Preambul

Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut (M.I.S.A) este o asociatie non-profit, înfiintata legal în baza Hotarârii judecatoresti din data de 23 ianuarie 1990, pronuntata de Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti.

M.I.S.A are caracter socio-profesional, filosofic si experimental-educativ. Aceasta organizatie si-a propus drept scop ridicarea nivelului spiritual al oamenilor printr-o instruire adecvata, prin popularizarea cunostintelor si practicilor stravechi ale stiintei milenare  yoga.

In cadrul Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut se organizeaza cursuri  de yoga si filosofie orientala. Informatii interdisciplinare sunt prezentate intr-o maniera moderna, adaptata mentalitatii occidentale. Cursurile de yoga au loc saptamanal, pe ani de studiu. Orele de curs se desfasoara in sali de sport si  cuprind atat exercitii practice, cat si prezentarea detaliata a unor informatii teoretice. Materia predata este o sinteza realizata pe baza principalelor ramuri traditionale de yoga si a altor stiinte ezoterice, reunite sub numele de „yoga integrala”.

Pe langa cursurile saptamanale de yoga, M.I.S.A organizeaza cursuri optionale de filosofie shivaista, psihologie transpersonala, astrologie, alchimie, ayurveda – medicina traditionala indiana. Tot in cadrul Miscarii pentru Integrare Spirituala in Absolut se desfasoara tabere internationale de yoga, conferinte internationale de yoga, precum si tabere de astrologie si parapsihologie.

M.I.S.A este o asociatie infiintata de instructori si profesori yoga pregatiti de profesorul de yoga Gregorian Bivolaru. Domnia-sa este invitat pentru sustinerea unora dintre cursurile de yoga  si actiunile organizate de Miscarea pentru Integrarea Spirituala in Absolut si a conferintelor de yoga care au loc in cadrul taberelor spirituale organizate sub egida M.I.S.A.

La cursurile organizate de Miscarea de Integrare Spirituala in Absolut participa peste 45.000 de cursanti, atat din tara, cat si din strainatate. De altfel, M.I.S.A este in relatii de colaborare si schimb de experienta cu peste 20  scoli de yoga din intreaga lume (Danemarca, Suedia, Ungaria, Italia, Franta, Germania, Olanda, Statele Unite, Finanlanda, Anglia, Grecia, Cehia, India etc.).

Also available in: English Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More