Premieră mondială: Vaccinarea împotriva covid-19 în curs de anchetă penală în Anglia și la Curtea Penală Internațională

Un medic britanic care a fost interzis pentru că pune la îndoială siguranța vaccinurilor și fiabilitatea testelor covid a câștigat, printr-o decizie de referință, un caz important de la Înalta Curte.

După ce a pus sub semnul întrebării eficacitatea măștilor faciale într-un videoclip postat pe Instagram și Twitter în iunie, dr. Samuel White a fost sancționat cu interdicția de a profesa pentru o perioadă de 18 luni de către Consiliul General Medical al Regatului Unit (GMC).

White a afirmat că „măștile nu fac nimic” pentru a opri răspândirea covid. De asemenea, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la siguranța vaccinurilor și la fiabilitatea testelor covid.

White a cerut poliției londoneze în decembrie 2021 efectuarea unei anchete penale, după ce a prezentat „dovezi semnificative și de nerespins” ale problemelor de siguranță legate de vaccinurile covid, după ce a fost suspendat de la locul de muncă și lăsat fără salariu.

Infracțiunile invocate de doctor sunt:

1. abatere în funcția publică;
2. conspirație pentru a comite vătămare trupească gravă;
3. conspirație pentru a administra o substanță otrăvitoare și dăunătoare care provoacă afecțiuni grave și moarte;
4. omucidere din neglijență gravă;
5. omucidere corporativă;

6. corupţie;
7. fraudă;
8. şantaj;
9. crimă;
10. conspirație pentru a comite o crimă;

11. terorism;
12. genocid;
13. tortură;
14. crime împotriva umanității;
15. închisoare falsă;

16. încălcări multiple ale drepturilor omului;
17. crime de război;
18. încălcări multiple ale Codului de la Nürnberg din 1947;
19. încălcări multiple ale Legii drepturilor omului din 1998;
20. Trădare.

Cazul a fost înaintat tuturor secțiilor de poliție, care au fost nevoite să colecteze date. Victimele injecțiilor covid au fost rugate să depună declarații despre situația lor.

Plângerea a fost susținută de sute de rapoarte din partea profesioniștilor privind decesele și efectele adverse grave în urma „vaccinării” covid. Poliția Metropolitană a acceptat acuzațiile și a deschis dosarul cu numărul 6029679/21, în urma căruia a fost începută urmărire penală.

Plângerea a fost admisă pe 6 decembrie 2021 și de către Curtea Penală Internațională, unde a fost înregistrată sub dosar nr. OTP-CR-473/21.

Aceste evenimente au venit într-un moment în care circulau zvonuri despre suspendarea campaniei de vaccinare împotriva covid-19 din motive de … securitate.

Apel pentru cetățenii lumii

Profesioniștii din spatele plângerii fac apel la public să sprijine poliția britanică în ancheta lor:

„Vă rugăm să furnizați informațiile dumneavoastră în plângerea penală, astfel încât poliția să vă poată contacta în timp util pentru a ajuta la anchetă. Înțelegem că puteți solicita statutul «Victima unei crime» și/sau «Protecția martorilor» în timp util.

De asemenea, înțelegem că puteți solicita un interogatoriu față în față, la domiciliu sau la birou. Ne dăm seama că mulți dintre voi locuiți în afara Regatului Unit. Cu toate acestea, vă rugăm să NU subestimați importanța dovezilor pe care le aveți, indiferent de țara în care locuiți.

Există dovezi convingătoare ale crimelor grave și sistematice la nivel internațional, așa că dovezile dvs. pot fi mai importante decât credeți.

Vă rugăm să contactați următorii patru ofițeri de poliție prin e-mail:

Inspectorul detectiv Trevor Struthers, Departamentul de Investigații Criminale (CID), Secția de poliție Hammersmith: Trevor.Struthers@met.police.uk

Sergent detectiv Oliver Mallett, CID, Secția de poliție Hammersmith: Oliver.Mallett@met.police.uk

Agentul detectiv Constable Tobias Hussey, Departamentul de Investigații Criminale, Secția de poliție Hammersmith: Tobias.Hussey@met.police.uk

Agent de poliție Constable Irvine, secția de poliție Hammersmith, p259888@met.police.uk

Format pentru trimiterea informațiilor către Poliția Metropolitană din Londra (valabil pentru orice țară).

Dragă domnule sau doamnă,

Pentru Atenția Urgentă a:

Inspectorul detectiv Trevor Struthers
Sergentul detectiv Oliver Mallett
Agentul de poliție Constable Tobias Hussey
Agentul de poliție Constable Irvine.

Citiți și:
Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid
Institutul japonez de farmacovigilență atrage atenția! Vaccinurile anticovid prezintă un risc de deces de 7 ori mai mare decât virusul la persoanele de 20 de ani

 

yogaesoteric
30 mai 2022

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More