Reacţia lui Paul Hitter după ce premierul a insinuat că statul va lua copiii părinţilor care refuză vaccinarea

 

„Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luaţi, sau dacă mi-l luaţi, voi lua şi eu câţiva dintre voi”


Paul Hitter

Premierul Mihai Tudose a transmis un mesaj ameninţător pentru părinţii care nu doresc să-şi vaccineze copiii, realizând şi o comparaţie în privinţa celor care sunt decăzuţi din drepturi „pentru lucruri mai puţin grave”.

Artistul plastic român Paul Hitter critică dur atitudinea premierului şi consideră declaraţia acestuia „foarte periculoasă”.

„Prim ministrul Tudose a dat o declaraţie în care spunea că se gândește la decăderea din drepturile parentale a celor care nu îşi vaccinează copiii. Mi se pare o declaraţie foarte periculoasă. Foarte periculoasă pentru o şleahtă de politicieni, şi aici mă refer la toţi, dar absolut la toţi, care nu au reuşit în 27 de ani nici măcar să termine o autostradă pentru noi şi viitorul copiilor noştri.

Nu au reuşit să ne ofere un standard de viaţă ridicat astfel încât să ne putem creşte copiii fără griji. Nu au reuşit să construiască nişte spitale ca lumea. Ne-au alungat din ţară, ne-au supt toată viaţa din noi. Ne-au vândut corporaţiilor străine, corporaţii care storc creiere româneşti pe bani puţini şi fără să plătească taxe. Ne-au vândut lemnul. Ne-au vândut pământul. Sufletele ni le-au vândut.

Şi acum, la ordinele Big Pharma, jigodiile astea vin şi vor să ne ia copiii dacă nu îi vaccinăm. Dacă nu îi vaccinăm cu nişte vaccinuri produse de străini, pline de chimicale, vaccinuri despre care nu se ştie dacă fac bine sau mai mult rău. Păi voi aveţi tupeul să veniţi să ne luaţi copiii, animalelor? Eu am un copil. Jur în faţa oamenilor şi a lui Dumnezeu că mi-l voi apăra cu preţul vieţii. Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luaţi, sau dacă mi-l luaţi, voi lua şi eu câţiva dintre voi.

Am impresia că începeţi să vă jucaţi cu focul, băieţi! Voi chiar consideraţi că mai sunteţi credibili? Din poziţia în care sunteţi, poziţia de trădători, de hoţi spurcaţi, de nenorociţi, voi mai veniţi şi ne ţineţi lecţii despre cum să ne creştem copiii? O şcoală ca lumea nu aţi fost în stare să faceţi! Se zbat copiii în sărăcie, de aia mor de rujeolă, nu pentru că ar face rujeolă pur şi simplu, ci pentru că sistemul lor imunitar este atât de slăbit de otrăvurile din alimente încât nu mai luptă. Mai aveţi un pic şi veţi spune că şi dacă te trage curentul trebuie să te vaccinezi. Şi presa? Presa? Alţi trădători care ne bagă mizeria asta pe gât. Aşa aţi făcut şi când a fost gripa porcină! Eu nu am uitat! Urla presa de mama focului, că murim de la gripa porcină, să ne înţepăm neapărat.

Ca până la urmă, să apară declaraţia OMS care spunea că de fapt companiile Big Pharma au dus toată această campanie. Cât despre proştii care pun încă botul la mizeriile astea, ce să zic, dacă va fi cazul, pentru a-mi apăra copilul, vă voi da şi vouă în cap. Voi spuneţi că noi, cei care refuzăm vaccinurile suntem retrograzi… mă scuzaţi, dar nu noi, ci voi sunteţi tâmpiţi cu acte în regulă, atunci când vă încredeţi în aceste bestii care ne omoară zilnic, picătură cu picătură. Asta este de fapt datoria mea de părinte şi de tată. Să adun informaţiile, să le filtrez, şi să fac ce cred eu că este mai bine pentru copilul meu. Dacă vă pasă atât de mult de noi şi de copiii noştri, de ce ne otrăviţi cu E-uri? Aveţi vreo explicaţie plauzibilă? Mucles. Ruşine să vă fie, criminalilor. Vă aştept la uşă cu Poliţie, Mascaţi, doctori, ce vreţi voi, eu vă dau în scris că o să o pățiți.

Şi sunt mulţi ca mine. Hai, mai agitaţi povestea, băieţi, hai, intraţi în cartiere să ne luaţi copiii. Intraţi în sate să ne luaţi copiii, băieţi. Hai, măi băieţi, omorâţi-ne pe toţi, luaţi-ne copiii, hai să vă vedem ce puteţi. Dar pe când un sistem educaţional naţional cu adevărat competitiv? Pe când veţi reuşi să aduceţi oamenii plecaţi afară înapoi în ţară? Pe când veţi avea Respect pentru România şi pentru români? Pe când veţi lupta cu adevărat pentru propăşirea ţării şi a poporului? Pe astea când le faceţi? După ce ne luaţi copiii? Dar cu Agricultura ce faceţi, băieţi? Dar apele ţării? Dar toate resursele vândute pe nimic? Flota? Armata când o puneţi pe picioare? Dar nişte zeci de mii de parcări când veţi rezolva? Dar canalizare la sate când faceţi? Îi vaccinaţi de rujeolă şi copiii își fac nevoile în curte în weceuri din lemn. Păi cum facem măi, Tudose, Tibi dragă? Ce încredere vreţi să avem în voi? Eu unul nu pot.

Aş fi un criminal să îmi dau copilul în mâinile voastre pătate de sânge. Aţi omorât oameni şi la Revoluţie fără cea mai mică remuşcare, şi de atunci, ne omorâţi cu zile. Cum să ascult eu sfaturile voastre?! Aveţi credibilitate, nu 0, ci minus infinit în faţa mea. Totul până la copii! Vă provoc, imbecililor, veniţi să ni-i luaţi din case! Voi credeţi că aici e Norvegia? Amărâţilor.”, a scris Paul Hitter pe Facebook.

Paul Hitter s-a dovedit o voce puternică în societatea românească, acesta criticând atitudinile publicului şi după evenimentele din clubul Colectiv. Hitter a anunţat şi că boicotează banca Raiffeisen, după ce preşedintele acestei organizaţii s-a implicat în protestele din Bucureşti. Artistul a refuzat să expună în Norvegia, în semn de protest faţă de tratamentul Barnevernet aplicat familiei Bodnariu. Pentru poziţiile sale principiale, Paul Hitter a fost felicitat în scris de către Patriarhia Română.

Paul Hitter este şi un editorialist incisiv, articolele sale fiind publicate pe site-ul ActiveNews.


Citiţi şi:

Argumente raţionale în sprijinul dreptului părinţilor de a refuza vaccinarea copiilor

Legea șocantă a vaccinării obligatorii, criticată pe site-ul Asociației Medicilor de Familie Mureș

Demontarea manipulărilor şi sofismelor propagandei vacciniste

 

 

yogaesoteric
16 decembrie 2017

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More