Procurorul care îl anchetează pe Biden pentru Documentele Secrete este băgat până în gât în înscenarea RussiaGate împotriva lui Trump

Procurorul General al SUA, Merrick Garland, a numit la începutul anului un procuror special pentru a ancheta cazul documentelor clasificate deținute de Joe Biden din vremea în care era vicepreședinte.

Procurorul special care îl poate înfunda sau spăla pe Biden se numește Robert Hur (foto) și a fost implicat până în gât în RussiaGate, înscenarea grosolană a unei presupuse conspirații a lui Donald Trump cu Rusia.

Robert Hur

În conformitate cu un document al Departamentului de Justiție, Hur se află pe lista oficialilor din departament care „au condus, participat sau cunosc personal legăturile și discuțiile cu” Christopher Steele, autorul faimosului dosar care s-a aflat la baza RussiaGate.

Christopher Steele, un fost agent al MI6, a fost plătit de Hillary Clinton pentru a furniza „informații murdare” despre rivalul său, Donald Trump, înaintea alegerilor prezidențiale din 2016.

Steele a însăilat un „dosar” de circa 40 de pagini, bazat exclusiv pe zvonuri care afirmau că rușii s-ar afla în posesia unor înregistrări compromițătoare cu Trump. Inclusiv o orgie cu prostituate care ar fi avut loc la un hotel din Moscova.

Audiat de FBI, Steele a recunoscut că nu are nicio dovadă pentru ce scrie în dosar. Însă FBI a împins dosarul Steele mai departe, în justiție și……. în presă.

Ascunzând lipsa dovezilor, FBI a obținut în instanță mandate de urmărire ale unor importanți membri ai echipei de campanie electorală a lui Trump.

Mai mult, după alegerea lui Trump ca președinte, FBI a continuat să alimenteze cu informații false presa, iar Departamentul de Justiție a ascuns și el că informațiile erau false, ceea ce a permis rostogolirea scandalului RussiaGate de-a lungul întregului mandat al lui Trump.

Robert Hur a fost angajat ca asociat principal al Procurorului General Adjunct Rod Rosenstein în mandatul lui Donald Trump.

Anterior, Hur a fost asistent special al lui Christopher Wray, în perioada când acesta a condus Divizia de Infracțiuni Penale din Departamentul de Justiție, înainte de a deveni director al FBI.

Atât Rosenstein cât și Wray au avut un rol covârșitor în înscenarea RussiaGate, dar și în percheziția fără precedent dictată de Departamentul de Justiție și efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump din Florida, în urma căreia au fost confiscate cutii întregi cu documente. Și pentru acel caz a fost numit un procuror special, un anume Jack Smith.

În ceea ce îl privește pe Joe Biden, până acum au fost descoperite două seturi de documente clasificate aflate în posesia lui: unul într-un birou din Washington al așa-numitului Penn Biden Center al Universității Pennsylvania, și altul în garajul casei sale din Delaware, unde este ținut și faimosul său automobil Corvette.

Citiți și:
Echipa lui Hillary Clinton a plătit infiltrații în serverele Trump Tower și ale Casei Albe pentru a planta false dovezi despre presupusele legături cu Rusia
Șapte cazuri în care ceea ce oficial era etichetat drept „dezinformare” s-a dovedit a fi exact opusul

 

yogaesoteric
15 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More