Prăbușirea marionetei gonflabile

Astăzi, din păcate, statul român a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii” (Klaus Iohannis).

Klaus Iohannis este marioneta Occidentului!

O spun și scriu din 2004! Am spus-o direct, fără mijlocitori, înfrântului Victor Ponta, în râsetele celor care îl însoțeau la Beijing în august-septembrie 2014 și care azi conduc PSD.

O repet și azi: Klaus Iohannis este marioneta Occidentului! O marionetă gonflabilă, la care au contribuit absolut toți care care aveau ca principală misiune să protejeze România: servicii secrete, Justiție, clasă politică, Biserică, societate civilă! Nimeni, nici măcar mass-media, nu și-a făcut datoria la timp, pentru a opri dezastrul cu numele Klaus Iohannis!

Astăzi, marioneta gonflabilă, aidoma păpușilor sparte de abuzul celor care l-au utilizat până dincolo de uzura fizică și morală, este peticit de străinii care l-au promovat în complicitate cu trădătorii din România. În ciuda medaliilor și premiilor cu care este sufocată, marioneta Iohannis se prăbușește în huiduielile și valul de ură al celor care i-au suflat în… ventile!

Cu fiecare premiu atârnat de gât, Iohannis mai adaugă o tragedie națională!

Greu, cu gravă întârziere, românii înțeleg cine este și ce poate Iohannis: Nimic! Cu fiecare premiu atârnat de gât, Iohannis mai adaugă o tragedie națională! În mandatele prezidențiale, are deja pe conștiință peste 100 de morți din tragediile pe care le-a păstorit cu duplicitate și dublă măsură!

Dar, oare, Iohannis are conștiință? Are, Iohannis, simțul măsurii? Este conectat el la realitate?

Evanghelistul Luca spunea că: „Precum voiți să vă facă vouă oamenii, faceți-le și voi asemenea”, în timp ce filosoful antic Socrate sublinia că este bine să „fii aşa cum îţi doreşti să fii văzut”.

Iohannis a mai primit o medalie grotescă pentru trădarea intereselor naționale

După tragedia de la Constanța, unde zece români au fost omorâți de „statul român (care) a eșuat în misiunea sa fundamentală de a-și proteja cetățenii”, Iohannis este deja în genunchi! Este principalul responsabil, împreună cu guvernările sale de mercenari!

Doar o senilitate avansată, doar o idioțenie sau pur și simplu prostia deja proverbială l-a putut face pe Iohannis să declare: „Sunt îngrozit de tragedia care a avut loc în această dimineață la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Este o nouă dramă teribilă care confirmă infrastructura deficitară a sistemului de sănătate românesc”, pentru ca înainte și după să zâmbească cu largă inconștiență, excitat de primirea unei medalii pe cât de grotești ca dimensiune, pe atât de nemeritate dacă privim cu atenție motivația: „conducerea României pe o traiectorie pro-europeană, bazată pe valorile statului de drept”!

România, un crematoriu spitalicesc

Din vârful tragediei de la „Colectiv” pe care s-a cocoțat, prefabricatul Iohannis se prăbușește în flăcările altor incendii de care numele îi este legat moral, social, politic. În mandatele sale de președinte, România a devenit un crematoriu spitalicesc, dovadă a faptul că a condus România pe o traiectorie pro-europeană, bazată pe valorile statului de drept!?!

Din păcate, odată cu el nu dispar și păpușarii care l-au proțăpit ca un blestem în fruntea României, un blestem similar cu vânzarea, distrugerea și pervertirea valorilor, tradițiilor și mândriei naționale!

Aștept să fiu contrazis măcar cu un singur exemplu care să arate că România a evoluat în cei șapte ani de mandate, vacanțe, premii internaționale și zeci de morți ai marionetei gonflabile, Klaus Iohannis, premiat pentru promovarea trădării intereselor naționale.

Autor: Dan Tomozei

Citiți și:
Protestele de la Colectiv, detalii neștiute despre ingineria socială aplicată în manipularea oamenilor: „societatea civilă“, președintele, studenții și episodul Scena
Dan Chiticreplică elegantă, suveranistă, pentru Iohannis
Scrisoare deschisă a unui grup de ofițeri (r) adresată președintelui Iohannis: Socotim de datoria noastră   atragem atenția  lucrați contra interesului național

 

yogaesoteric
27 martie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More