Rafila – vaccinarea obligatorie, afaceri cu medicamente, declaraţii contradictorii

 

Domnul Alexandru Rafila, reprezentantul OMS în România, cel care ne sfătuiește să purtăm masca în casă atunci când suntem cu copiii, a devenit faimos pentru actul ratat din 17 mai 2020 de la Europa FM, declarația sa cu „Nu există coronavirus”, declarație pe care, evident a negat-o, deși nu a fost scoasă din context.

Acesta este un aprig susținător al vaccinării obligatorii, atât împotriva virusurilor gripale, cât și împotriva HPV. Vaccinul imptriva HPV, promovat de GAVI Alliance (Bill Gates) se numește Gardasil și este puternic contestat de mai mulți doctori din Africa, India, dar și de către Robert F. Kennedy, pentru că ar avea sterilitatea drept efect advers.

„Doctorul” Rafila este de părere că părinții pot realiza „triajul observațional” acasă și că, neavând pregătire medicală, tot pot identifica simptome ale bolii covid-19 la copiii lor. Păi, prin extenso, asta înseamnă că oricine poate deveni epidemiolog, sau pediatru? Este o aberație!

Mai mult decât atât, Alexandru Rafila a participat la o conferință științifică despre vaccinare obligatorie în România, „ROVaccin”, de unde aflăm că, ce să vezi, vaccinurile chiar au efecte secundare serioase și sunt foarte multe variabile care schimbă efectele unui vaccin. Se pare că antivacciniștii nu sunt chiar conspiraţionişti, așa cum se propovăduiește.

Iată câteva dintre cele mai interesante declarații făcute de Alexandru Rafila în decursul anilor

Cea mai interesantă este cea legată de epidemiile și pandemiile care „dispar în câteva luni, maxim doi ani, datorită evoluției”. Este același om care spune azi că vom trăi cu covid-19 toată viața… Este de remarcat cinismul acestei declarații cu privire la „folosirea oportunității covid-19 pentru a schimba OPTICA oamenilor asupra vaccinurilor”.

Interesantă mai este și declarația din septembrie 2019, când Rafila spunea că „nu suntem pregătiţi pentru o pandemie”. Declarație făcută cu ceva timp înainte de a izbucni focarul de covid-19 în Wuhan.

Rafila este membru al Institutului Aspen din România, patronat de Mircea Geoană, ba chiar este directorul programului de sănătate al Institutului Aspen.

Rafila este și Președintele Comisiei de Microbiologie Medicală a Ministerului Sănătății, comisia care a elaborat un document cu privire la testarea RT-PCR, din care reiese că, indiferent câte teste negative ai, tot suspect de covid-19 ești.

Reprezentantul OMS în România a fost membru în consiliul de conducere al firmei Antibiotice S.A. şi la UNIFARM.


Citiți și:
Alexandru Rafila cere urgentarea unei legi a vaccinării «care să ajute la atingerea țintelor OMS – de 95% acoperire vaccinală»
Vaccinul, trilioanele şi cetăţeanul
Păziți-vă de aceste vaccinuri, ca de foc! – avertizează presa străină (I)

 

yogaesoteric
8 februarie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More