Proiect inedit! Dacă MISA nu ar fi existat…

V-aţi gândit vreodată care ar fi fost traiectoria vieţii voastre dacă nu aţi fi intrat pe calea spirituală propusă de această Şcoală de yoga? Poate că pentru unii, care au început yoga de numai 2-3 ani, întrebarea pare uşoară, dar pentru cei care deja, după ani de practică yoga, nu pot concepe viaţa fără aceasta, întrebarea este bulversantă şi necesită un consistent examen lăuntric.

Vă invităm să luaţi parte la un proiect inedit care ne va ajuta pe toţi şi pe fiecare în parte să realizăm (poate unii dintre noi pentru prima dată) ce înseamnă Şcoala de yoga MISA pentru noi şi ce a adus yoga bun şi frumos în viaţa fiecăruia dintre noi. Prin aceasta vom creiona imaginea de ansamblu a realizărilor acestei Şcoli de yoga, de când a fost înfiinţată şi până în prezent, ce anume şi cât de mult le-a oferit oamenilor, care este impactul real al practicii yoga asupra vieţii fiinţelor umane, asupra societăţii şi poate chiar asupra umanităţii, în ansamblul ei.

Provocarea pe care v-o adresăm este aceea de a răspunde la două întrebări sau, mai precis, de a completa voi înşivă următoarele fraze:
Dacă MISA nu ar fi existat… (şi aici veţi completa fiecare cu aspectele pe care le consideraţi semnificative din punctul dvs. de vedere).
Dacă MISA nu ar exista… (şi aici veţi completa, de asemenea, fiecare cum consideraţi de cuviinţă).

Puteţi răspunde în câteva fraze sau în câteva rânduri, sau puteţi scrie un eseu pe această temă. Mesajele voastre (trimise pe adresa redacţiei) vor fi publicate în serial pe site-ul yogaesoteric.net, iar cele mai semnificative dintre ele vor fi reunite într-o broşură pe care intenţionăm să o tipărim ca rezultat al acestui proiect inedit. Puteţi deasemenea posta răspunsurile voastre şi la comentarii (în ultimul articol din serie), iar noi le vom prelua în articolele următoare pe cele mai sugestive şi elocvente.

Răspunsurile sincere şi personale pe care le veţi completa fiecare pot să evidenţieze cât de mult vă ajută tot ceea ce învăţaţi în cadrul cursurilor de yoga, dar şi bucuria de a face parte dintr-o mare familie spirituală. Puteţi să vă inspiraţi, dacă veţi considera semnificativ, din experienţele pe care le trăiţi participând în taberele spirituale sau la alte evenimente organizate sub egida MISA.
Unora li se va părea mai incitantă abordarea personală, iar alţii vor considera mai interesantă perspectiva de ansamblu, sau altfel spus abordarea din perspectiva socială sau globală.
 
Pentru a vă trezi interesul, vă invităm să lecturaţi în articolele următoare răspunsurile formulate de câţiva yoghini care au fost intervievaţi.
 
 

yogaesoteric
aprilie 2013

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More