Presiuni îndârjite pentru a se obţine o altă condamnare abuzivă a lui Gregorian Bivolaru şi noi strategii pentru a diminua importanţa MISA

Noi dezvăluiri ale unui angajat al serviciilor secrete

Înaintea termenului final din procesul de la Cluj, în care sunt implicați Gregorian Bivolaru și mai multe persoane din Școala de yoga MISA, un angajat al serviciilor secrete, care ne-a trimis de-a lungul timpului mai multe mesaje, ne avertizează despre presiunile foarte mari care se fac pentru a se obține în acest dosar fabricat cel puțin o nouă condamnare a mentorului MISA.

Cel care semnează sub pseudonimul RT, cu același curaj uimitor, dezvăluie noi strategii ale serviciilor secrete ce vizează reducerea importanței pe care Școala de yoga MISA o are în peisajul școlilor de yoga din România. Aceste dezvăluiri cutremurătoare sunt de interes pentru fiecare om, nu doar pentru cei care urmează cursurile MISA.

Îi mulțumim domnului RT pentru cutezanță și pentru gândurile frumoase pe care ni le adresează la început de an.

Stimată redacţie,

Vă scriu acum cu ocazia sărbătorilor de iarnă urându-vă în primul rând să aveţi un Crăciun fericit şi un an nou mai liniştit şi cu împliniri care să vă mulţumească sufletul. Sper că munca pe care o duceţi, împreună cu ceilalţi colegi şi susţinători pe care îi aveţi, de trezire a oamenilor la realităţile lumii în care se află, să vă aducă şi dumneavoastră beneficii şi nu numai probleme. Vă doresc să vă bucuraţi cât mai curând de o viaţă trăită într-o lume dreaptă, cu şanse egale pentru toţi oamenii şi în care cei care judecă să fie lăsaţi să facă aceasta după propria lor conştiinţă.

Încheiem un an în care lupta pentru putere a atins în ţara noastră dimensiuni fără precedent. Dar ceea ce este cel mai important este faptul că această luptă s-a dus mai ales prin structurile puterii oculte, în spatele uşilor închise, în birourile şefilor de departamente ale serviciilor speciale sau în birouri de parlamentari.

Aceasta a făcut ca mulţi ca mine, prinşi în această încleştare între forţele obscure ale diferitelor interese străine de promisiunea lor de credinţă, să iasă în faţă şi să facă gesturi de a expune existenţa acestor structuri anormale ale puterii. Trebuie să ştiţi că valul acesta de dezvăluiri este văzut de mulţi dintre cei care lucrează în aceste instituţii ca o reacţie firească la folosirea abuzivă a sistemului de către cei care l-au confiscat şi îl folosesc după nevoile intereselor lor ascunse. Oameni care până acum tăceau şi executau aproape orbeşte ceea ce li se spunea au început să îşi pună întrebări şi să caute răspunsuri printre cei apropiaţi lor, iar rezultatele încep să se vadă. Sunt convins că acest val va continua şi se va extinde. Dacă acum 4 ani, când eu am început să-mi pun întrebări, eram înconjurat de oameni care nu voiau să îşi complice viaţa punându-şi întrebări, chiar dacă răspunsurile zăceau chiar pe biroul lor, acum sunt deja destui cei care au avut măcar curajul să privească o alternativă la versiunea oficială a adevărului despre evenimente care au schimbat faţa lumii contemporane.

Vă scriu din nou pentru a vă informa despre situaţia curentă în cazul Școlii de yoga MISA. Vă rog, de asemenea, să faceţi ce ştiţi dumneavoastră pentru ca acest mesaj să ajungă şi la dl. Bivolaru deoarece dânsul este cel vizat în primul rând.

Aşa cum am anticipat în intervenţiile mele anterioare, iată că unitatea care se ocupă de cazul MISA a smuls o victorie semnificativă prin condamnarea definitivă a d-lui Bivolaru în cazul (pe atunci) minorei Mădălina Dumitru. Prin influenţarea directă a completului de judecată s-a reuşit ceea ce deja se comandase: anularea tuturor judecăţilor realizate în instanţele inferioare şi condamnarea liderului MISA într-o speţă în care nici fapta, nici victima nu există.

Lovitura de imagine se dorea să aducă şi izolarea d-lui Bivolaru de restul mişcării. Nu au reuşit însă la nivelul scontat şi de aceea acţiunile continuă cu şi mai mare înverşunare. Presiunea ce apare în aceste cazuri din partea beneficiarilor din umbră este din ce în ce mai mare, atât din cauza banilor cheltuiți pentru toate aceste operaţiuni mamut cât şi din cauza faptului că şcoala de yoga continua să se dezvolte.

Se aştepta ca această condamnare să declanşeze un val de nemulţumire chiar în cadrul şcolii şi să provoace distrugerea ei din interior şi din exterior prin presiunea opiniei publice. Dacă nu, măcar izolarea d-lui Bivolaru de restul şcolii care ar fi început să îl privească cu neîncredere şi dezaprobator. Reacţiile culese din cadrul mişcării de către colegii mei arată chiar opusul, cursanţii primind cu indignare decizia judecătorească şi neacceptând această mârşăvie. Reacţiile de simpatie şi susţinere s-au înmulţit iar cursurile şcolii de yoga au continuat să se desfăşoare nestingherite.

