Proiect destinat cuplurilor

La sugestia Ghidului nostru spiritual, Grieg, s-a inițiat un proiect de excepție care vizează atingerea neîntârziată și mai ales menținerea la o treaptă optimă a unei stări de armonie extraordinară, dublată de o stare înălțătoare de sacralitate ce este binevenită în cadrul relațiilor de iubire, bazate pe interacțiuni erotice, amoroase, rodnice, împlinitoare, dintre bărbați și femei. De aceea vă invităm să participați cu elan, cu dăruire și entuziasm, cu toții, bărbați și femei, la acest proiect, pentru ca împreună să parcurgem etapele necesare spre atingerea armoniei, a sacralității, a înțelepciunii ce permite trecerea pe un nivel superior în cadrul relațiilor noastre erotice-amoroase.

Acest proiect amplu se va desfășura în mai multe etape, în care Ghidul spiritual ne va oferi soluții eminamente benefice constructive care fac posibilă rezolvarea problemelor, a neînțelegerilor și a tensiunilor care încă există în cadrul relațiilor dintre bărbați și femei.

În prima etapă a acestui proiect așteptăm de la voi întrebări referitoare la problemele cu care v-ați întâlnit în relațiile de cuplu în care vă aflați.

Pe baza acestor întrebări se vor structura ulterior mai multe întâlniri online în cadrul cărora Ghidul spiritual va acorda răspunsuri și soluții benefice constructive.

Cu toții avem nevoie de aceste răspunsuri ale Ghidului spiritual și de ghidarea sa plină de înțelepciune. Este important însă să adresăm întrebări cu miez și să subliniem aspectele cu care ne confruntăm în relațiile de cuplu pe care le avem.

De aceea vă rugăm să trimiteți cu toții întrebările voastre la adresa intrebari-cupluri@protonmail.com.

La întrebările trimise, Ghidul spiritual va oferi răspunsuri ulterior, în cadrul acelor întâlniri online.

 

yogaesoteric
31 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More