Tone de dovezi arată că alegerile din SUA au fost fraudate

 

Sistemul de vot Dominion a șters 2,7 milioane de voturi pentru Trump și alte 500.000 de voturi pentru Trump i le-a plasat lui Biden

Președintele Donald Trump a postat pe rețelele sociale un mesaj-bombă în care spune că sistemele de vot Dominion „au șters 2,7 milioane de voturi pentru Trump”.

„Informație: Dominion șterge 2,7 milioane de voturi pentru Trump. Analiza datelor descoperă 221.000 de voturi din Pennsylvania transferate de la președintele Trump la Biden. 941.000 voturi Trump șterse. Statele care utilizează sisteme de vot Dominion au transferat 435.000 de voturi de la Trump la Biden”, a scris Trump pe Twitter și Facebook, care i-au taxat imediat comentariul ca fiind controversat.

Dominion este softul folosit la alegerile din SUA în multe state-cheie, acuzat încă de la început, nu doar de Trump, că a dat erori. Adică a pontat mii de voturi pentru democratul Biden, deși erau pentru Trump.

Dominion Voting Systems Inc. este unul dintre cei trei furnizori de echipamente de vot care controlează 88% din piața SUA. Peste 30 de state din SUA folosesc acest sistem. Compania, după cum a scris presa de dreapta din SUA, este legată de democratele Nancy Pelosi și Diane Feinstein, de Familia Clinton dar și de China!

Și Rudy Giulani, avocatul lui Trump, explică legăturile Dominion în următorul video (în limba engleză):

Jurnalistul Tucker Carlson vine cu lista morților care au votat la alegeri: Se pare că s-au ridicat din morminte pentru a vota!

Tucker Carlson, vedeta Fox News, a cerut ca acuzațiile de fraudă de la alegerile prezidențiale să fie investigate în totalitate înainte ca Biden să fie declarat câștigător.

Carlson a prezentat și o listă care conține numele a zeci de cetățeni americani și data la care aceștia a au murit, mulți fiind trecuți în Lumea de dincolo încă din anul 2001. Jurnalistul s-a referit în special la Georgia, unde pe lista cu morți se află, printre alții, Deborah Jean Christiansen, Linda Kessler, Edward Swinott și James Blalock, toți votanți.

„În acest moment, mai puțin de 15.000 de voturi îl separă pe Donald Trump de Joe Biden în statul Georgia”, a început Carlson.

„Este suficient ca să merite să vorbim despre ceea ce s-a petrecut acolo, iar secretarul de stat al Georgiei a confirmat acum că va exista o renumărare manuală a tuturor voturilor exprimate. Nu poți pur și simplu să spui oamenilor să accepte un rezultat, pentru că forța nu funcționează într-o democrație”, a spus jurnalistul la Tucker Carlson Tonight. „Asta e o dictatură.”

El a menționat că, în principalele state-cheie Pennsylvania, Nevada și Michigan, echipa de campanie a lui Trump a adunat declarații care atestă activitatea infracțională din timpul procesului de vot. De exemplu, în Detroit, martorii au susținut sub jurământ că buletinele de vot au fost antedatate în mod necorespunzător și au fost numărate fără semnăturile potrivite.

„Există o singură modalitate de a reduce temperatura națională și de a uni țara. Este necesar să aflăm exact ce s-a petrecut la aceste alegeri. Există întrebări. Și asta înseamnă că este necesar să le răspundem”, a spus jurnalistul, explicând că „oamenii tind să voteze mai des atunci când le ușurezi posibilitatea de a vota”.

„Pretextul a fost Covid. «A fost nevoie să facem asta din motive de sănătate publică», vă amintiți? Nu am avut de ales! Este o urgență de sănătate publică! Efectul a fost încurajarea fraudei”, și-a continuat discursul Carlson.

Jurnalistul a spus că un observator al alegerilor susține că 40.000 de voturi sosite cu întârziere au fost numărate în mod fraudulos și toate s-au dus către democrați. În Nevada, opt oficiali electorali spun că au fost martori la frauda electorală sprijinită de alți oficiali electorali și de supraveghetorii lor.