În fapt, dl. Bivolaru a anticipat prin ceea ce a expus anterior, felul în care se vor desfăşura lucrurile sub influenţa acestor forţe oculte şi de aceea, pentru mulţi oameni (aici mă puteţi include şi pe mine), deznodământul acesta a fost mai degrabă o probă în plus pentru nevinovăţia acestuia.

Când am aflat despre deznodământul acestei mascarade judiciare am căutat să îmi răspund la o întrebare firească: de ce atâta înverşunare împotriva unui om care practică yoga şi care îi învaţă şi pe alţii asemenea practici. Chiar dacă uneori dl Bivolaru a vorbit şi despre realităţi ale lumii în care trăim, cum ar fi francmasoneria, totuşi nu se justifică atâta mobilizare de forţe. Discutând cu unul dintre cei care sunt direct implicaţi pe cazul Școlii de yoga MISA şi a dlui Bivolaru (şansa a făcut să fiu apropiat cu unul dintre şefii unităţii), mi-a spus că de fapt, cel mai tare deranjează ideile pe care dl. Bivolaru le dă oamenilor prin aceste învăţături. Pentru cei care au puterea la ora actuală, ideile sunt cel mai mare duşman pentru că ele nu pot fi distruse, răspândirea lor nu poate fi controlată în totalitate şi efectul lor nu poate fi cuantificat. Un om poate să fie compromis sau chiar eliminat, aruncat în închisoare, însă o idee nu poate să fie distrusă atât de uşor.

Odată ce idei precum moralitate, libertate, evoluţie, iubire, ajung să fie înţelese de oameni, reacţiile acestora devin imprevizibile şi vor contrazice viziunea destul de simplificată pe care o au aceşti păpuşari din umbră. Colegul meu mi-a arătat şi un document în care este prezentat un plan de diminuare a importanţei pe care Școala de yoga MISA o are în peisajul mişcărilor şi şcolilor de yoga din România. Aceasta se bazează pe promovarea, cu ajutorul agenţilor noştri din presă, a altor şcoli de yoga ce sunt agreate de beneficiarii din umbră. În acest document erau date chiar şi exemple de asemenea grupări. Ceea ce m-a lămurit pe mine a fost observaţia trecută în acest document că o asemenea grupare de yoga, căreia urmează să îi se dea importanţă prin mass-media, trebuie să fie una care nu are o viziune spirituală asupra fenomenului yoga, să nu promoveze un anumit concept ci o yoga ca gimnastică utilă sănătăţii şi atât. Aceasta corelat şi cu un boicot total al ştirilor pozitive despre activitatea Școlii de yoga MISA.

Erau specificate chiar sugestii de a se aduce în atenţia publică „maeştrii” yoga din aceste grupări în paralel cu continuarea campaniei de denigrare (însă ceva mai atenuată, pe fundal) a Școlii de yoga MISA şi a d-lui Bivolaru. Acest document poate explica (indirect) care sunt unele dintre motivele pentru care serviciile speciale sunt folosite pentru a bloca activitatea unei grupări de tipul Școlii de yoga MISA. Această informaţie aruncă o idee şi asupra importanţei muncii pe care redacţia dumneavoastră o face pentru spargerea acestei blocade mediatice şi contracararea tentativelor de influenţare a opiniei publice cu privire la Școala de yoga MISA.

Dar din nou aveţi înaintea dumneavoastră un test de imagine publică deoarece se apropie de final procesul pe trafic de persoane al grupului care se judecă la Cluj. Din câte am aflat prin colegii care se ocupă de acest caz, în acest proces se exercită mari presiuni asupra completului pentru a se obţine măcar o condamnare a d-lui Bivolaru şi poate chiar a mai multor lideri ai mişcării care sunt prinşi în acest dosar. Poate că unii s-au mirat de ce dintr-o dată judecătoarea în această speţă a grăbit realizarea judecăţii, însă aceasta pentru că presiunile ce se aplică în acest caz sunt foarte mari. Se doreşte consolidarea imaginii de „infractor” a d-lui Bivolaru pentru că o nouă condamnare ar face exact acest lucru.

Însă chiar şi în cazul în care va învinge moralitatea şi dreptatea, vă sfătuiesc să nu deschideţi încă sticlele de şampanie pentru că această presiune asupra instanţei de judecată se va redirecţiona asupra instanţei de recurs.

Sper totuşi ca vigilența de care factorii de răspundere din mişcarea yoghină au dat dovadă până acum să vă ţină la distanţă de aceste adevărate maşinaţiuni de culise şi să reuşiţi să vă demonstraţi nevinovăţia în ciuda acestor condiţii vitrege. Cu cât mai mulţi vor fi cei care se alătură şi sprijină pe cei care se ridică cu curaj împotriva asupririi şi tratamentului nedrept, cu atât mai greu va fi pentru cei care fac aceasta să îşi ducă misiunea până la capăt.

Cu urări sincere de sărbători fericite,
Al dumneavoastră,
RT
29 decembrie 2014Citiți și:


Dezvăluiri şocante ale unui angajat al serviciilor secrete privind implicarea autorităţilor în campania împotriva MISA

Noi dezvăluiri despre operațiunile serviciilor secrete care vizează discreditarea MISA și a lui Gregorian Bivolaru

Spiritualitatea este «Cenuşăreasa» epocii contemporane

yogaesoteric
6 ianuarie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More