Presa din România va fi mituită din nou de guvern, de această dată cu 60 milioane de euro, pentru a face propagandă vaccinului covid

 

Știm că în primăvară guvernul Orban pompa 40 milioane de euro în mass-media din România pentru a difuza acele clipuri și emisiuni ce au reeducat o țară întreagă prin teroarea de covid-19.

Acum, umblă pe surse vorba că presa şpăgară din România se va «lupta» pe un buget de minim 60 milioane euro, pe care Guvernul îl va «investi» în presa scrisă şi audio-TV pentru promovarea vaccinului covid!

Să vedeți ce lupte vor duce maneliștii din presă să prindă cât mai mulți bani din aceste fonduri plătite din impozitarea noastră, plus sute de vedete autohtone care ne vor explica cât de eficient, eficace, sublim și necesar este acest vaccin!

O sa se sfâșie la propriu între ei pentru acești bani, dovedind care este mai slugarnic și mai obedient, și care merită mai multi bani!

Deja am putut vedea ieșirile comunistoidului CTP, care sare la gâtul oricărui om ce își manifestă neîncrederea față de vaccinul covid-19.

România e darnică și achită suplimentar 12 milioane de euro, pentru a-și asigura accesul la vaccinurile covid contractate de Comisia Europeană. Guvernul a prevăzut, în proiectul de rectificare bugetară, utilizarea sumei de 60,29 milioane lei, reprezentând echivalentul a 12 milioane euro, de către Ministerul Finanțelor Publice, pentru prefinanțarea producătorilor de vaccinuri SARS-CoV-2 din portofoliul Comisiei Europene (CE) și asigurarea accesului României la vaccinuri.

Deci pentru îmbolnăvirea și decimarea populației se găsesc mereu bani, foarte mulți bani. Este timpul să ne trezim, să ne deșteptăm și să refuzăm în masă acest vaccin.

Imediat după alegeri, indiferent cine va fi la putere, se va încerca adoptarea legii vaccinării obligatorii. Este important să acţionăm prin toate mijloacele legale, scrisori la autorităţile competente, petiţii etc., pentru a nu lăsa să se petreacă așa ceva! O astfel de petiţie poate fi semnată aici. Adresă petiție: http://chng.it/PvnXq7Nm


Citiţi şi:
OMS și presa s-au schimbat în organizații teroriste pe timp de pandemie
Pe ce se duc banii contribuabililor! Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) își creează propriul serviciu de dezinformare care să-i apere interesele

 

yogaesoteric
3 decembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More