Profesor de drept la Harvard: „Obama a ordonat FBI-ului să investigheze pe cineva în numele lui George Soros”

Alan Dershowitz, profesor de drept Harvard, a declarat că are dovezi că fostul președinte Barack Obama „a cerut personal” FBI-ului să investigheze pe cineva „în numele lui George Soros”, potrivit FoxNews.

Afirmația lui Dershowitz a venit la scurt timp după ce procurorul general al SUA, Bill Barr, îi ceruse în mod deschis președintelui Trump să înceteze să mai posteze pe Twitter mesaje cu privire la problemele aflate în derulare la Departamentul de Justiție. Dershowitz, care a făcut parte din echipa de avocați ai președintelui Donald Trump în cadrul anchetei de impeachment, a refuzat să precizeze cine a fost subiectul anchetei cerute de Soros, dar a explicat că numele vor fi dezvăluite ulterior.

Dar, spune Alan Dershowitz, nu este ceva neobișnuit. „Oamenii vorbesc cu președinții, iar aceștia din urmă relaționează cu Departamentul de Justiție. Este ceva frecvent. Este ceva greșit, pentru cine o face, dar nu este ceva neobișnuit. Am documente care arată ceea ce spun și la momentul potrivit vor ieși la lumină”, spune Dershowitz.

Am câteva informații despre administrația Obama, care vor fi dezvăluite în curând, dar nu sunt gata să le arăt acum, cu privire la modul în care președintele Obama a cerut personal FBI să investigheze în numele lui George Soros, care era un prieten apropiat al său”, afrimă Alan Dershowitz, unul dintre cei mai importanți experți de drept constituțional și penal din Statele Unite.

În calitate de avocat, el a apărat, pe lângă președintele Donald Trump, vedete precum Mike Tyson, Patty Hearst și Jim Bakker. De asemenea, a făcut parte din „echipa de vis”, grupul de avocați care l-au apărat pe OJ Simpson pentru uciderea fostei sale soții, Nicole Brown Simpson, și pe prietenul acesteia, Ronald Goldman.

Soros, apărat de Obama în Ucraina

Și în timp ce în America ultimilor patru ani nu s-a vorbit decât de Russiagate și Kievgate, scandaluri care s-au topit ca un balon de săpun, să facem un salt în Europa. Unde, în 2016, procurorii ucrainieni se aflau sub presiunile fostei administrații Obama în cazul unei o anchete complexe. Acnheta viza activitățile unei organizații nonprofit ce activează și acum în Ucraina sub numele de Centrul de Acțiune împotriva Corupției (AntAC), organizație finanțată de magnatul George Soros, fondatorul Open Society Foundations și finanțatorul celebrelor Revoluții Portocalii.

Procurorii de la Kiev au luat în vizor AntAC – organizație ai cărei activiști, majoritatea tineri, purtători de tricouri pe care scrie „Ucraina F * & k Corupție” – în cadrul unei anchete mai extinse a Procuraturii Generale a Ucrainei care viza acordarea sumei de 4,4 milioane dolari pentru combaterea corupției în fosta republică sovietică, bani care ar fi fost deturnați. Numai că procurorii ucraineni, care au încercat să dovedească faptul că organizația a intrat în posesia banilor într-un mod neortoodox, s-au izbit de un zid. Cel al Ambasadei SUA din Kiev, unde administrația Obama a încercat să impună guvernului ucrainean să renunțe la investigație atât în privința ajutorului acordat de americani organizației, cât și asupra grupului.

Ziariștii de la site-ul The Hill au prezentat, cu documentul, mesajul trimis de administrația Obama procurorilor ucraineni, acela de a nu se atinge nici cu un deget de AntAC în toiul alegerilor prezidențiale americane, în care George Soros o sprijinea pe Hillary Clinton pentru ca la Casa Albă să se instaleze un alt politician apropiat magnatului, așa cum a fost Barack Obama.

Citiţi şi:
George Soros e dat de gol din Israel: Ce face el cu banii în politica din SUA
Cum cumpără George Soros naţiunile Europei

 

yogaesoteric
14 aprilie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More