Procurorii prevăzători îşi fac iarna dosar ca să aibe primăvara mandat

  S-a pus în aplicare soluţia de avarie comandată în 19 ianuarie 2005!

Un articol de Mihaela Gheorghiu

Pică o acuzaţie din lipsă de probe? Nu-i nimic, mai inventăm două în loc…
Încă din ianuarie se prefigura faptul că dosarul lui Gregorian Bivolaru în care era acuzat de relaţii sexuale cu o minoră  va cădea. De altfel, acest dosar nu avea motive să existe încă din martie 2004, dacă autorităţile nu s-ar fi agăţat cu disperare de declaraţia smulsă sub presiune Mădălinei Dumitru. Mai mult, s-au pus pe treabă şi au scormonit prin toată ţara până au făcut rost de încă două minore – dispuse să jure strâmb. Cu toate acestea, în ianuarie 2005, se aflau în situaţia penibilă în care nici manipularea prin presă, nici răspunsurile evazive date sub pretextul “neinfluenţării mersului anchetei” nu mai funcţionau. Trecuse prea multă vreme, existau persoane care îşi puneau întrebări şi era cazul ca ei să ofere nişte răspunsuri concrete, că doar pentru asta erau plătiţi din buzunarele contribuabililor. Şi atunci au început să se gândească panicaţi pe unde să scoată cămaşa când va veni momentul să justifice toate abuzurile şi ilegalităţile comise până atunci.

 Soluţia pentru a ieşi din impas nu a fost greu de găsit, era aceeaşi modalitate clasică şi mult exersată până atunci: când vrei cu orice preţ să înfunzi un nevinovat, inventezi acuzaţii la nesfârşit. Pică una, din lipsă de probe, nici o problemă. Se mai construiesc încă două în loc, că doar nu dau de la ei din buzunar.  Aşa că s-a fabricat un nou dosar. Iar cererea de ajutor pentru a realiza acest lucru a fost publicată în Gardianul, cotidianul oficial de informare pentru masoni. O măsură disperată la care au fost nevoiţi să apeleze, căci în calea planurilor lor   stătea o expertiză financiar-contabilă, care realizată corect şi obiectiv  ar  fi demonstrat că nu se comisese nici o ilegalitate, şi rămâneau iarăşi fără “obiectul muncii”.  

“Grăbiţi-vă că altfel îl pierdeţi!”

Oare cui i se adresa acest avertisment,  pe care Gardianul l-a tot publicat în ultima vreme şi la ce se referea el? Iniţial am crezut că era vorba de trimiterea documentaţiei solicitate de Suedia. Aproape că uitasem că judecătorii nu aveau grijă mai mare decât faptul că dosarul cu minorele nu stă în picioare şi începuseră deja din ianaurie să îşi facă temele lucrând la construirea  sau să spunem mai bine zidirea, noului dosar. Ce-i drept, nici ei nu se aşteptau la o asemenea întorsătură a lucrurilor. Dar cum din partea lui Gregorian Bivolaru mai avuseseră parte de multe surprize, şi înainte de revoluţie şi după, de data aceasta au vrut să fie prevăzători. Doar că îşi făcuseră socoteala că vor răspunde doar în faţa autorităţilor din România, renumite pentru lentoarea cu care acţionează când e vorba să facă dreptate cuiva. Aşa că brusc, cum în Suedia balanţa înclină tot mai mult spre descoperirea înscenărilor pe care le puseseră la cale, s-au trezit că trebuiau să urgenteze “construcţia”.  

Aşa că au ascultat cuminţi ordinul primit şi s-au grăbit, atât de tare încât au dat-o iar în bară şi au inventat un mandat la fel de ilegal şi lipsit de probe ca şi primul. S-au întrunit vineri seară în mare taină şi au ajuns la concluzia că nu pot cădea drept incompetenţi în faţa Justiţiei suedeze faţă de care sunt obligaţi  acum să îşi explice acţiunile. Şi cu suedezii nu merge să invoci nişte bănuieli, nişte spaime sau nişte coşmaruri visate în timp ce obligi oamenii să semneze declaraţii gata scrise.

Ne întrebăm de ce acest mandat  a fost emis în mare taină şi ce lucruri atât de importante aveau de ascuns cei care l-au emis, din moment ce nici măcar avocaţii domnului Gregorian Bivolaru nu au fost înştiinţaţi de existenţa lui şi au trebuit să afle din presă. 

Oricum acest stil de a acţiona este cu două tăişuri. Pe de o parte le dă posibilitatea de a mai publica o vreme imagini cu Gregorian Bivolaru încătuşat pentru a fixa odată pentu totdeuna în memoria românilor că aşa vor ajunge toţi cei care îndrăznesc să critice masoneria. E un mecanism clasic de condiţionare pe care şi Pavlov îl folosea cu câinele lui. Pe de altă parte, eforturile lor disperate şi exagerate de acum sunt cel mai bun argument, inclusiv pentru Justiţia suedeză, că nu se doreşte deloc o judecată dreaptă, obiectivă ci incriminarea domnului Gregorian Bivolaru cu orice preţ şi chiar înainte de a fi găsit vinovat de ceva.

 Am fost îmbrăcaţi cu cămaşa de forţă a modelului reţelelor de prostituţie

Era cel mai la îndemână model că doar ziarele abundă de cazuri de fete, răpite din familii şi sechestrate de proxeneţi în casele unde sunt obligate să se prostitueze. Vă veţi întreba poate ce legătura au acestea cu MISA unde oamenii vin de bună voie pentru a practica Yoga? Nici una. Din moment ce ni s-au pus în cârcă consumul de droguri, deţinerea de arme, atentarea la siguranţa naţională şi alte bazaconii, credeţi că badea Gheorghe care citeşte ziarul nu o să înghită acum ca un pelican lacom şi povestea cu “recrutarea” şi „sechestrarea” de tinere care sunt obligate să se prostitueze sau să fie protagonistele unor show-uri erotice? De ce nu, îşi va spune cititorul, că doar a scris la ziar că mame disperate îşi caută copiii racolaţi de periculoasa  sectă, că au legături cu clanul Cămătarilor, că sunt prizonieri în ashramuri. Bunul simţ şi raţiunea îşi pierd puterea în faţa argumentului forte: “Aşa au scris ziarele” iar cei care au dirijat campania de presă de până acum au contat din plin pe acest lucru. Uită însă că şablonul aplicat nouă nu se potriveşte cu nimic din lucrurile spre care aspirăm şi pentru care am ales să urmăm cursurile MISA şi că minciuna are picioare scurte. 

Puteţi citi şi:

La emiterea noului mandat de arestare pe numele domnului Gregorian Bivolaru s-au făcut mai multe ilegalităţi decât în cazul precedentului – Comunicatul de presă al M.I.S.A.

Diversiunea continuă: Parchetul are noi idei ca să îşi acopere abuzurile

Atenţie! Se schimbă macazul!

De frică să nu se afle adevărul, ZIUA şi-a luat Gardian!

CINE SE TEME ATÂT DE MISA ŞI DE GREGORIAN BIVOLARU?- răspunsul oficial

16 aprilie 2005
yogaesoteric.net

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More