenii îşi pot „alege” propriul lor gen, teorie despre care Declaraţia de la Varşovia spune că este necesar să fie promovată în şcoli.

„Aceste ideologii, filozofii, toate acestea sunt importate, acestea nu sunt mecanisme interne poloneze”, a declarat Kaczynski la conferinţa de la Wloclawek. „Ele reprezintă o ameninţare la adresa identităţii poloneze, a naţiunii noastre, a existenţei sale şi, astfel, a statului polonez”, a adăugat el. „Comunismul nu a fost învins când a căzut Zidul Berlinului”, a spus liderul partidului „Legea şi justiţia” (PiS), afirmând că libertatea de exprimare şi religia sunt atacate de o grupare post-1989 de forţe pro-UE şi mass-media care au fost profund ostile Bisericii şi patriotismului polonez.

Biserica romano-catolică din Polonia se numără printre vocile extrem de critice faţă de Declaraţia de la Varşovia, exprimând o „îngrijorare profundă” faţă de planurile educaţionale pro LGBT exprimate în aceasta şi avertizând că planul „contrazice dreptul constituţional al părinţilor de a-şi educa copii după propria lor credinţă”.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi educaţia sexuală comprehensivă a ONU cerută de document au fost descrise anterior de Kaczynski drept „un mare pericol”, datorită liniilor directoare de promovare a ideologiei transsexuale şi a stilului de viaţă homosexual, precum şi a „accesului liber la avort” şi a „drepturilor” sexuale ale copiilor, ce includ obiective de învăţare pentru elevii cu vârste cuprinse între nouă şi 12 ani, care recomandă ca ei să fie capabili „să descrie răspunsurile masculine şi feminine la stimularea sexuală”.

Mass-media internaţională globalistă a prezentat Polonia ca fiind un agresor într-un „război al culturii” datorită opoziţiei sale faţă de cererile cuprinse în Declaraţia de la Varşovia, iar Reuters a afirmat că guvernul a ales „drepturile LGBT ca front de luptă” pentru a „stopa declinul popularităţii sale înaintea celor două alegeri electorale cheie din acest an”.

Obiectând faţă de conţinutul listei de 12 puncte cu doleanţele activiştilor, PiS „atacă drepturile homosexualilor”, susţine un articol politic intitulat „Partidul de guvernământ al Poloniei joacă cartea LGBT”. Articolul respectiv admite totuşi spre final că „majoritatea [din populaţia ţării] este încă foarte religioasă şi conservatoare”, astfel că se opune politicilor enumerate în listă.

Citiţi şi:
Corectitudinea politică este, de fapt, o aberantă negare a realității – Interviu cu Pascal Bruckner

TRANS-TIRANIA. Într-o lume transgender, identificarea biologică a femeii şi a bărbatului este ilegală. Se petrece deja în unele ţări occidentale…


yogaesoteric

27 noiembrie 2019

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More