Programarea Mentală – «Asul din mânecă» al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor» (8)

de Mihai Spiridon

Continuăm seria de videoclipuri care prezintă exemple în imagini ale influenţei controlului mental total MKULTRA Monarch asupra unora dintre starurile faimoase de la Hollywood. Pentru a înţelege mesajul transmis de aceste videoclipuri, iar informaţiile prezentate aici să vă fie clare, vă recomandăm citirea articolelor anterioare din seria „Dezvăluiri Cutremurătoare – Programarea Mentală, asul din mânecă al organizaţiei criminale a «Iluminaţilor»”.

Dezvăluiri cutremurătoare despre tehnicile de mind control

Dezvăluirile şocante ale unei foste programatoare MKULTRA-MONARCH din cadrul grupării malefice a „Iluminaţilor” francmasoni

Dezvăluri cutremurătoare despre interesele criminale şi tehnicile de programare mentală din spatele companiei şi producţiilor Disney

Hollywoodul şi lumea divertismentului au un secret – Celebrităţile controlate mental prin programul MKULTRA

 



Hollywoodul Înşelător 15


 

Fostul „model” prezidenţial CIA, MKULTRA, Cathy O’Brien afirmă în cartea sa (Trans) Formarea în Transă a Americii: „majoritatea programării mele ca şi cea a lui Kelly (fiica ei) era bazată pe teme Oz. Asta înseamnă că, combinaţia de coduri, semnale, parole care erau folosite pentru a-mi accesa sistemul erau în legătură cu povestea lui L. Baum, Vrăjitorul din Oz.”
Chiar dacă aceasta a fost sau nu, intenţia lui F. Baum, Walt Disney sau Lewis Caroll totuşi, poveştile lor profund psihologice au fost folosite pentru a manipula minţile. Multe dintre temele Oz sunt folosite adesea de către programatori. De exemplu, aproape toate victimele cu personalitate multiplă îşi „pierd” animăluţul de companie (Toto în film) în timpul „antrenamentelor” şi experimentelor Monarch. Toate întâmplările de coşmar ale lui Dorothy  „peste curcubeu în Oz” îşi au sursa în dorinţa ei de a-şi risca viaţa pentru a-l proteja pe căţeluşul ei. Programatorii MKULTRA folosesc această metodă de şantaj emoţional pentru ca victima să coopereze. Acţiunea se petrece între vise şi realitate, fiind folosită de către programatorii Mkultra pentru a introduce disocierea în subconştientul victimelor. La sfârşitul experimentului, ca şi Dorothy în Vrăjitorul din Oz, copilul este asigurat că „totul a fost doar un vis urât”.

Urmează poze cu posibile marionete Monarch, pe teme de programare mentală aparţinând filmului Vrăjitorul din Oz: Cyrus Miley, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Ellen De Generess, Jessica Simpson, Britney, Nicole Ritchie…

În cadrul imaginilor cu Holly Madison cea care militează pentru Tratamentul Etic al Animalelor, modelul face aluzie la programarea Oz (atunci când vorbeşte despre oameni care îşi iau câini şi apoi nu sunt în stare să aibă grijă de ei) şi afirmă că reclamele Peta (care abundă de simbologie Monarch MKULTRA, dezumanizare, abuz ritualic) sunt frumoase. Urmează imagini Peta pline de simbologie MKULTRA Monarch pe diverse teme, inclusiv Oz (observăm aluzia la abuzul ritualic sacrificial, dezumanizare).

Cântăreţul Kayne West foloseşte nişte cuvinte semnificative într-o filmare de-a lungul căreia de altfel vorbeşte ciudat şi fără sens: „din cauza a ceea ce s-a petrecut, care a fost foarte grav, atunci când pantofii roşii au „atins pista” (au fost folosiţi ca şi cod de acces) am fost forţat să îmi schimb numele în Regele Martin Louie Jr”.

