Reacţii ale avocaţilor lui Gregorian Bivolaru după şedinţa de judecată din 23.03.2016

 

La termenul din 23 martie 2016, în procesul domnului Gregorian Bivolaru derulat la Paris, preşedintele Completului de judecată a menţionat că au fost prezentate la dosar noi probe, fapt pentru care a solicitat un nou termen pentru studierea acestora.

Avocaţii francezi ai apărării sunt de părere că şedinţa s-a derulat foarte bine. Au fost clarificate aspecte legate de statutul de refugiat al lui Gregorian Bivolaru.

Elodie Journeau: „Procurorul general şi preşedintele Curţii îşi puneau anumite întrebări legate de statutul domnului Bivolaru.”

Dominique Tricaud: „Cred că României nu îi plac activităţile intelectuale ale domnului Bivolaru. Dacă ar face doar yoga, nu ar fi nicio problemă. Dar, cum se poate petrece şi în Franţa, când oamenii au activităţi pe care cei care sunt la putere le percep ca pe un pericol, se inventează tot felul de lucruri. Iar aici cred că toată lumea a înţeles că acuzaţiile de pedofilie sunt stupide, absurde, nu au nicio legătură cu realitatea.”

„Poate că nu va trebui să aşteptăm până pe 11 mai – mai adaugă Dominique Tricaud. Dacă vom avea răspunsurile autorităţilor suedeze la câteva întrebări care încă există, vom face cererea de punere în libertate până atunci. Am mari speranţe că, în orice caz, Gregorian Bivolaru va fi liber pe 11 mai.”


Sursa: MISA Senzațional TV


Citiți și:

Un abuz de proporţii al Poliţiei române este pe cale să facă de ruşine România în faţa întregii Uniuni Europene

Manevre ilegale și minciuni ale autorităților române, în încercarea disperată de a-l aduce pe Gregorian Bivolaru după gratii

 

 

yogaesoteric
27 martie 2016


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More