Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor» (2)Dezvăluirile şocante ale unei foste programatoare MKULTRA-MONARCH din cadrul grupării malefice a „Iluminaţilor” francmasoni

 
de Daniela Voicu
 
Citiţi aici prima parte a acestui articol.
 

În ultimii ani au început să apară unele mărturii ale fiinţelor care au fost supuse programării mentale şi, de asemenea, ale unor fiinţe care au jucat rolul de „programatori mentali”. În majoritatea situaţiilor, aşa-zişii programatori sunt formaţi la rândul lor prin tehnici de mind control, fiind ei înşişi victimele unor traume şi abuzuri psihologice, mentale şi fizice, care le-au anulat discernământul. Acest articol cuprinde câteva fragmente din relatările şi mărturiile unei femei care a fost programatoare MKULTRA-MONARCH şi de asemenea instruia programatori în organizaţia criminală a „Iluminaţilor”. Pseudonimul sub care ea face aceste dezvăluiri este Svali.

Fosta programatoare MONARCH a ales să folosească un pseudonim deoarece se teme pentru viaţa copiilor şi a soţului său. Ea s-a născut în 1957 în Alexandria, Virginia. Atât mama sa cât şi tatăl vitreg aparţineau grupării „Iluminaţilor”. Mama sa făcea parte din consiliul regional al Washingtonului, ocupând „scaunul pentru spiritualitate”. Svali relatează că „Iluminaţii” au şase „scaune” în consiliul maeştrilor cu rang înalt: ştiinţe, guvern, conducere, învăţământ, spiritualitate şi militar (desigur că aşa-zisa lor spiritualitate nu are nimic în comun cu spiritualitatea autentică şi cu iubirea de Dumnezeu).

Atât ea, cât şi familia ei, au făcut parte din această grupare ocultă până în urmă cu 15 ani, când au reuşit să o părăsească şi au început terapia de deprogramare mentală. În ultimii ani, Svali a fost consultant al unui grup de supravieţuitori ai acestor experimente, care se ocupă de problemele legate de programarea mentală în cadrului cultului şi de abuzurile ritualice.

Svali este scriitoare şi soră medicală. Ea a publicat o carte intitulată „Illuminati: despre cum cultul programează oamenii”. Mai mulţi experţi în domeniu au spus că dezvăluirile lui Svali sunt „informaţii nepreţuite”. Vă oferim scurte fragmente din relatările ei.

„Ritualurile oculte erau doar o parte a lucrurilor pe care le-am învăţat în această organizaţie, iar celelalte cinci zone de interes aveau parte de aceeaşi atenţie. Am petrecut mai mult timp învăţând istorie, limbi străine, ştiinţe, decât participând la ritualuri, deşi acestea erau importante pentru grup. În plan educaţional am studiat ca să devin asistentă medicală şi de asemenea am obţinut şi un certificat de cunoscător al limbii spaniole. După absolvire, în anul 1981 am început să lucrez în «scaunul» de conducere din regiunea San Diego. Consiliul de conducere din San Diego se întâlnea în Ramona Ca., pe proprietatea unui bărbat numit Jonathan Meiers. Unul dintre numele sale din interiorul cultului era «Mâna Neagră» deoarece purta mănuşi negre atunci când lucra cu oamenii (adică, atunci când îi programa). Era instructorul principal al grupului şi unul dintre cei mai sadici şi brutali indivizi pe care i-am întâlnit. Îi «termina» pe aproape toţi instructorii cu care lucra, dar eu am reuşit să îi subminez autoritatea, deoarece aveam o cunoştinţă în consiliul de conducere care era în conflict cu el şi care m-a ajutat.

