Cobra: O actualizare majoră a situației – 09.10.2016

Chiar dacă anumite informații ce au fost lansate în acest raport pot fi dificile sau deranjante pentru unii, este necesar să fie eliberate oricum.

Continuă procesul de curățare a planetei noastre de grupul malefic Chimera

După ce Chimera a deschis frontul de război în interiorul sistemului nostru solar, Forțele luminii au pierdut o mare parte din teritoriu pe sfera de plasmă din sistemul solar și flota pleiadiană a trebuit să se retragă aproape complet.

O parte din acest teritoriu a fost recâștigat din nou în ultima perioadă și pleiadienii se întorc.

Ceea ce nu a fost cunoscut anterior Rezistenței este faptul că biochipurile fizice nu au fost eliminate complet. Există o anumită parte a biochipurilor care a scăpat de toate tehnologiile avansate de detectare și eliminare ale Rezistenței și, din păcate, fiecare ființă umană are încă cel puțin trei dintre aceste biochipuri. Aceste trei biochipuri sunt punctul de ancorare fizică pentru cele trei implanturi de plasmă principale, ce sunt situate în lobul frontal și deasupra buricului.

Biochipurile lobului frontal sunt atașate la nervul optic al ambilor ochi și sunt conectate la cortexul auditiv al creierului cu sinapse artificiale. Ele trimit un flux constant audio-video a tot ceea ce vezi și auzi în serverul grupului Chimera. Acel computer monitorizează în mod constant activitatea populației de suprafață pentru a preveni contactul dintre populația de suprafață și rețeaua Agartha și/ sau ființe extraterestre ale Luminii, cu mecanisme de represalii prin bombe Toplet cu plasmă.

Biochipurile ce se află mai sus de buric pot controla în mod eficient comportamentul populației de suprafață cu un curent electric antrenat printr-o buclă de feedback.

Activitatea biochipurilor crește în timpul atacurilor scalare cu plasmă, creând în plus conflicte și reducerea vibrațiilor benefice în fiinţa oamenilor.

Unele grupuri ale agarthanilor și SSP sunt, de asemenea, infectate cu aceste biochipuri. Pe de altă parte, rasele care au stăpânit complet transferul corpului fizic-eteric (Rezistența, pleiadienii, siriusienii, arcturienii și andromedanii pozitivi) sunt complet lipsite de ele.

Aceste biochipuri au fost dezvoltate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial (RM) în lagărele de concentrare naziste, comandate de grupul Chimera pentru a se asigura că starea de carantină a planetei este menținută și populația de suprafață controlată.

Siemens a fost compania care a furnizat know-how-ul tehnologic în dezvoltarea acestor chip-uri (vezi aici  și aici).

Ele au fost răspândite în rândul populației umane efectiv după terminarea celui de-al Doilea Război Mondial, prin inserarea acestora în vaccinurile administrate prin programele de vaccinare ale OMS la nivel mondial. Un uriaș salt tehnologic al acestor biochipuri a avut loc între 1979 și 1984, iar altul între 1996 și 1999. O altă actualizare a acestei tehnologii a fost făcută la sfârșitul anului 2009, iar noile vaccinuri începând din 2009 au o versiune mai nouă mult mai puternică a biochipurilor inserate în ele (așadar mămici ignorante continuați să vă vaccinați copiii, n.n.).

Cu toate că Rezistența a reușit să închidă și să elimine cele mai multe componente ale circuitelor acestor biochipuri, un aspect a rămas nedetectat până la 1 septembrie 2016, când a fost simultan activat de Chimera în rândul întregii populații de suprafață și printre cele mai multe facțiuni ale Programului Spațial Secret (SSP).

Rezistența este acum în curs de dezvoltare a tehnologiei pentru a elimina tot ce a mai rămas din aceste biochipuri.

De asemenea, Chimera a ordonat acoliților lor Draco rămași pe planetă să activeze toate armele scalare cu plasmă, care au fost instalate în secret de către Draco în majoritatea sateliților pe orbită joasă a Pământului (LEO). Aceste raze scalare cu plasmă vizează acum Luptătorii luminii și Lucrătorii luminii treziți de pe suprafața planetei, la o scară din ce în ce mai mare. Rezistența și Flota Pleiadiană nu pot închide încă acele arme, deoarece acestea sunt protejate cu bombe Toplet cu plasmă.

De asemenea, Chimera a folosit, începând cu anul 2001, vechile sale legături naziste din Germania pentru a începe construcția de baze subterane în care intenționează să evacueze personalul Cabalei. Ei folosesc, de asemenea, unele dintre aceste baze pentru a găzdui cei mai violenți „refugiați” care au venit cu valul de migrație în Europa și pe care intenționează să-i elibereze într-un conflict global.

Rezistența are un control complet al acestei situații pentru că lumea subterană este teritoriul lor intern și dispun de resurse pentru a opri oricare dintre aceste lucruri să se petreacă, iar forțele întunericului nu vor fi niciodată în măsură să utilizeze aceste baze sau să elibereze acei „refugiați”.

Dacă unii dintre voi sunteți curioși de acele planuri ale Cabalei, aici găsiți un raport parțial al unui martor de încredere, de primă mână. Nu am adăugat acest link pentru a crea frică, ci pentru educație și a conștientiza pe deplin că aceste planuri nu vor avea succes.

În ceea ce privește escaladarea tensiunilor dintre Rusia și SUA, Putin a primit un plan tactic din Pleiade despre cum să evite un război global.
După cum astronautul Edgar Mitchell i-a transmis într-un e-mail lui John Podesta, președintele campaniei prezidențiale a lui Hillary Clinton, extratereștrii pozitivi nu vor permite să se producă un conflict global.

Sistemul financiar global nu este aproape de colaps încă.

Într-o notă mai pozitivă: în prezent are loc o „dezvăluire treptată”, prin intermediul a numeroase subiecte abordate în mass-media:

Statutul de carantină al planetei Pământ
Potențială viață microbiană în sistemul nostru solar

Planetă la fel ca Pământul în sistemul Alpha Centauri.

Cobra confirmă din propriile sale surse din afara planetei, că există o planetă cu apă în sistemul Proxima/ Alpha Centauri și mișună cu forme de viață pozitive.

Există mai multe dovezi ale unei sfere Dyson în jurul stelei CCI 8462852 – vezi aici și aici. Și a fost găsită o altă stea cu o potențială sferă Dyson. Există planuri de a aduce umanitatea:
înapoi pe Lună;  
pe Marte;
pretutindeni în Sistemului Solar;
– dar și de a ajunge pe stele.

De asemenea, în anumite emisiuni TV există mai multe dezvăluiri decât majoritatea oamenilor își imaginează. 

Și, în fine, dacă sunteți frustrați că toate acestea durează de prea mult timp, poate că ați putea trece la acțiuni benefice. Aici găsiți un exemplu strălucit de ceea ce poate face doar de o singură persoană. 

Dacă vă simțiți inspirați, puteți ajuta la proiectul de a-i hrăniți pe cei înfometați.
 
 

Citiți și:

Eliberarea coloniilor. Raport şi scurtă actualizare planetară

Dezvăluiri despre Grupul Cobra (Mişcarea de Rezistenţă) şi «Evenimentul» ce urmează să se petreacă

yogaesoteric

8 aprilie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More