Telenovela ivermectinei: FDA a întors-o ca la Ploieşti

Vă mai amintiți postarea celebră „Nu eşti un cal”? A fost făcută de FDA pe reţelele de comunicare virtuală şi reluată de toţi prostovanii planetei. Ataşat aveţi o captură de la oficina Hotnews. La fel a fost peste tot în lume: de fiecare dată când FDA emitea o gogomănie, echipa de propagandă o prelua prompt şi-o ventila pe post de parfum de firmă.

Însă, din nefericire, treburile nu au funcţionat aşa unse doar în domeniul propagandei, ci şi în cel medical. Numeroşi medici care prescriau ivermectina s-au văzut forţaţi la modul brutal să nu mai acţioneze în direcţia interesului pacientului, ci al propagandei deşănţate a FDA. Doar că în SUA practica medicală este foarte bine reglementată, iar medicii au o oarecare independenţă. FDA poate interzice un medicament, dar are răspundere pentru asta. Tocmai de-aici le vin problemele actuale.

Un grup de medici americani au dat în judecată FDA pentru ilegalitatea deciziei de interzicere a ivermectinei. Procesul a fost închis de un judecător numit (Atenţie!) de Trump, dar medicii nu se lasă şi vor face apel. Partea interesantă este că, în ciuda închiderii dosarului la prima instanţă, s-au obţinut mai multe victorii decât aţi putea crede.

În primul rând, avocatul FDA a pledat nevinovat deoarece, spune el, FDA n-a interzis niciodată ivermectina, ci a făcut doar o recomandare de neutilizare a acestui medicament. Cu alte cuvinte, ivermectina n-ar fi fost interzisă niciodată. Zău? Mai ţineţi minte cazul coreeanului bolnav de covid şi aflat la terapie intensivă, căruia familia a fost nevoită să-i obţină trei hotărâri judecătoreşti pentru ca spitalul la care era internat să permită medicului său de familie să-i administreze ivermectina? Omul a scăpat de covid, în condiţiile în care s-a aflat la câteva ore de moarte cu „medicaţia oficială” recomandată de aceeaşi FDA.

Partea şi mai frumoasă este că judecătorul a închis cazul bazându-se pe două argumente (le recomand atenţie maximă celor cu democraţia-n cuget şi simţiri!). Primul ‒ şi cel mai important ‒ va fi halucinant pentru trompetele democraţiei americane: spune judecătorul că Guvernul nu poate fi acţionat în instanţă decât dacă el, adică Guvernul, permite aceasta!!! Cea de-a doua este un tertip de doi bani, menit a cimenta decizia. Reclamanţilor li se reproşează că nu au adus un „corp-delict” în instanţă care să dovedească faptul că Guvernul a provocat moartea şi, astfel, primul argument să pice. Probabil onoratul judecător şi-ar fi dorit ca medicii să vină în instanţă cu o căruţă de cadavre ale celor care au murit pentru că n-au fost trataţi cu ivermectină. De parcă numărul de morţi nu ar fi justificabil!

Chiar şi un copil înţelege că atunci când eşti o autoritate nu te joci de-a duelul cu jurnaliştii (în cazul de faţă cu Tucker Carlson). Astfel încât, penibila schemă prin intermediul căreia avocatul FDA caută să pună batista pe ţambal nu funcţionează. Aceeaşi FDA care este vinovată pentru vaccinarea forţată în masă se face acum că plouă. Așteptați puţin și problemele o vor ajunge din urmă, iar partea cu ivermectina e cea mai mică problemă a agenţiei americane.

Vă voi spune în treacăt că Japonia efectuează o amplă anchetă asupra numărului fără precedent de morţi în urma vaccinării. Profesorul Masataka Nagao de la Facultatea de Medicină a Universităţii Hiroshima vorbeşte într-un raport despre temperatura neobişnuit de mare a celor care mor în urma vaccinării anti-covid (peste 40 de grade la deces şi în jur de 33 de grade la momentul autopsiei!). Spune el că acesta este un semn că vaccinul modifică iremediabil sistemul imunitar al pacientului, provocând anomalii de funcţionare. Este de remarcat că sunt studii care arată că proteina spike a fost găsită în pielea pacienţilor în numeroase cazuri de herpes, motiv pentru care acestora li s-a reactivat virusul respectiv. Este opinia profesorului Sigetoshi Sano care, într-o prezentare, a evidenţiat proteinele spike de la nivelul pielii utilizând un colorant special.

Sunt curios, după ce toată nebunia vaccinării va ieşi din plin la iveală, FDA va pleda tot nevinovată? Avocatul lor va spune şi atunci că a fost vorba de simple recomandări?

P.S. Până la ei, cred că ar fi necesar să fie investigată şi la noi violenţa cu care echipe de miliţieni şi procurori au tăbărât asupra farmaciilor veterinare obligându-i pe farmacişti să predea sau să distrugă stocurile de ivermectină. Răspunde cineva pentru asta? Evident nu, doar securismul este pe cele mai înalte culmi ale domniei sale. Şi încă o chestie: cel puţin formal, la americani s-a făcut cât de cât dreptate prin plecarea deviantului Fauci. La noi, spionul Arafat văd că e nemişcabil!

Autor: Dan Diaconu

Citiți și:
Revista medicală Cureus: Ivermectina reduce cu până la 92% riscul de a muri din cauza covid-19
Studiu japonez: ivermectina s-a dovedit a fi un medicament ieftin, eficient și sigur împotriva Omicron și a altor variante ale SARS-CoV-2

 

yogaesoteric
15 martie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More