Profeția unei celebre clarvăzătoare despre București: «Va fi al doilea Ierusalim»

 

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, care a susținut că a prevăzut mai multe tragedii cumplite, printre care și atentatul de la Nisa din iulie 2016 și cutremurul devastator din Italia din august 2016, a vorbit și despre viitorul țării noastre.

„România, țară aleasă! România viitorului – al doilea Ierusalim! România, Grădina Maicii Domnului. Așa am scris adeseori prieteni dragi, și nu de la mine am scris, ci de la Duhul cel prea Sfânt.
Iată dragilor, ce grăia un glas în această dimineață devreme: «Proslăvită, Țara Românească! Proslăvită România!».
Dragii mei, să ne întărim în credință, să fim buni și milostivi, să ne rugăm și în gândul nostru, și atunci când suntem la serviciu sau mergem pe stradă, și astfel vom merita acest titlu divin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul său, potrivit dezvaluitorul.ro.

Și înţeleptul indian Sundar Singh a afirmat, în urmă cu aproximativ un secol, că România va avea o misiune specială. „România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul «Nou Canaan», iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc.
Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru, şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil «Nou Ierusalim» pământesc”, spunea acesta.


Citiți și:

Profeţiile lui SUNDAR SINGH

Uimitoarele profeţii despre România ale yoghinului indian Gupta Swami

Profeţii până acum necunoscute ale părintelui Arsenie Boca despre România

 

yogaesoteric
24 iulie 2019

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More