DUMNEZEU a fost şi este mereu prezent aici şi pretutindeni


În timpul programului de meditaţii cu ocazia Anului Nou, susținut subtil telepatic de Ghidul nostru spiritual, nu am putut aborda tehnica de LAYA YOGA cu Marile Puteri Cosmice. Simţeam o stare de vid mental dublată de o nevoie tot mai mare de a fi în inimă. Aspiraţia mea era de fapt să cunosc cine meditează, cine sunt eu.

Astfel, când a început meditaţia de comuniune cu DUMNEZEU TATĂL o stare de ardoare a apărut în mine faţă de Ghidul meu spiritual, Grieg, şi m-am îndreptat către el cu totul.
Trebuie să recunosc că la început simţeam că nu am cu ce să susţin ardoarea inimii mele de a mă uni cu ființa lui Grieg, fapt pentru care am folosit drept „combustibil”, aşa cum ne-a explicat Nicuşor în această tabără de revelare a Sinelui, în prezentarea atitudinii fundamentale SHAMBHAVA MUDRA, chiar blocajele pe care le aveam, care îmi contractau însăși capacitatea de a fi vitală. Am plonjat cu aspiraţie şi curaj chiar în acele blocaje interioare, am început să le văd, să le simt cât de mari sunt şi să mă relaxez, acceptându-le şi oferindu-i-le lui Grieg. Am simţit cum relaxându-mă, acceptându-le şi oferindu-i-le cu totul Ghidului meu spiritual, se produce un fenomen de transmutare şi sublimare care îmi oferă o mare energie în susţinerea aspiraţiei. Prezenţa subtilă a lui Grieg a devenit pentru mine una cu DUMNEZEU, iar percepţia şi modul obişnuit în care îl simțeam a dispărut. Mintea mea era blocată, iar Grieg îmi intermedia, de fapt, întâlnirea mea cu DUMNEZEU. Brusc m-am simţit înconjurată de pretutindeni de DUMNEZEU TATĂL. Am realizat instantaneu, ca o cunoaştere certă ce izvora din inimă, că DUMNEZEU a fost şi este mereu prezent aici şi pretutindeni.

Am continuat să îmi folosesc drept „combustibil” pentru aspiraţia către DUMNEZEU toate problemele, acum oferindu-i-le necondiţionat şi plină de ardoare lui DUMNEZEU TATĂL. Simţeam cum DUMNEZEU le transformă şi mi se dezvăluie pe El însuşi în mine şi în afara mea.

Apoi, am simţit cum sunt translatată prin creştetul capului într-un plan în care simţeam că nu există nimic decât DUMNEZEU, ca o stare continuu extatică care se revărsa de sus în jos în întreaga mea fiinţă.  Experimentam acum doar această stare extatică. Nu îmi mai percepeam trupul aşa cum eram obişnuită, ci ca fiind o reţea unitară, transparentă. Centrii de forţă îi percepeam simultan de-a lungul unui ax central, dinamizaţi şi energizaţi puternic de KUNDALINI SHAKTI, care a urcat până la nivelul lui AJNA CHAKRA. La acest nivel am simţit dureri puternice, datorită impurităţilor, dar în acelaşi timp am simţit cum DUMNEZEU, prin intermediul lui KUNDALINI SHAKTI, îmi ardea blocajele pe care le aveam. Aceste dureri mi-au pus problema de a ieşi din meditaţie, însă nu am cedat. Le-am oferit și pe ele lui DUMNEZEU, moment încununat cu o revelare şi mai copleşitoare a Tatălui Ceresc.

Simţeam că mă aflu în faţa lui DUMNEZEU, iar El se afla în acelaşi timp pretutindeni. Starea de încremenire extatică s-a accentuat. Alte dureri apăreau în alte zone, și continuam să le dăruiesc continuu plină de aspiraţie faţă de El, dăruire care mă hrănea atât de copleşitor şi împlinitor încât nu-mi mai doream nimic.

Pentru mine această meditaţie nu s-a desfăşurat în timp. Simţeam la un moment dat că nu mai era vorba de meditaţie, ci de fiinţare. Auzeam când se anunța la microfon cu ce Mare Putere Cosmică urmează să se mediteze, însă simţeam că tot acest program nu se desfăşura în timp, ci în acelaşi moment, în aceeaşi clipă. Am continuat până la finalul meditațiilor să rămân încremenită în fericirea lui DUMNEZEU, în extazul său, aceasta apărându-mi ca un firesc simplu şi grandios în acelaşi timp.

La meditaţia de comuniune cu sufletul neamului românesc am simţit cum prin mine o iubire imensă a coborât şi i-a îmbraţişat necondiţionat pe toţi oamenii.

A doua zi, starea pe care am simțit-o la aceste meditații a continuat ca o stare firească a inimii mele. În consacrările pe care le-am făcut peste zi, nu mai percepeam răspunsul de la DUMNEZEU ca înainte, ci efectiv simţeam că, de fapt, inima mea realiza consacrarea şi tot din ea reverbera răspunsul.

Belina Ș., anul 13 de yoga, Bucureşti

Citiți și:

Acordă-i lui Dumnezeu primul loc în viaţa ta! 
Dumnezeu ne răspunde cu certitudine, dacă îi cerem cu fervoare să ne vorbească
Setea de Dumnezeu există în fiecare dintre noi


yogaesoteric
7 ianuarie 2015


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More