Preot catalogat drept terorist de către FBI după evenimentele din 6 ianuarie de la Capitoliu: „Simt că trăiesc în Statele Socialiste Unite ale Americii, și nu în SUA”

Pressley Stutts a povestit cum a ajuns să fie urmărit de Administrația pentru Securitatea Transporturilor, urmând ca, la scurt timp, să fie contactat de FBI pentru timpul pe care l-a petrecut liniștit la marșul dedicat lui Trump.

La fel ca alți protestatari din 6 ianuarie, și Stutts a explicat că, la terminarea discursului lui Trump, s-a îndreptat împreună cu un grup de 200 de concetățeni din Carolina de Sud spre Capitoliu.

Am văzut un polițist, nu știu dacă făcea parte din poliția Capitoliului sau cea a orașului DC, dar a zis pur și simplu să urcăm…Toate baricadele erau deja îndepărtate”, a precizat capelanul.

Potrivit LifeSiteNews, Stutts a arătat că la protest erau prezenți și simpatizanți Antifa: „Cu cât ne-am apropiat, auzeam oamenii strigând: Nu Antifa, Nu Antifa, Nu Antifa! Am auzit cum încercau să spargă ușile. Efectiv i-am văzut cum loveau geamurile”.

Afirmația lui este întărită și de fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, care a arătat în ianuarie, prin intermediul unor fotografii, că adepții Antifa au fost învățați să se îmbrace toți în negru de agitatorul John Sullivan. Giuliani a explicat și scopul pentru care cei de la Antifa, prezenți la evenimentele de la Capitoliu, s-au îmbrăcat în negru: pentru a nu fi recunoscuți.

Am fost îngrămădiți ca sardinele… a fost nevoie să mă împing și eu în mulțime, și când am făcut-o, m-am uitat în sus la schela respectivă și la oamenii care erau cu mine și am spus că este necesar să plecăm, pentru că altfel vom muri”, a afirmat Stutts cu privire la agitația produsă de oamenii lui Sullivan. „Am povestit ce s-a petrecut celor de la FBI, care m-au abordat la scurt timp după ce un congresman m-a auzit vorbind despre evenimentele din 6 ianuarie cu o prietenă.” Discuția a fost una normală în primele 30 de minute, a menționat preotul, dar apoi „au început să mă interogheze”.

Simt că trăiesc în Statele Socialiste Unite ale Americii, și nu în SUA”, a continuat Stutts.

Experiența tulburătoare a capelanului ne este descrisă cu lux de amănunte, scenele din aeroportul în care a fost oprit par desprinse dintr-un thriller politic. În cadrul interviului acordat pentru The Gateway Pundit, preotul a menționat că i-au fost verificate toate lucrurile personale, inclusiv cele de igienă personală.

A fost nevoie să trec prin două scannere… toată treaba asta a durat o oră”. După care, Stutts a afirmat că i-au deschis pentru a doua oară bagajele, din motive procedurale. „Știam că nu e nimic întâmplător în legătură cu asta.”

Cu toate acestea, la zborul de întoarcere, preotul a fost din nou verificat, folosindu-se aceleași metode. În plus, o prietenă apropiată a victimei a fost chestionată cu privire la relația dintre cei doi, mai precis, dacă îl cunoaște. De îndată ce a afirmat că îl știe, a fost obligată să se dea la o parte, urmând un control al bagajului.

Este o hărțuire. Este un mesaj tiranic trimis patrioților și celor care Îl iubesc pe Dumnezeu, celor care-și iubesc țara”, a comentat Stutts. Capelanul a încheiat menționând că „nu a existat nicio intenție de-a mea sau a oricui care a mers cu mine, de a încălca legea. Niciunul din cei care au fost cu mine nu au încălcat legea”.

Atacul asupra patrioților pare să fie uniformizat la nivel mondial. Asemeni „teroriștilor interni” ai SUA, jurnaliștii independenți de la noi au fost numiți „teroriști” în propria țară pentru că au îndrăznit să cugete pe timp de pandemie asupra Declarației Drepturilor Omului și Cetățeanului.

Citiți și:
Anarhist BLM şi Antifa a vândut către CNN şi NBC News filmarea de la Capitoliu pentru 70.000 de dolari!
Adevărații teroriști: valoarea adevărului și a justiției
OMS și presa s-au schimbat în organizații teroriste pe timp de pandemie

 

yogaesoteric
13 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More