Războiul planetar din America, noua formă de război total. Cine va da lovitura de grație?

Suntem țara cea mai controlată din lume de propria noastră media, coruptă integral, și care a furat libertatea de expresie și conștiință a poporului. Acest aspect este important să fie denunțat ca pericol mai mare decât mizerabila guvernare. Adevărul a fost ucis.

În România s-a exercitat o cenzură totală cu privire la evenimentele care au avut loc în America. După evenimentele din 6 ianuarie de la Capitoliu, n-a existat o reacție mai agresivă împotriva lui Donald Trump și a susținătorilor lui ca în România. Așa-zișii specialiști în politica noastră externă au făcut întrecere să-l înjure pe Trump, pentru a-și pregăti terenul cu administrația Biden care urma să se instaleze la București și un loc în față la poarta ambasadei, pentru bufetul suedez cu măsline și apă minerală. Ce mizerie!

S-au îngrămădit cu toții, Iulian Chifu, Cristian Unteanu, CTP (sic), Cristian Pîrvulescu, Radu Tudor, Iulian Fota, cei fără număr de la Unitățile Militare din presă, să-l linșeze pe Trump. Așa cum au făcut-o și atunci când erau siguri că va câștiga Hillary Clinton: când a câștigat Trump, i-au cântat ode marelui conducător. De data aceasta, fiind siguri de victoria lui Biden, s-au aruncat iar: cât de gustoase să fie măslinele de la ambasadă?

Realitatea este că în America se desfășoară ultima formă de război total, nu s-a terminat odată cu 6 ianuarie. Străduința democraților de a-l demite pe Trump în procedură accelerată, cu câteva zile de sfârșitul mandatului, și eliminarea lui Trump și a susținătorilor lui de pe toate rețelele sociale și media mainstream – pentru a-i aduce la tăcere, au o mare amploare.

Marile corporații – Twitter, Facebook, Apple, Amazon etc. (Big Tech) – și-au dat mâna pentru cenzura totală, într-o frățietate acum declarată. Rețeaua Parler, care i-a oferit găzduire lui Trump și susținătorilor, a fost dezactivată de Big Tech fără nicio aprobare judecătorească. A fost cenzurat total chiar și contul oficial al Președintelui SUA – POTUS. Zeci de milioane de conturi ale susținătorilor lui Trump au fost și sunt șterse și populația aneantizată.

În această situație fără precedent în istorie, când corporațiile „Big Tech” preiau sub ochii noștri de facto controlul politic, au reacționat Angela Merkel, miniștri francezi și alți oficiali europeni, media din întreaga lume, denunțând pericolul distrugerii libertății de exprimare și instalarea dictaturii. În SUA populația a reacționat puternic, milioane deconectându-se în semn de protest de la Facebook și Twitter (care a pierdut 12% din utilizatori în 3 zile, ceva uimitor), iar micii provideri și-au deconectat și ei clienții de la Facebook, Twitter și ceilalți giganți, s-a cerut boicot la Apple…

O televiziune conservatoare minoră acum câteva luni, Newmax, a crescut fulminant, prăbușind Fox News, televiziunea consacrată a republicanilor, percepută că a trădat cauza. Războiul este pentru conştiinţele oamenilor și a ajuns care pe care, pe viață și pe moarte. Fără precedent în istorie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More