Presa americană: Caitlyn Jenner s-ar simți adeseori «mizerabil» ca femeie și ar vrea tocmai de aceea să redevină bărbat

Bruce Jenner, cel mai cunoscut exponent al așa-zisei teorii a genului, prin care se afirmă că oamenii nu au un gen determinat de realitatea biologică sau fizică, nu se mai simte bine în pielea lui nici după ce a devenit femeie. După numeroasele operații de zeci de mii de dolari care i-au transformat trupul, după ce toată presa americană i-a acordat spații mai mari decât lui Obama, prezentându-l ca pe o „icoană” a transsexualismului internațional, fostul campion olimpic la Decathlon, ce a devenit din Bruce Jenner, Caitlyn Jenner, se gândește că tot mai bine era ca bărbat.

Așa susține Ian Halperin, autor al cărții Kardashian Dynasty: The Controversial Rise of Americaʼs Royal Family (Dinastia Kardashian: Ascensiunea controversată a familiei regale a Americii), conform căruia Caitlyn Jenner ar fi nefericit cu alegerea făcută. Pe scurt, susțin surse din anturajul fostului atlet, acesta se simte „mizerabil” și se gândește să redevină bărbat.

La cei 66 de ani, Jenner s-a consacrat drept unul dintre cei mai puternici susținători ai comunității persoanelor transgender după ce în 2015 și-a făcut publică noua identitate. Caitlyn și-a prezentat pas cu pas transformarea fizică și mentală în tranziția dintre genul masculin spre cel feminin, expusă în reality show-ul „I Am Cait”, spre delirul comunității transsexuale internaționale, care, prin el, și-a promovat agenda.

În septembrie 2015, Caitlyn Jenner a devenit femeie și din punct de vedere legal, după ce numele său și schimbarea sa de sex au fost recunoscute printr-o decizie a unui tribunal din Los Angeles. Pe lângă cererea prin care a solicitat recunoașterea oficială a schimbării de gen, Caitlyn Jenner a cerut instanței să recunoască și schimbarea oficială a numelui său.


Citiți și:

Nebunia lumii în care trăim. Un bărbat este «femeia» anului 2015

Pentagonul, gata să accepte transsexuali

 

yogaesoteric
18 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More