Dan Chitic – replică elegantă, suveranistă, pentru Iohannis

Avocatul și omul politic suveranist Dan Chitic a dat o replică declarațiilor tendențioase ale președintelui Iohannis, făcute la dezbaterea națională privind viitorul Europei.

Președintele Iohannis a confirmat ceea ce se anticipase – că așa-zisa „dezbatere naţională privind viitorul Europei” va fi o manifestare dominată de atitudinea semidoctă.

Dan Chitic

Și, într-adevăr, președintele a atacat suveranismul, iar informațiile și opiniile care nu convin celor impuse de Bruxelles le-a trecut la capitolul „fake news și teorii conspiraționiste”, care vor să „prostească” oamenii.

O societate în adormire va fi prăduită (!!!), va cădea pradă unor populiști, unor falși suveraniști sau unor abordări total false venite din zone din afară. Un tânăr educat nu poate fi prostit. Despre asta vorbim! Toate acele fake news, teorii conspiraționiste încearcă să-i prostească pe oameni, adică să-i facă să creadă ceva ce nu este”, a spus Iohannis.

Este numai un exemplu din multele intervenții asemănătoare ale lui Iohannis și ale invitaților săi, exponenți ai atitudinii semidocte specifice vectorilor „pro-Occident” agresivi.

În replică, avocatul Dan Chitic, cel mai consecvent promotor al suveranismului românesc, a scris un text dur și elegant, totodată: „Gauleiterul Iohannis e îngrijorat de apariția «falșilor suveraniști». Are dreptate. Mulțumim domnului Iohannis că este preocupat de «falșii suveraniști». Și noi suntem.”

Dan Chitic consideră că românii este important să nu piardă din vedere „adevăratul concept de suveranitate întrupat în Articolul 1 al. 1 al Constituției României: «România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil».

Adevărații suveraniști scriu legi în interesul suveran și superior al poporului român, luptă pentru demnitatea și prosperitatea cetățeanului român”, scrie avocatul.

Mai mult, Dan Chitic este de acord cu afirmația lui Iohannis conform căreia „«vaccinarea» (n.r. – pentru un stat de drept) unei societăți nu se poate face decât prin educație”.

Într-adevăr, societatea românească este necesar să se vaccineze împotriva globalismului și a slugărniciei”, îi transmite Dan Chitic președintelui, arătând că „Imunizarea societății împotriva globalismului și a prădării României de către străini se va face prin adoptarea de către Parlament a Legii Suveranității”.

În acest sens, Legea Suveranității „oferă României anticorpi împotriva tăierii pădurilor de către austrieci, jefuirii resurselor țării de către francezi și germani și a exportului de plus valoare de către multinaționale în paradisuri fiscale” – arată avocatul.

Dan Chitic îi întoarce președintelui declarațiile tendențioase: „Mulțumim bunului patriot Iohannis că atrage atenția românilor asupra adevăratelor pericole și că invită poporul român să se vaccineze împotriva slugărniciei”.

Așa că Dan Chitic îi învită pe români „să-și apere țara prin susținerea inițiativei Legea Suveranității http://VremSuveranitate.ro ! Așa să ne ajute Dumnezeu! Și Constituția”, încheie Dan Chitic replica sa elegantă la declarația tendențioasă și nefondată a președintelui.

Întrebare: cine credeți că reprezintă mai bine adevărata Românie? Grupul de semidocți agresivi care fac acuzații și afirmații nefondate – sau intelectualii militanți și patrioți care vor să impună o Românie suverană într-o Europă a națiunilor eliberate de presiunile progresismului integraționist, militarismului și imperialismului profitului?

O Românie suverană și demnă, într-o Europă a respectului, egalității și apărătoare a credinței, culturii și tradițiilor – asta poate să însemne „fals suveranism, populism, conspiraționism, fake news”?!

Citiți și:
Avocatul Dan Chitic propune Legea Suveranității, ce interzice defrișările până în 2040, cenzura pe internet, implicarea serviciilor în justiție
Chitic, fulminant: Suveranitatea, „antidotul împotriva abuzului și dictaturii medicale“

 

yogaesoteric
20 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More