Cum cumpără George Soros naţiunile Europei

 

Atacurile financiare ale magnatului evreu-american George Soros sunt din ce în ce mai extinse și mai greu de urmărit. Cu toate acestea, un investigator francez a reușit să demonstreze cum o mare parte dintre judecătorii care formează Curtea Europeană a Drepturilor Omului (European Court of Human Rights), cunoscută și sub numele de Curtea de la Strasbourg, au lucrat pentru Soros.

Potrivit datelor dezvăluite în Valeurs Actuelles de jurnalistul Bastien Lejeune, aproape toți magistrații acestei înalte instanțe europene au fost finanțați de Open Society Foundations (OSF), una dintre ONG-urile magnatului. Acest raport se referă, de asemenea, la lucrările și considerațiile lui Grégor Puppinck, director al Centrului European pentru Drept și Justiție. Grégor Puppinck afirmă şi el că mulți dintre judecătorii CEDO sunt legați direct de Fundația Open Society a lui Soros.

Concluziile anchetei sunt clare și puternice. Și se adaugă la numeroasele reclamații ale altor experți și cercetători, precum profesorul universitar Juan Antonio de Castro sau jurnalista italiană Francesca Totolo, care subliniază modul în care Soros a pus capăt societății civile și a influențat procesele interne ale țărilor prin intermediul ONG-ului său Open Society Foundations. Conform cercetărilor lui Bastien, cariera judecătorilor de la Curtea de la Strasbourg a trecut prin mâinile lui Soros.

„Între anii 2009 și 2019, șapte ONG-uri, toate legate de Open Society, au trimis o parte dintre colaboratorii lor la Curte pentru a deveni judecători permanenți acolo. Dintre cei 100 de judecători care au activat în această perioadă, 22 au o legătură directă cu una dintre aceste ONG-uri, fie ca lider, beneficiar al finanțării sale, fie ca participant important și regulat în activitățile sale”, au fost rezultatele anchetei conduse de Bastien. Acum, în opinia lui Bastien și Castro, încă mai există destui magistrați sub conducerea lui Soros.

„A devenit un maestru în arta dezorganizării lumii sub pretextul filantropiei”, spune cercetătorul francez referindu-se la magnat.

Așa cum a fost detaliat în ancheta publicată în Valeurs Actuelles, alarmele au sunat când Grégor Puppinck a auzit expresia „judecătorii lui Soros” între zidurile Tribunalului.

Mulți dintre magistrați au fost finanțați de OSF de-a lungul carierei lor profesionale. Un astfel de exemplu este András Sajó, judecător la Curtea de la Strasbourg, unul dintre fondatorii Universității Centrale Europene „George Soros”, care a fost legat de Fundațiile Open Society încă din 1988, detaliază cercetarea.

Fără îndoială, miile de decizii ale Curții Europene a Drepturilor Omului se orientează tot mai mult ideologic către pozițiile lui Soros. Ceva despre care însuși Puppink și-a dat seama după concluziile investigației, pare să fi dobândit o explicație.

Profesorul universitar și fostul lucrător al Organizației Națiunilor Unite, Juan Antonio de Castro, explică în cartea sa, Soros rupând Spania, modul în care OSF-ul magnatului a finanțat diverse ONG-uri care lucrează în Mediterana salvând imigranții, precum și mai multe institute și organizații care s-au ocupat de promovarea idealurilor de independență în Catalonia. Asociații care au avut o legătură economică importantă cu guvernul de la Madrid, care era însărcinat să acorde câteva milioane din bani publici.

Multe dintre rezoluțiile Curții Europene a Drepturilor Omului au luat decizii conform ideologiei promovate de Soros. Austria, Grecia și Italia sunt obligate de instanță să legalizeze uniunile persoanelor de același sex; Polonia este îndemnată să promoveze dreptul la avort; Franța este obligată să autorizeze schimbarea sexului în actele de identitate; Ungaria este obligată să elimine pedeapsa cu închisoarea pe viață. Acestea detaliază rezoluțiile care au contribuit la generarea de instabilitate în aceste țări europene.

Adevărata concluzie este că Soros dictează legea sa în Europa prin Curtea Europeană a Drepturilor Omului cu mâna judecătorilor care au fost instruiți și finanțați de Fundația Open Society.

Ancheta făcută de Bastien este o lucrare de investigare ce a generat agitație în Franța. Mulți au ridicat deja vocea împotriva a ceea ce ei consideră a fi amestecul lui Soros în afacerile naționale. Unul dintre ei, fostul eurodeputat Philippe de Villiers, a precizat deja că Soros condus de o agendă globalistă reprezintă un pericol pentru suveranitate. „George Soros este mai puternic decât Emmanuel Macron”, a spus eurodeputatul după ce a aflat despre ancheta care a concluzionat că Soros controlează și Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Citiţi şi:

Daily Mail: Cum agentul lui Rothschild, lordul haosului George Soros conduce lumea cumpărând și intimidând politicieni

Stupoare: evreul George Soros a finanțat cu milioane de dolari organizații anti-israeliene… De ce? Care e manevra?!


 

yogaesoteric
2 iulie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More