Hollywoodul Înşelător 16

 
 

 

Mass-media ne modelează perceperea realităţii după cum comandă elita satanică „iluminată” care conduce din umbră planeta. Mass-media este „ajutătorul” şi „susţinătorul” iluziei sclavilor Monarch şi implicit a noastră. În acest clip sunt prezentate trei exemple ale unor posibile marionete Monarch (Disney) a căror „viaţă” şi „carieră” este, sau a fost, total controlată: cântăreaţa Britney Spears, actriţa Lindsay Lohan şi cântăreţul Michael Jackson.

Prezentatoarea ştirilor: „se pare că Britney suferă de un dezechilibru psihic major care ar putea fi disociativ. … doctorul spune că aceşti oameni dacă nu primesc ajutor şi nu îşi revin la normalitate … Britney nu va ajunge la vârsta de 30 de ani, Lindsay nu va apuca 25 de ani şi Michael Jackson mai are doar cinci ani de trăit. Pe de altă parte, Angelina va avea o viaţă lungă şi sănătoasă, la fel ca şi George Bush şi Nicole Ritchie.” Această „personalitate media” face sugestii în legătură cu starea mentală a lui Britney. Cuvintele „se pare că” şi „ar putea fi” sunt sugestive şi nu trebuie luate drept fapte. Utilizarea lor vrea să ne facă să credem că Britney este nebună şi are nevoie de îngrijiri medicale.

Videoclipul ne prezintă în continuare imagini din diverse publicaţii şi filmări, care sugerează faptul că Spears este dezechilibrată psihic, iar copii săi sunt traumatizaţi. În spectacolul MTV alături de Michael Jackson, cântăreaţa poartă un costum verde care face aluzie la programarea Disney (Peter Pan – Neverland) a lui Michael. Britney Spears a reuşit să îşi spargă programarea MKULTRA fără nicio susţinere din exterior. S-a ras pe cap şi a spus că nu vrea să mai fie atinsă. Atunci mass-media a intervenit repede, accentuând din nou depravarea şi nebunia cântăreţei care „este de necontrolat”. Clinicile de reabilitare şi importanţa pe care mass-media o acordă scandalurilor din jurul acestor „internări” ale vedetelor ascund de fapt, de multe ori,  reîntărirea programării mentale Monarch.

În imaginile lui Lindsay Lohan observăm simboluri MKULTRA, programarea de autodistrugere, semnul păstrării secretului însoţit de tatuaj şi programare cu pietre preţioase, programare spirituală, programare sexuală, programare Disney. Michael Jackson a trecut prin multe experimente de-a lungul carierei sale. La el se poate să fi fost vorba de programare Disney (Oz, Neverland). Toate aceste trei vedete sunt „produse Disney” care îi „distrează” pe ceilalţi sub acoperirea proiectului Monarch. Părinţii acestor staruri şi-au vândut copiii în sclavie şi control mental. Totul este ascuns la vedere.

De ce ar produce Disney un film pentru copii (Mica Sirenă) în care un preot intră în erecţie? Copiilor care urmează experimentul Monarch şi au programare sexuală li se va părea normal acest lucru. Dumneavoastră probabil că nici nu l-aţi observat.

În filmul „They Live” este prezentat un mesaj revelator asupra stării în care se află societatea umană la ora actuală: „Instinctele noastre sunt redirecţionate, trăim într-o stare de conştiinţă indusă în mod artificial. Pătura de jos a societăţii este în creştere, egalitatea rasială şi drepturile omului sunt inexistente. Ei (elita) au creat o societate represivă şi noi suntem complicii lor, chiar fără să vrem. Intenţia lor de a conduce se bazează pe anihilarea conştiinţei. Vor să ne facă total indiferenţi faţă de noi înşine, faţă de ceilalţi. Vă rog să reţineţi că elita este în siguranţă atât timp cât acţiunile lor criminale sunt ţinute secrete. Aceasta este modalitatea principală de supravieţuire a elitei: să ne menţină adormiţi, egoişti, sedaţi.”
 
 

Citiţi şi:

Televiziunea, factor determinant al gândirii umane

Erorile şi problemele programării neuro-lingvistice sunt demascate atât de oamenii de ştiinţă din diferite domenii, cât şi de trainerii sistemului

 

yogaesoteric
15 iulie 2011


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More