Putin va propune la ONU interzicerea insultelor la adresa sentimentelor religioase

 

În cadrul unei întâlniri pe care a avut-o cu reprezentanți ai diferitelor religii, Vladimir Putin a fost de acord să promoveze la ONU ideea unei interdicții globale în ceea ce privește insultarea sentimentelor religioase ale credincioșilor.

Putin a primit această sugestie din partea unuia dintre participanți, respectiv șeful Centrului de coordonare a musulmanilor nord-caucazieni, Ismail Berdiyev. Acesta i-a sugerat președintelui rus să prezinte Consiliului de Securitate al ONU o lege care să interzică încălcarea sentimentelor religioase ale credincioșilor.

„Consider că este o sugestie foarte bună. Nu înțeleg cine poate să nu fie de acord cu interdicția de a insulta sentimentele religioase ale credincioșilor, sub orice formă. Este necesar să mă gândesc la asta, cu siguranță îi voi atribui Ministerului de Externe această misiune.

Este necesar să ne gândim la aceasta, la cum se poate face. După cum bine știți, inițiativele noastre nu sunt întotdeauna pe placul instituțiilor internaționale. Unele dintre ele însă, provoacă o reacție destul de bună.”


Citiţi şi:
Vladimir Putin propune ca noua Constituţie a Rusiei să prevadă menţionarea lui Dumnezeu şi interzicerea căsătoriilor homosexuale 
Cuviosul Serafim Rose: «Este mult mai târziu decât ne închipuim» (I) 

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More