«Iluminaţii» sunt un grup politic tipic de oameni care «te fac pe la spate», având o mentalitate de «care pe care»; toţi vor să urce cât mai sus în ierarhie. După 12 ani de lucru cu Jonathan, am ajuns în poziţia de secund al său. Deşi se pregătea să se retragă, totuşi, din cauză că nu ne agream deloc unul pe celălalt, mi-a făcut o înscenare pentru ca să fiu retrogradată din funcţia pe care o deţineam. Acesta este unul dintre motivele pentru care am părăsit gruparea în anul 1995, fiind dezgustată de minciunile, înşelătoriile şi politica lor şi totodată temându-mă pentru viaţa mea. Am început terapia în Texas cu Dr. Mundgaze care nu a ştiut cum să mă ajute şi să mă deprogrameze. Mi-a spus: «ai un rang mai înalt decât cei pe care i-am mai tratat şi eşti mult mai bine şi mai profund programată».

Deoarece îmi aduceam aminte totul şi puteam evoca aceste amintiri în timpul activităţilor zilnice (nu aveam nevoie de pase hipnotice sau regresii temporale, ca alte fiinţe care au suferit programări mentale), am început să lucrez cu mine însămi, singură. Am petrecut un an întreg deprogramându-mă intens, de una singură. Fusesem programator la nivel înalt şi mi-am putut folosi toate cunoştinţele pentru a desface ceea ce fusese făcut asupra mea. Treptat am început să realizez ce gen de abuzuri am îndurat şi ce le-am făcut altora, înţelegând de-abia acum că acestea nu erau normale şi erau utilizate doar în scopul manipulării, iar acest lucru m-a revoltat din ce în ce mai mult.”

Fritz Springmeier, un binecunoscut cercetător al Iluminaţilor şi modalităţilor lor de programare mentală, afirmă: „Acţiunea celui care programează mental este mult mai «curată», dar în acelaşi timp este la fel de distructivă pentru programator, ca şi pentru victimă. De cele mai multe ori cel care programează este de asemenea programat şi controlat la nivel mental. Niciuna dintre cele două părţi nu este conştientă de activitatea pe care o desfăşoară şi, totuşi, ambele sunt implicate în perpetuarea acestui program diabolic de sclavie care îşi are rădăcinile în lagărele de concentrare naziste. Acest program a fost iniţat de nazişti, sub comanda Dr. Josef Mengele, care a fost pus în poziţia de operare maximă chiar aici în SUA cu ajutorul OSS/CIA, prin operaţiunea Paperclip.”

În urma conştientizării rolului pe care l-a jucat, Svali mărturiseşte: „Am fost unul dintre criminali şi acum regret imens acest lucru. Doresc să fac aceste dezvăluiri despre gruparea «Iluminaţilor» în semn de recunoştinţă faţă de DUMNEZEU. De asemenea am scris cartea pentru cei care fac terapie, pentru a-i ajuta să înţeleagă organizaţia şi metodele ei.”

Aceste tehnici se perpetuează în mod insidios, prin intermediul familiilor. După cum relatează şi alte persoane care au reuşit să părăsească acest mediu ocult, „formarea” copiilor începe de la o vârstă foarte fragedă, iar atrocităţile la care sunt supuşi unii dintre ei sunt de neimaginat. Iată ce relatează Svali despre consecinţele pe care le-au avut aceste tehnici de mind control asupra apropiaţilor ei:

„Acum doi ani, copiii mei mi-au vorbit despre abuzurile la care au fost şi ei supuşi, la rândul lor. Înainte să părăsesc gruparea, «Iluminaţii» îmi spuneau că, copiii mei vor fi lideri în Noua Ordine Mondială. Ambii mei copii visează noaptea în limba germană (limbă pe care o cunosc «Iluminaţii»), deşi în timpul zilei nu au auzit niciodată limba germană şi nici nu o vorbesc, nici nu o înţeleg. După ce am scăpat, fostul meu soţ a venit într-o zi să ia copiii înapoi şi a vorbit cu ei. Mi-a spus apoi: «tu chiar nu vrei să te întorci înapoi în „familie”, copiii au refuzat să vină cu mine». După aceea a luat avionul către California, şi-a dat demisia, s-a mutat în altă parte şi în prezent face terapie pentru personalitate multiplă şi abuz ritualic. Fiul meu de 12 ani este acum aproape complet reintegrat şi este mai fericit decât a fost vreodată. Fiicei mele de 16 ani îi este mai greu. Dar îmi păstrez credinţa în DUMNEZEU, care ne-a ajutat pe toţi să ne vindecăm. Acum îmi dau seama că ceea ce am făcut a fost greşit. 

