Profeţii teribile pentru anul 2017, atribuite lui Nostradamus

De-a lungul ultimilor ani, au existat diferite previziuni dintre care unele au fost extrem de înfricoşătoare. Redăm mai jos o listă de predicții nefaste pentru anul 2017, despre care unii susțin că i-ar aparține lui Nostradamus, marele clarvăzător francez.

Nostradamus a devenit renumit pentru diferitele previziuni pe care le-a făcut în timpul vieții sale. Se crede că el a prezis marea criză economică (1929-1933), ascensiunea lui Adolf Hitler și multe alte evenimente teribile, ca de exemplu atacurile teroriste de la World Trade Center.


1. Cel de-al Treilea Război Mondial

Înainte de a muri, în anul 1566, Nostradamus ar fi prezis inclusiv alegerea lui Donald Trump ca preşedinte al Statelor Unite. Unii comentatori au afirmat, de asemenea, că Donald Trump va începe cel de-al Treilea Război Mondial după ce va deveni președinte…

2. China va face mişcări importante

Nostradamus ar fi prezis că în 2017 China va face mișcări foarte îndrăznețe și pași mari. Deja putem vedea modul în care China are un impact extrem de important asupra economiei mondiale. Conform cu viziunile lui Nostradamus, China va fi națiunea care va vindeca marele dezechilibru economic din lume. Începând cu 1978, China a trecut de la a fi un simplu jucător marginal în economia globală, la o poziție de prim rang. Este foarte posibil ca această țară să devină următoarea super-putere a lumii.

3. Unirea dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord

Care este posibilitatea ca o ţară comunistă cum este Coreea de Nord să se unifice cu una capitalistă, Coreea de Sud? Ei bine, Nostradamus ar fi prezis că, în 2017, cele două țări se vor uni și vor deveni o singură națiune. Kim Jong Un, dictatorul nord-coreean va fi detronat și va fi obligat să caute azil în Rusia. Kim a preluat puterea în 2011 de la tatăl său, care a murit, și s-a dovedit a fi chiar mai periculos decât era tatăl său. El a executat deja mai multe persoane prin împușcare, printre care cei mai apropiați membri ai familiei sale. De asemenea, el a testat deja o armă nucleară și a amenințat s-o folosească împotriva Statelor Unite.

4. Italia se va confrunta cu dificultăți financiare

Nostradamus ar fi prezis, de asemenea, că economia italiană va trece printr-o perioadă dificilă, această țară urmând să fie motivul decăderii UE, şi nu Grecia sau Spania. După cum probabil ştiţi, sistemul bancar italian este pe punctul de a se prăbuși; 18% din creditele băncilor italiene sunt deja neperformante. În perioada următoare probabil că acest procent de credite neperformante va şi mai mare. Revigorarea economiei italiene va necesita sacrificiul multor ființe umane, și întreaga Uniune Europeană va fi afectată.

5. Venirea Antihristului

Nostradamus ar fi prezis că în 2017 își va face apariția Antihrist. Aceasta probabil va însemna începerea celui de-al Treilea Război Mondial, un război devastator nuclear sau biologic.

Conform Societății Nostradamus din America, China se va alia cu câteva țări islamice pentru a distruge țările creștine. Să sperăm că aceasta nu se va petrece.
 
 

Citiți și:

Cinci profeţii semnificative ale Părintelui Arsenie Boca despre România

Profeţia cutremurătoare – ce se adevereşte – a unui pustnic de la muntele Athos: nu vom mai fi în stare să deosebim o femeie de un bărbat

Peter Deunov – Profeţii despre vremurile pe care le trăim

 
 

yogaesoteric

8 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More