Preotul anglican homo cu slăbiciune pentru români

 

Preotul anglican pensionar devenit personaj de tabloide după ce ce a fost părăsit de tânărul model român Florin Marin a anunțat că s-a îndrăgostit din nou, de un bărbat chiar mai tânăr decât fostul partener.

Philip Clements, 79 de ani, a trăit o dramă după despărțirea de Florin Marin, 24 de ani, care l-a lăsat și fără economiile de-o viață. Acum, însă, fostul vicar este fericit, pentru că este din nou îndrăgostit, noul iubit fiind tot român. Potrivit The Telegraph, noul partener este din Iași, are 22 de ani și este student la biologie.

Clements s-a căsătorit cu Florin Marin, cu 55 de ani mai tânăr, în aprilie 2017, dar relația s-a terminat câteva luni mai târziu, după ce vicarul i-a cumpărat apartament în capitală soțului său. Întors în țara natală, Clements a fost nevoit să trăiască o perioadă în casa unui prieten din Kent.

Însă acum este fericit din nou, după ce și-a întâlnit noul partener online. Acesta, un tânăr de 22 de ani, l-a contactat pentru a-și exprima compasiunea în urma despărțirii de Florin.

Pensionarul a plecat de curând pentru a-și vedea prietenul în Iași și a spus că noul său partener, căruia nu i-a dat numele, va veni în Marea Britanie în vară, după ce își va termina studiile.

„Vârsta nu contează pentru mine, el învață de la mine despre viață și eu învăț de la el – mă păstrează tânăr”, a declarat Philip Clements pentru The Telegraph.

Fostul preot paroh a spus că și-a reprimat sexualitatea în întreaga carieră din cauza poziției bisericii față de homosexualitate, dar acum, la pensie, nu mai are niciun motiv să ascundă adevărul.

Citiți și:

Columbia a ridicat ștacheta în ceea ce privește «drepturile LGBT»: 3 homosexuali s-au căsătorit legal

O mare nebunie LGBT. Un cleric gay al Bisericii Episcopale a Scoției și-a îndemnat credincioșii să se roage pentru ca prințul George să fie homosexual

SEXGATE homosexual la vârful BOR! Nume grele pe lista celor cu apucături nefirești 


 

yogaesoteric
11 iunie 2019

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More