Prof. Florian Colceag: Mi s-a petrecut odată sa cunosc un asasin economic autentic și experimentat

Mi s-a petrecut odată sa cunosc un asasin economic autentic si experimentat. Am fost cu regretatul Constantin Cojocaru, autorul Constituției Cetățenilor a cărei modelare structurală o făcusem eu şi o corectase Ioan Roșca. Era deja elaborat modelul de țară ce ne-ar fi permis dezvoltarea sustenabilă, așa că într-un fel aveam speranțe mari pentru viitor. Emigrația românilor nu era alarmantă, medicii de valoare nu fuseseră alungați din ţară pe motiv ca nu pot fi plătiți. Așa că am privit asasinul economic cu curiozitate şi condescendență.

El căuta să recruteze oameni inteligenți și cu nume bun ca să devină instrumente bine plătite ale distrugerii şi ruinării națiunii. Culmea este că bătrânul asasin economic era român la origine, crescut în America şi trimis de șefii lui să lovească propria patrie pentru bani. Era bătrân şi bogat, mai avea puțin de trăit, deci banii pentru el nu aveau prea mare valoare. La sfârșitul vieţii însă, el dorea răzbunare împotriva țării ce i-a adus numai suferință si durere. Mi-a povestit viața lui, cum a traversat Dunărea înot, câtă pușcărie a făcut fără sa fie vinovat, după război. Cât de mult a fost mințit, trădat, până când i s-a înveninat sufletul și a devenit asasin economic profesionist.

Am văzut ulterior cum a acționat ca sa dărâme un prim ministru din acea perioadă. Avea planuri principale, secundare pe diverse variante de acțiune, oameni potriviți, antrenați sau recrutați adhoc prin televiziuni, al căror rol era să picure venin şi neîncredere în conştiinţele oamenilor.

Acum privesc în urmă, dar şi înainte, şi recunosc în politicile actuale aceleaşi mâini ale asasinilor economici, tineri sau bătrâni, ce au ieșit din nou după pradă, ca lupii sau ca alte răpitoare ucigașe. Se poartă cu politicienii dând porunci şi mânându-i ca pe oi către un dezastru de imagine şi acțiune, ce-i va scoate curând din joc, căci nu au fost capabili să dezvolte un sistem care să dezvolte țara şi au fost primii care au vrut să o vândă asasinilor economici.

Mai avem încă o ultimă şansă de redresare. Mai avem încă specialiști remarcabili şi oameni inteligenți şi etici. Mai avem încă oameni care îşi iubesc țara, cultura şi neamul şi care sunt dispuși să muncească mult ca să dea copiilor un viitor. Deși vremurile sunt dificile, mai avem putere şi gând curat, credință în Dumnezeu şi în principiile etice, lumină în suflet şi în minte.

Este necesar să ne unim toți cei care pot să aducă aceste orizonturi aproape de oameni, să formăm o rețea a profesioniștilor puternică, flexibilă, eficientă, ca să ne păzim țara de asasinii economici de pretutindeni. Altfel ne vom pierde țara, ne vom pierde viața, ne vom pierde sufletul, ne vom pierde planeta ce deja se degradează rapid.

Dacă ați început degradarea pierzându-vă curajul, credința, tăria, demnitatea, lăsându-vă umiliți, batjocoriri, mințiți, jigniți, atunci este momentul să vă treziți şi să treceți la acțiune. Este ultimul ceas pentru evitarea dezastrului. Căutați oameni drepți, corecți, capabili, care să vă reprezinte la alegerile locale şi parlamentare, căutați profesioniști care au demonstrat prin fapte, nu prin vorbe amăgitoare. Căutați oameni de acțiune care au curajul de a interveni la timp şi nu vor lăsa să se ajungă la dezastre.

FORMAȚI REŢEAUA PROFESIONIȘTILOR autentici şi asumați-vă misiunea ridicării şi oprirea scufundării!

Prof. Florian Colceag

 

Citiţi şi:
Dezvăluirile unui asasin economic confirmă punerea în practică a directivelor trasate de Protocoalele maeştrilor francmasoni
Când va ieşi România din criză? Fără menajamente despre români

 

yogaesoteric
2 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More