Ziua Naţională a României sărbătorită printr-o meditaţie în Parcul Tineretului

Asociaţia Pro Ajutor Social, Şcoala românească de yoga MISA, Asociaţia Victimele Mineriadelor 90-91, Asociaţia pentru Apărarea Drepturilor Apatrizilor şi Refugiaţilor şi Fundaţia Perenitatea Naţională vor organiza de ziua naţională a României un marş ce va porni la ora 13 de la Dealul Mitropoliei.

Traseul acestuia va fi bulevardul Dimitrie Cantemir – Parcul Tineretului. De la 15 la 15.45 aici va avea loc o meditaţie în spirală de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc. Manifestaţia se va încheia la ora 16, cu o horă românească.

Aceasta este ce-a de-a patra manifestaţie de acest gen organizată de MISA cu ocazia unor sărbători naţionale: 1 decembrie sau 24 ianuarie.

Iniţial, meditaţia în spirală trebuia să aibă loc la Universitate, dar Primăria capitalei a reprogramat acest eveniment, pentru că se suprapunea cu manifestaţia la care va lua parte preşedintele Traian Băsescu.

yogaesoteric.net
30 noiembrie 2005

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More