Sora mea îşi aminteşte abuzul ritualic de când avea trei ani şi despre cum bunica din partea tatei o ducea între vârsta de trei şi cinci ani la nişte cunoştinţe care se foloseau sexual de ea. A devenit apoi alcoolică la vârsta de 13 ani şi a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Fratele meu mai mare nu are nicio amintire despre absolut nimic până la vârsta de 20 de ani. Şi el a încercat să se sinucidă când avea opt ani. Fratele meu cel mai mare este mereu pe fugă, îi este frică să trăiască oriunde mai mult de câteva luni deoarece este convins că «vor să îl prindă». Şi el a încercat să se sinucidă de mai multe ori atunci când era copil.”

Brice Taylor, „model prezidenţial”, una dintre victimele MONARCH care a avut norocul să scape din program, aminteşte într-un interviu: „Mai mulţi politicieni sunt încurajaţi să apeleze la escorte CIA pentru sex. În acest fel nu se vor regăsi în poziţia vulnerabilă de a spune secrete naţionale cuiva din exterior. «Elita», care doreşte să introducă o Nouă Ordine Mondială şi un singur Guvern Mondial, susţine faptul că planeta este prea populată şi că ceva trebuie făcut: un război psihologic şi biologic. «Elita» (adică francmasonii «Iluminaţi») consideră programarea mentală «asul din mânecă», ceva la care lumea nu se aşteaptă, o armă invizibilă.”

Scopul organizaţiei criminale a „Iluminaţilor”

Înainte de a prezenta tehnicile de control mental şi modul în care pot fi recunoscute victimele, este important să înţelegem la modul esenţial „ideologia” pe care se bazează „Iluminaţii” atunci când programează mental fiinţe umane.

Fără îndoială, toate organizaţiile urmăresc anumite scopuri. În cazul „Iluminaţilor”, scopul urmărit depăşeşte cu mult avantajele financiare. Ei vor, nici mai mult nici mai puţin, decât să conducă lumea, prin instaurarea „Noii Ordini Mondiale”. Ei cred că s-au născut ca să conducă. Sunt aroganţi şi consideră populaţia ca pe nişte „oi proaste” care vor fi foarte uşor de controlat de lideri cu o mână de fier.

Planul lor este, pe scurt, următorul: mai întâi vor crea un colaps financiar, care se va propune să fie soluţionat prin intermediul structurilor suprastatale (de tipul Uniunii Europene). Apoi, la un moment dat, va urma cucerirea militară, regiune după regiune, urmărindu-se crearea unei anarhii, iar atunci guvernul va declara stare de urgenţă şi va impune legea marţială.

Svali afirmă că majoritatea dintre supravieţuitorii MONARCH cu vârsta sub 36 de ani vorbesc despre programarea militară care li s-a făcut. „Illuminaţii” îşi antrenează „sclavii” pentru a fi pregătiţi pentru orice fel de reacţie a fiinţelor umane care le vor rezista. Multe victime ale programării mentale vor fi atunci chemate „la datorie” prin anumite coduri şi parole specifice. Aceste coduri de acces ale sclavilor MONARCH sunt menite să creeze în programarea lor un sistem complet loial organizaţiei. Apoi vor fi folosite parole specifice pentru a distruge complet alter-egourile care nu sunt loiale organizaţiei.

