Av. Gheorghe Piperea va promova un proiect de lege care să oblige persoanele publice să afișeze ecusoane cu corporațiile care îi sponsorizează

Avocatul Gheorghe Piperea vrea să facă lumină în zona persoanelor publice care promovează diferite produse, vaccinuri sau „soluții” medicale.

Voi promova un proiect de lege care să îi oblige pe medici, laboranți, cercetători, pe profesorii de medicină și pe politicieni să poarte la vedere ecusoane cu corporațiile care îi sponsorizează”, a scris Piperea pe facebook.

El a spus că ține neapărat să fie enervant urmărind să trezească lumea din hipnoză și a făcut comparația cu sportivii profesioniști care afișează cu mândrie mărcile corporațiilor care îi sponsorizează.

În mare măsură, arată Piperea, competițiile sportive sunt concursuri de mușchi financiari între sponsori și mult booster.

Ar fi util ca și medicii, specialiștii și politicienii să fie obligați să poarte aceste însemne, crede Piperea.

Dar măcar vom ști că, atunci când ne vorbește specialistul, eroul din linia întâi, tehnocratul sau politicianul preocupat până la lacrimi de sănătatea și siguranța noastră, ne vorbesc faizer, mondena, castazevzeca sau gionsonșigionson”, este concluzia avocatului, lider al mișcării România Nesupusă.

Citiți și:
Șpagă pentru vaccin: Comisarului european pentru sănătate i-au răsărit în cont 4 milioane de euro. Stella Kyriakides a fost sponsorizată gras în trecut de Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson
Dosarul digital de vaccinare al OMS cu finanțare Gates, Rockefeller, Estonia și Kuweit

 

yogaesoteric
11 mai 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More