Generalul Radu Theodoru îndeamnă românii să meargă la vot împotriva celor fără de Dumnezeu. Boicotul nu este o soluție!

Generalul Radu Theodoru, explorator temerar și scriitor de valoare, îndeamnă românii printr-un mesaj audio/video să meargă la vot și să voteze împotriva celor evident fără de credință în Dumnezeu.

Boicotul nu este o soluție, afirmă experimentatul analist, pentru că astfel se dă o putere și mai mare celor care au secătuit România până la stadiul ei de azi, când tot se mai fac planuri de jecmănire a resurselor ei naturale și apoi chiar de dezintegrare, conform dorințelor Ungariei. 

Partidele care au guvernat parazitează statul, îl căpușează, au lichidat economia iar instituțiile de forță acționează împotriva propriului popor, afirmă generalul, veteran de război și erou al aerului. 

În aceste condiții, boicotarea votului va întruni puține aderențe și, în loc să se constituie într-o palmă națională, va favoriza actualii guvernanți și UDMR-ului, este de părere profesorul de românism. Dacă nu se duc românii la vot vor câștiga net impostorii, pseudo-clasa politică nulă și ticăloșită, pușcăriabilă, formată din dușmani ai poporului și credinței, consideră venerabilul dar energicul scriitor.

Generalul mai afirmă că românii nu este indicat să se împrăștie către construcții futile și necredibile pretins naționaliste ci e nevoie să se concentreze responsabil către cei care ar putea regla echilibrul parlamentar pentru ca abuzurile prezente să nu mai continue. Strategul și luptătorul pentru cauza românismului afirmă că numai un vot masiv către un partid parlamentar care să contrabalanseze actuala guvernare ar mai putea aduce reprezentarea în spațiul politic a unui punct de vedere românesc contemporan. 

Este semnalul de alarmă pe care vi-l dau înainte de alegeri, spune generalul, îndemnând românii spre sfaturile și recomandările Sfântului Sinod, de a nu se alege politicieni care batjocoresc familia tradițională, Biserica și pe Dumnezeu.

Prezentăm aici mesajul integral al respectatului general:

Citiţi şi:

Florin Constantiniu: «Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii»

Mult rău a făcut Iohannis României (I)

Renaşterea României

yogaesoteric

3 decembrie 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More