Pregăteşte-te pentru o întâlnire cu deliciile amorului

Ieşi din rutină!

de Paula Suciu

Motto: „Există întotdeauna fericire în orice fel de talent erotic pe care o fiinţă îl are. Continenţa sexuală perfectă şi arta de a mângâia figurează printre astfel de talente” – profesor yoga Gregorian Bivolaru

Când ai simţit ultima oară că trupul îţi ia foc, degetele se încordează, mintea îţi explodează şi se cutremură pământul? Că inima îţi bate nebuneşte şi timpul se opreşte? Dacă nu-ţi aminteşti, iar viaţa ta este o rutină, foloseşte-ţi fanteziile şi imaginaţia. Fă ca viaţa ta să fie extrem de incitantă, caută să te bucuri de tot ce te înconjoară şi dăruieşte-le celorlalţi ceea ce au nevoie pentru a fi fericiţi.

Dezbracă-te pe îndelete!

Doreşti să-ţi uimeşti iubitul sau iubita? Ai încercat să-ţi descoperi calităţile ascunse? Încearcă prin dans, care poate fi transformat într-o adevărată artă a seducţiei, alături de celelalte „ingrediente”: muzică, lenjerie, decor. Striptease-ul poate fi o soluţie.

Atunci când ai o întâlnire eşti adesea preocupat sau preocupată de cum te îmbraci. Dar atunci când te pregăteşti pentru o noapte specială de amor, prioritatea este „cum te vei dezbrăca”. Dezbrăcatul prea rapid poate influenţa totul. Ai răbdare. Dacă renunţi treptat la haine, tensiunea erotică creşte. Cu fiecare dezvăluire a corpului, creşte şi dorinţa şi pasiunea. Descoperindu-ţi trupul poţi să laşi ce-i mai bun la sfârşit. Nu-ţi fă probleme că nu vei arăta ca în reviste. Iubitul sau iubita nu va avea timp să analizeze defectele tale sau ale „programului”. Nici lenjeria de corp nu trebuie neglijată (doar eliminată, dar fără grabă). O lenjerie provocatoare, uşor de înlăturat, va scurta drumul spre „locul” pasiunii. De asemenea, o lenjerie ascunsă de o vestimentaţie la fel de provocatoare va prelungi frumoasele momente de dinaintea amorului. Încercaţi să prelungiţi momentele de încântare a privirii, prin care corpul este uşor dezvăluit, dar în acelaşi timp rămâne misterios.

Afrodisiacele – fântânile dragostei

Dar la fel de importantă este şi ambianţa camerei în care faceţi amor. În ea este bine să fie aprinse lumânări care dau o notă de romantism, să se simtă un parfum suav care va produce o trezire a simţurilor, câteva flori frumoase pentru a încânta privirea, afrodisiace pentru stimularea gustului şi a apetitului sexual.

Se spune că afrodisiacele sunt fântânile dragostei paradisiace. Ele trezesc senzualitatea, amplifică erotismul şi stimulează plăcerea şi trăirile amoroase intense. Utilizarea afrodisiacelor este menţionată încă din antichitate. Se credea că dacă o femeie dormea cu un măr la subţioară, sau aşezat într-o parte intimă a corpului, iar a doua zi convingea bărbatul pe care-l iubea să-l mănânce, atunci acesta se îndrăgostea imediat de ea. Merele zemoase sunt mai indicate în jocurile dragostei, deoarece sucul lor face să se amplifice focul pasiunii. Roşiile, de asemenea, supranumite şi „merele dragostei”, au o veche reputaţie afrodisiacă, datorită mirosului şi gustului lor şi sunt recomandate pentru revigorarea apetitului sexual. Cele mai la îndemână afrodisiace sunt scorţişoara – care are un efect excitant – şi  ciocolata.

S-a constatat că iubiţii care folosesc afrodisiace dau dovadă de o imaginaţie erotică foarte bogată, de dezinhibare sexuală şi de un permanent apetit de a face dragoste.

Alegeţi o muzică potrivită!

Rostul preludiului este de a orienta atenţia şi mintea către actul amoros. Muzica poate fi un bun ajutor în această direcţie. Încercaţi alegerea muzicii în funcţie de moment, de starea ta sau a celuilalt. Puteţi să utilizaţi muzică lentă, în genul colecţiilor romantice. Ele stimulează trăirile amoroase, amplificând relaxarea fizică şi psihică. Puteţi alege şi muzică cu ritmuri mai rapide, dar care relaxează mintea şi vă bucură inima. Muzica inspirat aleasă vă va ajuta să pătrundeţi în universul mirific al dragostei şi să vă împărtăşiţi iubirea care izvoreşte din inimile voastre.

Natura a făcut ca bărbaţii să se aprindă erotic mai repede, iar femeile să aibă nevoie de un preludiu mai lung. Pentru a face trecerea de la viaţa de zi cu zi la actul amoros, atât bărbatul cât şi femeia au nevoie de un preludiu suficient de lung. Prelungiţi durata preludiului până când simţiţi că universul se reduce doar la voi doi. Doar în aceste condiţii, fuziunea amoroasă va fi o împlinire şi o bucurie. În literatura orientală se spune că cel mai bun afrodisiac pentru un cuplu este varietatea. Diversitatea mişcărilor, inventivitatea şi pasiunea iubiţilor sunt elementele de bază ale unui act amoros plin de plăcere şi încântare. Şi iubiţi-vă fără limite!

Citiţi şi:

Tantra vă invită să exploraţi profunzimile microcosmosului propriei fiinţe
Poziţii sexuale

yogaesoteric.net
ianuarie 2008

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More