Prof.dr. Mircea Beuran: Mâncărurile din import îi îmbolnăvesc pe români de cancer!

 

Frecvența cancerelor digestive a crescut în ultimii ani, odată cu înlocuirea alimentației tradiționale cu hrana modernă, specifică altor țări, spune profesorul Mircea Beuran, șeful Secției Chirurgie II din Spitalul Floreasca.

„Viața modernă a adus cu ea și schimbarea stilului alimentar. Dar organismul nu se obișnuiește peste noapte cu o nouă alimentație, mai condimentată, mai piperată, cu sosuri diverse sau altele, de aici și creșterea suferințelor digestive. Mai mult de o treime din cancerele din om sunt pe tubul digestiv. Vorbim de cancer de colon și rect, dar și de stomac, ficat, pancreas, esofag, adică toate segmentele tubului digestiv și anexele tubului digestiv – ficat și pancreas.”

Potrivit medicului, „tot ce mâncăm și bem introducem în acest tub digestiv, care probabil nu mai are componentele chimice necesare pentru ca arderile ce se produc în timpul metabolismului să poată fi evacuate fără elemente intermediare, care sunt nocive și care pot dezvolta boala oncologică”.

Beuran a avertizat și că, deși „progresele în depistarea cancerului sunt tot mai vizibile”, România nu are un sistem de screening, ceea ce a dus la creșterea frecvenței cancerelor digestive. Acesta semnează, alături de medicul oncolog Alexandru Irimie și gastroenterologul Mircea Grigorescu, cel de-al treilea volum al Tratatului de Oncologie Digestivă. Pentru realizarea volumului premiat de Academia Română cei trei autori coordonatori au colaborat cu toate specializările implicate în patologia oncologică digestivă – gastroenterologi, radiologi, oncologi, geneticieni, anatomopatologi, chirurgi – și cu profesioniști din cercetare.


Citiți și:

Atacat de autorităţi şi concerne farmaceutice, un doctor a vindecat timp de 30 de ani cancere în faza terminală – documentarul «Burzynski-The Movie»

75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?

Medicamentele pentru cancer sunt abil falsificate. Doar 10% din citostatice sunt adevărate!

 

yogaesoteric
6 octombrie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More