Svali aminteşte că atunci când a părăsit gruparea Iluminaţilor, cam 1% din populaţia SUA ori făcea parte din „Iluminaţi”, ori simpatiza cu ei, ori era o victimă a programării mentale. Deşi nu sună mult, imaginaţi-vă 1% din populaţie ca fiind bine antrenată în folosirea armamentului, a controlului asupra maselor de oameni, a tehnicilor psihologice şi comportamentale şi având legături cu grupări paramilitare. „Illuminaţii” consideră că pot cu uşurinţă să „ia pe sus” restul de 99% din cetăţeni.

Agenda „Iluminaţilor” francmasoni conţine mult mai multe „alineate” dar ceea ce am prezentat mai sus este baza pe care aceştia se sprijină. Pentru ei este foarte important să transmită această agendă generaţiilor care urmează. Svali afirmă că atunci când făcea parte din gruparea malefică a „iluminaţilor” aceştia îi spuneau că, copiii ei vor vedea această instaurare a Noii Ordini Mondiale cândva în secolul 21. În prezent, „Iluminaţii” pregătesc în tăcere planul agendei lor prin infiltrarea în: mass-media, sistemul bancar, sistemul educaţional, guvern, ştiinţe, biserici.

Ei au urmărit de-a lungul ultimelor sute de ani să preia controlul acestor domenii. „Iluminaţii” nu merg la o instituţie spunând „Bună, sunt francmason, membru al «Iluminaţilor» locali şi aş vrea să preiau controlul băncii dumneavoastră”. Ei încep prin a investi fonduri, de-a lungul anilor, prin mai multe persoane. Gradat, ajung să cumpere din ce în ce mai multe acţiuni ale băncii (sau a altor instituţii pe care doresc să le controleze) până când deţin un control financiar majoritar în cadrul instituţiei respective.

Pentru „Iluminaţii” francmasoni este foarte importantă imaginea în societate. Aceştia ar face orice pentru ca să îşi întreţină o aparenţă respectabilă, normală. Niciodată nu vorbesc în mod deschis despre agenda lor sau despre activităţile din cadrul cultului. Adesea ei par să fie amnezici faţă de acestea.

Svali relatează în cartea sa: „Într-un comitet de conducere a cărui membră eram, al unui oraş foarte important, metropolitan din SUA, făceau parte:
– un director al administraţiei locale a micilor investitori
– un director şi acţionar al unei firme guvernamentale de apărare
– un director al unei şcoli Creştine
– un vice primar al oraşului
– un jurnalist
– o soră medicală
– un doctor
– un psiholog comportamental
– un colonel de armată
– un comandant al marinei
Cu o singură excepţie, toţi mergeau la biserică săptămânal. Toţi erau foarte respectaţi în societate. Niciunul dintre ei nu părea a fi «rău» sau «diferit».”

Svali consideră că mulţi dintre „Iluminaţi” sunt nişte oameni plăcuţi, chiar charismatici în timpul zilei şi că unii dintre ei sunt complet inconştienţi de răul în care sunt implicaţi pe timpul nopţii.

 

Citiţi în continuare partea a treia a şi a patra acestui articol:

Citiţi şi:

Interviu cu Leo Zagami, fost francmason de grad 33 în cadrul lojii Propaganda Due 
Illuminati-i şi sinistra aristocraţie neagră a planetei

Bibliografie
Cathy O’Brien (with Mark Phillips), Trance Formation of America, 1995.
Carol Rutz, A Nation Betrayed (The Chilling True Story of Secret Cold War Experiments Performed on Our Children and Other Innocent People), Fidelity Publishing, 2001
Brice Taylor Trust, Thanks For The Memories … The Truth Has Set Me Free! The Memoirs of Bob Hope’s and Henry Kissinger’s Mind-Controlled Slave, Brice Taylor Trust, 1999
Svali Speaks! http://svalispeaks.wordpress.com/category/interview-with-svali-the-illuminati-in-america/

yogaesoteric
3 iulie 2010

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More