Un lucrător la sondaje a mărturisit într-o declarație pe propria răspundere că a văzut oameni ducând buletinele de vot la o dubă de campanie Biden-Harris. Buletinele de vot au fost apoi completate în dubă și puse în plicuri. În cele din urmă, susținătorii lui Biden au format un zid pentru a împiedica persoanele din afară să vadă ce fac.

„Între timp, conform registrelor de vot, oameni care nici măcar nu erau în viață au reușit cumva să voteze… În New York, alegători decedați au votat în absență. Pe 9 octombrie, în Nevada, un bărbat numit Fred Stokes Jr. a trimis prin poștă un vot. Singura problemă este că Fred Stokes Jr. a murit acum trei ani, la vârsta de 92 de ani. Partidul republican din Nevada spune că are cunoștință de alte sute de cazuri ale unor persoane decedate care votează”, a spus el.

În Pennsylvania, a continuat Carlson, înregistrările arată participarea la vot a mai multor persoane care s-au născut în secolul al XIX-lea. „Se pare că s-au ridicat din morminte pentru a vota”, a spus el.

„Toate acestea sunt reale. Am petrecut tot weekendul verificându-le. Afirmațiile false de fraudă pot fi la fel de distructive ca frauda în sine, așa că este necesar să fim atenți și responsabili. Noi toți”, a spus Carlson.

Există multe alte fraude, a mai spus vedeta Fox, menționând că doar cu câteva ore înainte de intrarea sa în emisiune, un oficial electoral din Georgia a admis că se vor găsi voturi ilegale și voturi duble când vor verifica listele electorale.

Avocata care i-a dat-o la temelie lui Obama în cazul Flynn: Sute de mii de buletine de vot va fi necesar să fie aruncate. Și toate sunt pentru Biden

Sidney Powell, avocata care a demascat înscenarea care i s-a făcut lui Michael Flynn de către administrația Obama, spune că există „tone de dovezi că sute de mii de buletine de vot va fi necesar să fie eliminate”, ceea ce ar putea afecta rezultatul alegerilor prezidențiale din 2020.

Avocată extrem de temută și respectată în branșă, Powell a demarat o serie de investigații legate de fraudarea alegerilor prezidențiale, iar declarațiile pe care le-a făcut la Fox News sunt o nouă lovitură în plex pentru democrați și pentru cum s-a desfășurat scrutinul în statele-cheie.

„Avem dovezi că același număr de voturi sau același număr de buletine de vot au fost injectate în sistemul Wisconsin și în sistemul Michigan de trei ori”, a spus avocata într-un interviu cu Maria Bartiromo de la Fox Business Network.

„Cred că au existat două «injecții» diferite cu exact aceleași cifre în Michigan și apoi în Milwaukee, și s-a petrecut de trei ori”, a spus ea. „În plus, avem mai multe state în care nu au respectat legea stabilită de legislativul lor”, a spus Powell. „Există o mulțime de dovezi că sute de mii de buletine de vot va fi necesar să fie aruncate și toate sunt pentru Biden”, a adăugat avocata.

Există, de asemenea, dovezi care arată că „statistic este imposibil ca aceste alegeri să iasă așa cum au făcut să iasă”. „Este imposibil din punct de vedere matematic”, a spus ea.

Procese intentate de echipa de campanie a lui Trump au fost deja lansate în mai multe state, iar Powell spune că timpul este esențial. Avocata a menționat că judecătorul de la Curtea Supremă a SUA, Alito, a decis deja ca voturile târzii din Pennsylvania să fie lăsate separat, în baza posibilității ca acestea să fie considerate invalide. „Este necesar să fie aruncate”, a spus Powell.


Citiţi şi:
Contraatacul lui Donald Trump la Lovitura de Stat. Ce șanse are să învingă 
Rusia intră în show-ul alegerilor din SUA și consideră că au fost fraudate 
Sistemul de vot utilizat în statele-cheie, care au dat ‘erori’ în defavoarea lui Trump, are legături strânse cu familia Clinton și Nancy Pelosi 

 

yogaesoteric
19 noiembrie 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More