Posibile legături între noi cazuri medicale bizare și înțepat

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii Scamatoriile Iosefinei, de la GOLD FM, că: „Vorbim despre o viitoare pandemie – cea post-vaccinare. Studiile și presa au început deja să pună întrebări referitoare la posibilele legături dintre vaccin și afecțiuni bizare, sau chiar mortalitate”.

Un prim semnal de alarmă ar veni chiar din Germania, unde asiguratorul de mașini ADAC a anunțat că nu va mai despăgubi cetățenii vaccinați împotriva covid-19 care provoacă accidente rutiere. Posibilele efecte adverse provocate de acest vaccin au intrat în aceeași categorie cu consumul de droguri sau de alcool, categorie privind respingerea despăgubirii.

Pe la noi, știrea evident că nu apare” – observă Iosefina Pascal. „Pentru că în lumea celor cu bani vezi realitatea, vezi pronosticul pentru ceea ce va urma. Întrebarea mea publică în cazul de față este: Ce se petrece cu un om care tocmai s-a vaccinat împotriva coronavirusului, pleacă cu mașina și are un stop cardio respirator sau un atac cerebral? Dacă persoanei respective i se face rău, amețește, nu mai vede clar și produce un accident, ce se petrece atunci?

Pfizer, canabisul și cancerul

De asemenea, jurnalista GOLD FM susține că este indicat să fim foarte atenți la tranzacțiile importante care se fac, la bursă și la achizițiile făcute de cei din domeniul pharma. Asta pentru că, recent, corporația farmaceutică Pfizer a achiziționat o companie ce s-ar ocupa de fabricarea de medicamente pentru cancer și alte afecțiuni oncologice, medicamente pe bază de canabis.

Oare de ce a avut loc această tranzacție acum, una de aproape 7 miliarde de euro?” – se întreabă Iosefina Pascal. „Ei bine, acum două zile, apărea pe Antena 3 o știre conform căreia un cunoscut urolog din Europa, Bob Djavan, anunța că după pandemie, ar urma un val de cazuri de cancer. În acest caz, nimeni nu își pune problema că poate aceste afecțiuni oncologice poate au legătură, fie ea și 0,1%, cu vaccinul?

Bizarele afecțiuni neurologice

Iosefina Pascal aduce în discuție cazul unui oraș mic din Canada în care câteva persoane tinere, de până în 30 de ani, ar fi dezvoltat o boală bizară asemănătoare cu Creutzfeldt-Jakob, cu Alzheimer-ul, cu schizofrenia sau cu alte boli neurologice. Acestea sunt mai des întâlnite la persoanele înaintate în vârstă, foarte rar în cazul tinerilor.

Medicii din Canada nu înțeleg încă ce boală e pentru că sunt simptome diferite din cadrul mai multor boli neurologice, și nici de ce această afecțiune bizară apare la tineri” – declară jurnalista. „În acel orășel, rata de vaccinare este de peste 80%, iar în rândul tinerilor la fel, o rată mare, potrivit datelor. Din nou, nimeni nu se întreabă dacă aceste probleme medicale au vreo legătură cu această substanță?

Citiți și:
Comitetul pentru evaluarea riscurilor în materie de farmacovigilență a actualizat lista efectelor secundare ale „vaccinurilor” anticovid (I)
Te-ai „vaccinat”? Angajează-ți un avocat!

 

yogaesoteric
11 mai 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More