Prietenia nativilor din Vărsător

Deşi este extrovertit, este greu de imaginat un nativ în Vărsător trăind de unul pemanent laolată cu familia, prietenii. Simţiţi nevoia uneori de singurătate, de a activ, plin de viaţă mai ales în cadrul grupurilor din care faceţi parte. Datorită comunicativităţii dumneavoastră, vă faceţi mulţi prieteni şi puţini duşmani. Aşteptaţi ca şi ceilalţi să fie drepţi şi oneşti în prietenie.

Fiind un caracter multilateral, simţiţi nevoia unei satisfacţii intelectuale, pe care o puteţi obţine citind, învăţând, inovând, sau prin intermediul grupurilor de prieteni.

Nu vă place să staţi liniştit şi aţi prefera să puneţi în aplicare idei noi, revoluţionare. Văzând că acest lucru este uneori dificil de pus în practică, vă veţi aprecia mai mult prietenii din prezent, vă veţi relaxa şi vă veţi bucura de compania lor. Prietenii vă găsesc plin de viaţă şi greu de „încuiat” într﷓o discuţie. Dacă ideile lor nu vă convin, le veţi expune pe ale dumneavoastră, fără discriminare. Admiraţi oamenii care îşi folosesc mintea şi vă plac cercurile în care puteţi întâlni oameni cu interese similare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More