Protestele yoghinilor MISA, un ghimpe în coasta autorităţilor


de Anca Munteanu

Mitingul de protest organizat astăzi de Şcoala românească de yoga MISA a primit autorizaţia de desfăşurare cu doar cu cinci minute înainte de ora de începere. Motivul oficial a fost faptul că primarul general al capitalei Adrian Videanu a fost plecat din Bucureşti, deşi acesta nu este responsabil direct cu aprobarea mitingurilor. Realitatea este că s-a amânat semnarea protocolului de desfăşurare a mitingului până în ultima clipă, în speranţa că yoghinii MISA vor renunţa la protest.  

Manifestaţiile săptămânale au devenit supărătoare pentru procurorii de la Parchetul General. Mai tot timpul, miercuri, în ziua de desfăşurare a mitingului, procurorul general al României, Ilie Botoş, nu este în ţară sau în Bucureşti sau în clădirea Ministerului Public. Cele mai importante audienţe sunt fixate, cu grijă, în alte zile, cum s-a petrecut ieri, când la Ministerul Public a fost audiat premierul Călin Popescu Tăriceanu. 

Astăzi a avut loc cel de-al 39-lea miting de protest organizat de Şcoala românească de yoga MISA în anul 2005. Aceasta este cea de-a zecea săptămână consecutivă în care yoghinii MISA cer prin proteste demisia lui Ilie Botoş şi pedepsirea procurorilor şi magistraţilor vinovaţi de abuzurile realizate în timpul percheziţiilor din 18 martie 2004. 

yogaesoteric.net
30 noiembrie 2005

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More