„Practic orice țară, orice actor statal este, pentru cei de la Washington, o pradă și atât!”

Delirul de putere al americanilor atinge cote inimaginabile! În chipurile seriosul Forbes i se transmite lui Xi că e cazul să uite de Taiwan și să se pregătească să taie o felie din Rusia, cu Vladivostokul inclus în ea. Asta, după ce președintele chinez a ras tabăra pro americană și pro occidentală din sânul conducerii executive a PCC!

Ce este nebunesc în această ofertă făcută Beijingului ține de inconștiența acestui mod de a aborda relațiile geo-politice. Practic orice țară, orice actor statal este, pentru cei de la Washington, o pradă și atât! Pradă care poate fi însușită, jefuită, distrusă, după cum o cer interesele lor. Cetățenii sunt simple consumabile, de care te poți dispensa fără probleme. Oamenii nu mai au nicio valoare pentru acești nebuni. Niciun imperiu nu a ajuns la gradul de scelerare al Imperiului American. Cum vom trece prin toate astea, chiar nu știu. Oricum, viața noastră nu valorează nimic pentru hegemon. El are permis pentru a ucide. Restul nu contează!

Autor: Constantin Gheorghe

Citiţi şi:
Toate națiunile europene au intrat în malaxorul american, care le distruge fără milă
Constantin Gheorghe: „Am putea discuta serios, despre situația din regiunea noastră, fără etichete și clișee?”

 

yogaesoteric
6 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More